Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai

QUOTE(*moon* @ 2012 04 02, 15:47)
Ydomu kaip sis? Dior Aurora
user posted image

Turejau sita, tai pardaviau, man kazko jame truko, buvo tinkamas visam veidui, bet konturuot su juo nelabai gaudavosi, nors as turejau sviesu atspalvi, tai gal delto smile.gif O siaip spalva grazi, neryza, suteikia svytejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 02, 16:47)
Ydomu kaip sis? Dior Aurora
user posted image

kokia jo kaina? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 04 01, 11:59)

buvau kristej apziureti situ bronzantu, tai nei vienas nepaliko ispudzio schmoll.gif beje, moisturising bronzer 01 spalva yra visikai matine, o visos kitos su blizguciu, tai irgi likau nesupratus kaip cia taip blink.gif zodziu reikes ieskot kazko kito
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 04 03, 22:48)
Del spalvytes noriu pasigincyte, EZ bent jau man tai i ryzuma, o Hauschka i rusvuma, bent jau man Hauschka atrodo naturaliau, neturi blizgesio  smile.gif

biggrin.gif Nu pasigincykite , tik idomu kaip tai vyks smile.gif O man EZ i ruduma ir kas dabar ? Si tema belenkaip issemta, vieniems taip kitiems kitaip 4u.gif

o jei i tema tai jauciu pardavinesiu Hauschka, kazkaip nesilaiko ji man visa diena schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 04 03, 22:57)
Turejau sita, tai pardaviau, man kazko jame truko, buvo tinkamas visam veidui, bet konturuot su juo nelabai gaudavosi, nors as turejau sviesu atspalvi, tai gal delto smile.gif O siaip spalva grazi, neryza, suteikia svytejimo  4u.gif

O man nepatiko, nes kaip tik i ryzuma atspalvis buvo (sviesiausias).
Atsakyti
O kaip jums sis Givenchy Le Prisme Sun Visage Sun Mango spalvyte, arteja vasara kazi tiktu visam veidui pamatizuoti? Tikiuos neturi jis tu blizguciu g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 05 balandžio 2012 - 09:51
QUOTE(*moon* @ 2012 04 05, 09:50)
O kaip jums sis Givenchy Le Prisme Sun Visage Sun Mango spalvyte, arteja vasara kazi tiktu visam veidui pamatizuoti? Tikiuos neturi jis tu blizguciu  g.gif
user posted image

šitas ir mane domina, gal atsilieps kas bandė, naudojo ir panašiai?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 05, 05:43)
O man nepatiko, nes kaip tik i ryzuma atspalvis buvo (sviesiausias).

Aha, matyt dar nuo odos atspalvio priklauso 4u.gif
Atsakyti
[quote=^^liutuke,2012 04 03, 22:57]
Turejau sita, tai pardaviau, man kazko jame truko, buvo tinkamas visam veidui, bet konturuot su juo nelabai gaudavosi, nors as turejau sviesu atspalvi, tai gal delto smile.gif O siaip spalva grazi, neryza, suteikia svytejimo 4u.gif

Man jis irgi i ryzuma skruostus nuspalvindavo,tik paziureti grazus smile.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau Givenchy Croisiere. Visi turėti Givenchy bronzantai maloniai stebino, šis ne išimtis. Veidas ir kaklas atrodo kaip po gerų atostogų užsienio kurorte, visiškai natūraliai įdegęs ir švytintis be jokio blizgesio (bronzantas matinis). Išbandyta spalva- 3ambre Croisiere.
user posted image
ps: kaip gražiai Liv Tyler čia atrodo, nors ir padailinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 04 16, 14:27)
Šiandien išbandžiau Givenchy Croisiere. Visi turėti Givenchy bronzantai maloniai stebino, šis ne išimtis. Veidas ir kaklas atrodo kaip po gerų atostogų užsienio kurorte, visiškai natūraliai įdegęs ir švytintis be jokio blizgesio (bronzantas matinis). Išbandyta spalva- 3ambre Croisiere.

As ji jau senokai bandziau ir tik karta, nes man visia nepatiko, bet ispudziai visiskai priesingi. Bandziau ta pacia spalva - tik viena tebuvo pardavime tuo metu. Man sitas bronzatas nepatiko, per orandzinis, per blizgus. Tikrai ne matinis ir foto tas matosi, nebent nusitrina virsutinis sluoksnis ir tada lieka matinis - bet juk pavadinimas irgi sako 'glow'. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 04 16, 13:43)
As ji jau senokai bandziau ir tik karta, nes man visia nepatiko, bet ispudziai visiskai priesingi. Bandziau ta pacia spalva - tik viena tebuvo pardavime tuo metu. Man sitas bronzatas nepatiko, per orandzinis, per blizgus. Tikrai ne matinis ir foto tas matosi, nebent nusitrina virsutinis sluoksnis ir tada lieka matinis - bet juk pavadinimas irgi sako 'glow'.  schmoll.gif

Aš bandau iš mėginuko-jokių blizgėjimu nematyt schmoll.gif Gyvai parduotuvėje nesu jo mačiusi, bet būtinai pažiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
Gavau Nars bronzantą, labai fainas, jokio ryžumo nėra, vasarai gal tamsesnės spalvos reiktų smile.gif Kadangi pirkau rinkinuką (bronzantas ir skaistalai), tai įdomu kaip ilgai naudosis smile.gif
user posted image
Atsakyti