Turejau sita, tai pardaviau, man kazko jame truko, buvo tinkamas visam veidui, bet konturuot su juo nelabai gaudavosi, nors as turejau sviesu atspalvi, tai gal delto O siaip spalva grazi, neryza, suteikia svytejimo
buvau kristej apziureti situ bronzantu, tai nei vienas nepaliko ispudzio beje, moisturising bronzer 01 spalva yra visikai matine, o visos kitos su blizguciu, tai irgi likau nesupratus kaip cia taip zodziu reikes ieskot kazko kito
Turejau sita, tai pardaviau, man kazko jame truko, buvo tinkamas visam veidui, bet konturuot su juo nelabai gaudavosi, nors as turejau sviesu atspalvi, tai gal delto O siaip spalva grazi, neryza, suteikia svytejimo
[quote=^^liutuke,2012 04 03, 22:57]
Man jis irgi i ryzuma skruostus nuspalvindavo,tik paziureti grazus
Šiandien išbandžiau Givenchy Croisiere. Visi turėti Givenchy bronzantai maloniai stebino, šis ne išimtis. Veidas ir kaklas atrodo kaip po gerų atostogų užsienio kurorte, visiškai natūraliai įdegęs ir švytintis be jokio blizgesio (bronzantas matinis). Išbandyta spalva- 3ambre Croisiere. ps: kaip gražiai Liv Tyler čia atrodo, nors ir padailinta
Šiandien išbandžiau Givenchy Croisiere. Visi turėti Givenchy bronzantai maloniai stebino, šis ne išimtis. Veidas ir kaklas atrodo kaip po gerų atostogų užsienio kurorte, visiškai natūraliai įdegęs ir švytintis be jokio blizgesio (bronzantas matinis). Išbandyta spalva- 3ambre Croisiere.
As ji jau senokai bandziau ir tik karta, nes man visia nepatiko, bet ispudziai visiskai priesingi. Bandziau ta pacia spalva - tik viena tebuvo pardavime tuo metu. Man sitas bronzatas nepatiko, per orandzinis, per blizgus. Tikrai ne matinis ir foto tas matosi, nebent nusitrina virsutinis sluoksnis ir tada lieka matinis - bet juk pavadinimas irgi sako 'glow'.
As ji jau senokai bandziau ir tik karta, nes man visia nepatiko, bet ispudziai visiskai priesingi. Bandziau ta pacia spalva - tik viena tebuvo pardavime tuo metu. Man sitas bronzatas nepatiko, per orandzinis, per blizgus. Tikrai ne matinis ir foto tas matosi, nebent nusitrina virsutinis sluoksnis ir tada lieka matinis - bet juk pavadinimas irgi sako 'glow'.
Gavau Nars bronzantą, labai fainas, jokio ryžumo nėra, vasarai gal tamsesnės spalvos reiktų Kadangi pirkau rinkinuką (bronzantas ir skaistalai), tai įdomu kaip ilgai naudosis