Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai

QUOTE(Mon Cheri @ 2014 01 12, 00:58)
Man asmeniskai jis lb greit nuo veido dingsta  g.gif Nesuprantu kodel nei su vienu bronzatu taip nebuvo  g.gif

Keista..Nors as to paties, kap pirkau, bijojau, nes su savo riebia oda tai man sunku kazka rasti..O sis super laikosi.
Gal Jus pakeitete kremuka, ar krempudra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arguendo: 12 sausio 2014 - 10:06
QUOTE(Arguendo @ 2014 01 12, 10:03)
Keista..Nors as to paties, kap pirkau, bijojau, nes su savo riebia oda tai man sunku kazka rasti..O sis super laikosi.
Gal Jus pakeitete kremuka, ar krempudra?  g.gif

Man jis puikiai laikosi, daug geriau už pvz. Hoola. Kokį atspalvį turite?
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2014 01 12, 11:03)
Gal Jus pakeitete kremuka, ar krempudra?  g.gif

Nu tikrai gal del kremuko, nes mano oda sausa, tai stegiuos vis drekinti doh.gif Nors visad bronzata tepu pries tai uztvirtinus kompakt pudra g.gif
Malena, o vat Hoola man puikiai issilaiko thumbup.gif Nu zodziu mistika bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,mano oda gelsva, BM mineraline pudra naudoju light spalvos, naudojamu kreminiu pudru spalvu numeriai su raide W. Niekaip nerandu tinkamo atspalvio bronzanto, siuo metu turiu Guerlain blondinems, Terracota 01, Maxfactor 02. - visi oranziniai ant manes, labai lauksiu patarimu i ka dairytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 01 12, 21:55)
Sveikos,mano oda gelsva, BM mineraline pudra naudoju light spalvos,  naudojamu kreminiu pudru spalvu numeriai su raide W. Niekaip nerandu tinkamo atspalvio bronzanto, siuo metu turiu Guerlain blondinems, Terracota 01, Maxfactor 02. - visi oranziniai ant manes, labai lauksiu patarimu i ka dairytis  4u.gif

As tai siulyciau Givenchy prisme su mango spalvyte, labai svelni, naturali spalvyte tikrai tinkama sviesiaodems blondinems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2014 01 12, 23:59)
As tai siulyciau Givenchy prisme su mango spalvyte, labai svelni, naturali spalvyte tikrai tinkama sviesiaodems blondinems

Tai kad neber prekyboje jos jau senokai, ji buvo limituotos kolekcijos. Is Givenchy bronzantai siuo metu yra tokie:

user posted image
user posted image

ir tokie

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2014 01 12, 22:59)
As tai siulyciau Givenchy prisme su mango spalvyte, labai svelni, naturali spalvyte tikrai tinkama sviesiaodems blondinems  thumbup.gif

Maciau sitoj temoj ja, atrodo graziai, tik sviesi labai pasirode g.gif reikes gyvai apziureti.. ji lyg siek tiek blizgi, nera matine?

Papildyta:
Gaila,kad butent tos jau nebera...
Ka dar galetumet patarti odai su gelsvu atspalviu?
Givenchy as nei vieno produkto nebandzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 13, 00:24)
Tai kad neber prekyboje jos jau senokai, ji buvo limituotos kolekcijos. Is Givenchy bronzantai siuo metu yra :

Taip zinau ji buvo is limituotos kolekcijos berods 2009 metais, bet veliau man atrodo i pastovia idejo, nes Kristianoj as praitais metais tai tikrai maciau, o ir pati siunciausi pries metus kazkur smile.gif
Papildyta:
QUOTE(iener @ 2014 01 13, 00:47)
Maciau sitoj temoj ja, atrodo graziai, tik sviesi labai pasirode  g.gif  reikes gyvai apziureti.. ji lyg siek tiek blizgi, nera matine? 
Papildyta:
Gaila,kad butent tos jau nebera...
Ka dar galetumet patarti odai su gelsvu atspalviu?
Givenchy as nei vieno produkto nebandzius  ax.gif

Tikrai nera blizgi na gal siek tiek turi lengvo svytejimo, kuris pagyvina veida smile.gif
Kur Hiver ikele pirma foto, tos tai tikrai blizgios, turejau 1 numeriuka smile.gif Bet jis labiau kaip pudra ne kaip bronzatas, man asmeniskai tokio svytejimo yra per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2014 01 13, 11:05)
Taip zinau ji buvo is limituotos kolekcijos berods 2009 metais, bet veliau man atrodo i pastovia idejo, nes Kristianoj as praitais metais tai tikrai maciau

Gal dar uzsilikusi kokia buvo... jeigu butu itraukta i pastovia kolekcija tai ir Givenchy puslapyje butu, o ten jos nera http://www.givenchyb...eup-face-powder
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 sausio 2014 - 13:49
Kuo skiriasi bronzantas nuo korektoriaus (veido konturavimo priemones), video:
http://www.youtube.c...h?v=AN5nE1QH5Qg
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 01 25, 21:06)
Kuo skiriasi bronzantas nuo korektoriaus (veido konturavimo priemones), video:
http://www.youtube.c...h?v=AN5nE1QH5Qg

tame video nelabai supratau ką turi omeny krektorius?.. g.gif
korektorius aš tai suprasčiau kaip maskuoklis, consealeris ar kažkas pan. bet ne tai ką ji ten laikė rankoje (p.s. rusu kalbos nesuprantu)

šiaip aš kaip įsivaizduoju, tuo video (viso neperžiūrėjau) norėjo pasakyti turbūt tai, kad bronzeriu nelabai tinka kontūruoti veidą, reik matinio, neturinčio ryžo atspalvio, šaltesnio atspavio produkto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 01 25, 21:05)
tame video nelabai supratau ką turi omeny krektorius?..  g.gif
korektorius aš tai suprasčiau kaip maskuoklis, consealeris ar kažkas pan. bet ne tai ką ji ten laikė rankoje (p.s. rusu kalbos nesuprantu)

šiaip aš kaip įsivaizduoju, tuo video (viso neperžiūrėjau) norėjo pasakyti turbūt tai, kad bronzeriu nelabai tinka kontūruoti veidą, reik matinio, neturinčio ryžo atspalvio, šaltesnio atspavio produkto  ax.gif

Taip taip, butent drinks_cheers.gif bronzerio atspalvis gali buti ir su blizgiom dalelem, gali tureti ryzumo, buti siltas, nes jis skirtas imituoti idegio spalva, o korektorius (ji siame video taip vadina priemone veido bruozu koregavimui, kitaip - konturavimui) turi buti be blizguciu ir su pilkumu, saltesnes spalvos, nes jo spalva turi imituoti veido odos seseli.

O siaip korektoriu tai as irgi suprantu kaip koki nors sviesu maskuokli.
g.gif Nezinau kaip cia lietuviskai susigalvot pavadinima veido konturavimo priemonei, kad nereiketu tokio ilgo termino - koks kontureris?... ar konturantas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 25 sausio 2014 - 22:30