Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(lilayte @ 2012 02 23, 18:27)
šilką plaukams naudoju nuolat,bet kitos firmos,man tai super thumbup.gif

šiaip klausiau apie Profisilk produktus,ar jie verti dėmesio
Bet įdomu ir koks kitoks šilkas būtų pigus,bet neprastas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 23, 22:32)
Kur pirkot?  4u.gif

Kosmaras, o as ji nupirkau praeita savaite uz 8 lt su ct, Traku g. Rusiskos kosmetikos p-eje.
Mane irgi domina, kur galima ji pirkti uz 4 lt smile.gif
Man jis patiko smile.gif
Atsakyti
as cia visiskai nepiktai,bet ar nebijot tepti kazkokios pigios nezinomos lenku firmos produkcija ant veido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 23, 20:32)
Kur pirkot?  4u.gif

Vilkpedes 8 pirkau,priesais Elevita yra parduotuve,uzrasyta lyg Kosmelita,anksciau kaip eurokos buvo ,dabar asortimentas pasikeites,daug Flormar produkcijos,pigiau dar niekur nemaciau,nei ten.Pvz.visur lakai 4-5lt.,o ten 2.5.
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 23, 22:49)
as cia visiskai nepiktai,bet ar nebijot tepti kazkokios pigios nezinomos lenku firmos produkcija ant veido? g.gif

sivakar isbandziau,nuvalo kaip ir Eveline miceliarinis,man akiu visiskai negrauze.Tik kvapas intensyvesnis nei Eveline,taciau neikyrus.Naudosiu tik akiu makijazui.Kitu Mirian priemoniu veidui nebandysiu.
http://wizaz.pl/kosm...p?produkt=35849
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 23 vasario 2012 - 23:11
QUOTE(xde @ 2012 02 23, 23:59)
Vilkpedes 8  pirkau,priesais Elevita yra parduotuve,uzrasyta lyg Kosmelita,anksciau kaip eurokos buvo ,dabar asortimentas pasikeites,daug Flormar produkcijos,pigiau dar niekur nemaciau,nei ten.Pvz.visur lakai 4-5lt.,o ten 2.5.

Oooo bigsmile.gif Flormar visko yra, skaitalų irgi? Siųsiu vyrą su sąrašėliu blush2.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais
naktinė kaukė man jokio poveikio ir gaivos nepaliko,tikėjausi kažko stebuklingo manau g.gif
tusas fiberlast sidabrinis dar tik karta naudotas,gerai atskiria,bet kolkas man esence salotinis geresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 24, 09:14)
Oooo  bigsmile.gif  Flormar visko yra, skaitalų irgi? Siųsiu vyrą su sąrašėliu  blush2.gif

yra stendas su Flormar,dar kažkokie margi skaistalai,mačiau...Lakų atspalvių labai platus pasirinkimas Panašu,kad ten ir didmeninė prekyba,todėl taip pigu.
Dar yra visa ši kosmetika:
http://www.lemaxkosm...pl/produkty.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 24 vasario 2012 - 19:46
labai patiko Nail system lakai, įsigyjau kelias pastelines spalvas, tai 3 - 4 dienas kuo puikiausiai atlaiko be jokių top coat'ų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 02 24, 23:20)
labai patiko Nail system lakai, įsigyjau kelias pastelines spalvas, tai 3 - 4 dienas kuo puikiausiai atlaiko be jokių top coat'ų  thumbup.gif

Prie š mėnesį įsigijau Nail system stiprinamąjį gelį nagams, su kalciu ir vitaminais, ir ką, visi ilgai ir sunkiai auginti nagai nulūžo unsure.gif Nežinau ką ir galvot, ar tai tik sutapimas, ar tas gelis pakenkė g.gif O spalvoti jų lakai ir man laikė 2 - 3 dienas, bet man tai labai mažai, noriu kad bent savaitę laikytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 25, 07:41)
Prie š mėnesį įsigijau Nail system stiprinamąjį gelį nagams, su kalciu ir vitaminais, ir ką, visi ilgai ir sunkiai auginti nagai nulūžo  unsure.gif  Nežinau ką ir galvot, ar tai tik sutapimas, ar tas gelis pakenkė  g.gif  O spalvoti jų lakai ir man laikė 2 - 3 dienas, bet man tai labai mažai, noriu kad bent savaitę laikytų  smile.gif

Dėl visokių priemonių su kalciu - tai jo reikia saikingai, net jis padaro nagus kietus, nuo ko jie labiau lūzinėja, nelieka elastingumo.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 20, 16:07)
Gal turite atradusios gerai laikanciu nagu laku, dabar daugiausia naudoju catrice, essence, eveline, nail system, bet visi jau sekancia diena pradeda luptis doh.gif Net nebeturiu kantrybes taip daznai lakuotis verysad.gif

O man šis labai patinka, blizga ir greitai nudžiovina nagučius 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Patarkit kokia nors kompaktine pudryte misriai odai, gana sviesokai odai smile.gif noretusi,kad siektiek pamaskuotu bet neatrodytu lyg kauke g.gif beje nesu bandzius mineralines, jos maskuoja kazkiek ar nelabai?
Atsakyti