Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 25, 07:41)
Prie š mėnesį įsigijau Nail system stiprinamąjį gelį nagams, su kalciu ir vitaminais, ir ką, visi ilgai ir sunkiai auginti nagai nulūžo  unsure.gif  Nežinau ką ir galvot, ar tai tik sutapimas, ar tas gelis pakenkė  g.gif  O spalvoti jų lakai ir man laikė 2 - 3 dienas, bet man tai labai mažai, noriu kad bent savaitę laikytų  smile.gif

O koks laiko savaite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 27, 15:58)
O koks laiko savaite? g.gif

Golden rose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 27, 19:22)
Golden rose  4u.gif

Jau savaitės tai tikrai neatlaiko (nebent naudojant pagalbines priemones, bet ir tai klausimas).
Atsakyti
Merginos, ar niekas nebandėt šių muiliukų?
AURA

Dabar Eurokose jiems akcija, kaina nesiekia 2lt, daugumoj Eurokosų prie kasų padėti. Kelis kartus siūlė konsultantės, bet kažkaip nepirkau, kol draugė nepapasakojo, kad jai labai patiko, ir sakė būtinai pasiimt bent vieną pabandyt, juk ir kaina juokinga. Pasiėmiau du - vieną šveičiantį su abrikosų kauliukų dalelėmis ir dar vieną probleminei odai su arbatmedžiu. Žinokit kaip patiko antrasis thumbup.gif Visiškai nesausina odos, po jo veidas toks švelnus, net kremo ne taip reikalauja thumbup.gif Bijojau, kad sausins odą kaip ir visi muilai, bet visiškai nesausina. O tas šveičiamasis man pasirodė per šiurkštus veidui, padėjau rankom plauti. Ir vėliau dar įsigijau 'muilą-kremą' (nuotraukoj dešinėj), irgi labai labai patiko! Naudoju apie keturias dienas, oda net švaresnė, atsigavusi atrodo rolleyes.gif Visai nesitikėjau tokio efekto iš tokių muilų, bet mane tikrai sužavėjo, su drauge neatsidžiaugiam wub.gif Gal dar kas nors išbandė?
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 02 27, 20:42)
Merginos, ar niekas nebandėt šių muiliukų?
AURA

Dabar Eurokose jiems akcija, kaina nesiekia 2lt, daugumoj Eurokosų prie kasų padėti. Kelis kartus siūlė konsultantės, bet kažkaip nepirkau, kol draugė nepapasakojo, kad jai labai patiko, ir sakė būtinai pasiimt bent vieną pabandyt, juk ir kaina juokinga. Pasiėmiau du - vieną šveičiantį su abrikosų kauliukų dalelėmis ir dar vieną probleminei odai su arbatmedžiu. Žinokit kaip patiko antrasis  thumbup.gif Visiškai nesausina odos, po jo veidas toks švelnus, net kremo ne taip reikalauja  thumbup.gif Bijojau, kad sausins odą kaip ir visi muilai, bet visiškai nesausina. O tas šveičiamasis man pasirodė per šiurkštus veidui, padėjau rankom plauti. Ir vėliau dar įsigijau 'muilą-kremą' (nuotraukoj dešinėj), irgi labai labai patiko! Naudoju apie keturias dienas, oda net švaresnė, atsigavusi atrodo  rolleyes.gif Visai nesitikėjau tokio efekto iš tokių muilų, bet mane tikrai sužavėjo, su drauge neatsidžiaugiam  wub.gif Gal dar kas nors išbandė?

n- kartu pirkau ivairiausiu, labai patinka. Tik veidui nebandziau... Kunui ar rankom plauti super rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 27 vasario 2012 - 20:44
QUOTE(radulia @ 2012 02 27, 21:43)
n- kartu pirkau ivairiausiu, labai patinka. Tik veidui nebandziau... Kunui ar rankom plauti super rolleyes.gif

Aš žinokit veidui irgi šiek tiek prisibijojau, bet draugė taip išgyrė, galvoju nuo vieno karto nieko neatsitiks biggrin.gif Ir dabar labai patinka wub.gif
Atsakyti
Koki gera zinot ajeliuka odelems?;] labai sausos jau pas mane ;]
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 02 27, 21:06)
Aš žinokit veidui irgi šiek tiek prisibijojau, bet draugė taip išgyrė, galvoju nuo vieno karto nieko neatsitiks  biggrin.gif Ir dabar labai patinka  wub.gif

hmmm, gal reiks ir man pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
merginos kazkaip neskaiciau atsiliepimu apie Frenchi nagu prieziuros linija..Koslinos konsultante pasiule pabandyti Frenchi classic laka nagams ir nagu blizgikli. Nu nerealiai patenkinta as, dirbu su pinigais ir kiek belakuociau nagus, pastoviai nagu galiukai nutrupa, net ir brangiausias China Glaze nutrupa, o sitas lakas jau antra diena laiko kuo puikiausiai..
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2012 02 27, 21:07)
Jau savaitės tai tikrai neatlaiko (nebent naudojant pagalbines priemones, bet ir tai klausimas).

Asmeniškai man laikosi, net 10 dienų kartą išsilaikė, jokių papildomų priemonių nenaudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 02 28, 07:47)
Asmeniškai man laikosi, net 10 dienų kartą išsilaikė, jokių papildomų priemonių nenaudoju  4u.gif

Ant natūralių nagų?
Atsakyti