Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai

QUOTE(Malena @ 2012 04 16, 14:12)
Aš bandau iš mėginuko-jokių blizgėjimu nematyt schmoll.gif Gyvai parduotuvėje nesu jo mačiusi, bet būtinai pažiūrėsiu smile.gif

Ziurejau gyvai siuos bronzantus, yra 4 spalvos, be jokiu blizguciu 4u.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2012 04 21, 11:53)
Gavau Nars bronzantą, labai fainas, jokio ryžumo nėra, vasarai gal tamsesnės spalvos reiktų smile.gif Kadangi pirkau rinkinuką (bronzantas ir skaistalai), tai įdomu kaip ilgai naudosis smile.gif

Kokius naudojate tamsesnius?
Is mano turimu man tamsi grazi spalva Too Faced Chocolate solei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 04 21, 12:09)
Kokius naudojate tamsesnius?
Is mano turimu man tamsi grazi spalva Too Faced Chocolate solei wub.gif

Aš dabar žiemą beveik bronzantų nenaudojau, kontūravimui egipto žemę tepdavau, bet manęs jos spalva netenkino, dar Guerlain mozaikinę blondinėms, ši tikrai labai smagi, bet jau šviesus atspalvis gana gaunasi smile.gif

Apžiūrėjau kažkada Too Faced Chocolate Solei bronzantą, graži spalva pasirodė, bet šiuo metu ko gero tamsokas man būtų, ar jis labai pigmentuotas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 04 21, 12:19)
Aš dabar žiemą beveik bronzantų nenaudojau, kontūravimui egipto žemę tepdavau, bet manęs jos spalva netenkino, dar Guerlain mozaikinę blondinėms, ši tikrai labai smagi, bet jau šviesus atspalvis gana gaunasi smile.gif

Apžiūrėjau kažkada Too Faced Chocolate Solei bronzantą, graži spalva pasirodė, bet šiuo metu ko gero tamsokas man būtų, ar jis labai pigmentuotas? ax.gif

Taip, labai. Bet geru sepeteliu galima tolygiai, naturaliai paskirstyti. Mano oda visiskai sviesi, o si bronzanta naudoju konturavimui. Vakarui jis man nepamainomas. Dienai naudoju sviesiausia Lumene mineralini "arctic sun" arba anksciau mineta Givenchy Croisiere is meginelio.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 04 16, 15:12)
Aš bandau iš mėginuko-jokių blizgėjimu nematyt schmoll.gif Gyvai parduotuvėje nesu jo mačiusi, bet būtinai pažiūrėsiu smile.gif

Pries kelias dienas Sephoroj buvau - jau visos spalvos yra (lyg 4), tai visi jie turi blizgejima, vientisa, bet vistiek gana rysku.
Atsakyti
Na as to Givenchy Croisiere realiai neciupinejau, bet jau ant foto plika akimi matosi, kad jis turi sviesa atspindinciu detaliu smile.gif Bet ziurint kaip kas ta blizguma supranta biggrin.gif
http://4.bp.blogspot.....Bronzer+2.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 balandžio 2012 - 21:45
QUOTE(*moon* @ 2012 04 21, 17:44)
Na as to Givenchy Croisiere realiai neciupinejau, bet jau ant foto plika akimi matosi, kad jis turi sviesa atspindinciu detaliu  smile.gif Bet ziurint kaip kas ta blizguma supranta  biggrin.gif

Va butent, smulkiu daleliu, kurios ant veido gan naturaliai issiskirsto. As dieniniam makiazui naudoju, jei tai butu pastebima tikrai nenaudociau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 04 21, 18:51)
Va butent, smulkiu daleliu, kurios ant veido gan naturaliai issiskirsto.  As dieniniam makiazui naudoju, jei tai butu pastebima tikrai nenaudociau. rolleyes.gif

Na jusu pirmajam komentare apie ji buvo rasoma, kad 'bronzatas matinis', tai realiai gi ne matinis. O siaip tik ant rankos bandziau, tai man tas svytejimas vientisokas, bet ant veido gal kitaip atrodo.

Dabar dar swatch'u paziurejau - nu man per blizgu (per duag svytejimo) kaip visam veidui atrodo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 22 balandžio 2012 - 06:44
Tikraip taip neiciau i gatve, ner taip intensyviai. Pirma karta pabandzius net pagalvojau kad matinis, kazin ar taip butu iseje jei toks zerejimas. Normalus kasdieninis bronzantas, oda su juo labai sveika atrodo.
Atsakyti
Nu gal ant veido kazkaip stebuklingai issisklaido tas svytejimas, bet ant rankos tai man visos spalvos vienodai blizgios.... Net swatchai ant skruostu kiek maciau, tai turi to svytejimo - atrodo graziai, bet visam veidui man vistiek jis ne schmoll.gif Aisku kiekvienas naudoja kaip kam patinka ir tinka 4u.gif
Atsakyti
Visam veidui nebandziau- as konturavimui naudoju smile.gif

Apskritai rasti gera bronzanta ner lengva, tai ryzas, tai blizgus, tai poras kemsa, tai per tamsus...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 04 24, 23:55)
Visam veidui nebandziau- as konturavimui naudoju smile.gif

Apskritai rasti gera bronzanta ner lengva, tai ryzas, tai blizgus, tai poras kemsa, tai per tamsus...

Aaa, konturavimui tada taip 4u.gif

O del bronzatu sutinku drinks_cheers.gif Isvis erzina mane kai aprasyme raso kaip naudot tarkim ir mini visa veida, o bronzatas vienas didelis blizgutis buna, nu akivaizdu, kad apart skruostu niekur kitu jo neuztepsi.... doh.gif
Atsakyti
Jau isbandziau Givenchy bronzata Sun mango spalvyte thumbup.gif
user posted image
Tikrai fainuoliskas pasirode, atrodo labai naturaliai ant veido, puikiai tinka visam veidui jei oda lengvai idegus puikiai galima naudoti vietoj kompaktines thumbup.gif Visgi nera jis visiskai matinis, turi labai smulkiu sviesa atspindinciu detaliu, bet man tai netrukdo, nes sukuria svytincios odos efekta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti