Ar jus bronzantus naudojate tik konturavimui ar pvz ir visa veiduka nupudruojate idegio efektui suteikti?
QUOTE(LoveIt @ 2014 03 11, 11:00)
Ar jus bronzantus naudojate tik konturavimui ar pvz ir visa veiduka nupudruojate idegio efektui suteikti?
Kaip kada norisi

QUOTE(Malena @ 2014 03 11, 14:59)
ar idegiui naudojamas matinis bronzantas ar labiau blizgus? mano veido oda riebi tai su blizguciu nelabai ko gero, o matini kazkaip sunkiai isivaizduoju kad tiktu visam veidui?

QUOTE(LoveIt @ 2014 03 11, 15:21)
ar idegiui naudojamas matinis bronzantas ar labiau blizgus? mano veido oda riebi tai su blizguciu nelabai ko gero, o matini kazkaip sunkiai isivaizduoju kad tiktu visam veidui? 

Mano visi turimi yra matiniai, bet jei vos vos blizgus būtų, gal ir neatsisakyčiau. Populiarioji EŽ turiu truputį blizgučių, taip pat Nars Laguna visai ne matinis, bet už tai koks populiarus. Žodžiu, kaip kam norisi

Kosmadoj apžiūrėjau Bourjois Maxi Delight http://www.artdonate...a-bronzing.html labai neblogas pasirodė tik abejoju dėl žėručių ar nebus per daug. Gal kas naudojat?
Atėjau pagirti PUPA 4sun bronzanto
Matinis, labai švelni tekstūra, puikiai dengiasi ir išsilaiko. Prieš tai daug metų naudojau Guerlain, bet šis kokybe nenusileidžia

QUOTE(lassie172 @ 2014 04 28, 17:49)
Matinis, labai švelni tekstūra, puikiai dengiasi ir išsilaiko. Prieš tai daug metų naudojau Guerlain, bet šis kokybe nenusileidžia

o kam naudojate? konturavimui ar visam veidui?
QUOTE(lassie172 @ 2014 04 28, 17:49)

Guerlain daug bronzinių pudrų išleidę, kurią jūs turėjote?
QUOTE(Malena @ 2014 04 29, 16:32)
Naudoju pagrinde kontūravimui, o turėjau šias:

ir šį:

Pastarasis buvo visai neblogas, bet limituoto leidimo

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2014 04 29, 16:32)
QUOTE(lassie172 @ 2014 04 29, 19:13)
Naudoju pagrinde kontūravimui, o turėjau šias:
Guerlain Terracotta
(sunaudojau gal 3 vnt.)
Guerlain Terracotta

kontūravimui šią? Juk ji blizgi

QUOTE(žvarba @ 2014 05 05, 22:40)
Sias visam veidui naudojau, pupa labiau konturavimui