Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(xde @ 2012 03 04, 22:37)
Kokį parekomenduotumėte gerą paakių kremą jautriai paakių odai?Labai svarbu,kad nealergizuotų.

Man tinka "Babuškos Agafijos" gelis - kremas iki 35-erių metų. Visai neblogai padrėkina. Švelnus. Nekvapnus. Tepu ir vokus (kiti kremai, pvz., "MATIS", pasirodė, kad šiek tiek alergizuodavo). Aš patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2012 03 04, 15:22)
Gal per plonu lako sluoksniu padengėt nagą?

Tai kaip tik reikia ne stora sluoksni uzdet g.gif nupirkau nauja Golden Rose Magnetic Star laka, tik dar neisbandziau, nes pasidarius gelini lakavima isbandymui, ir nusprendziau kad visgi grisiu geriau prie paprastu nagu laku blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Emanuel @ 2012 02 28, 01:06)
merginos kazkaip neskaiciau atsiliepimu apie Frenchi nagu prieziuros linija..

Na, Frenchi nagu lako nesu turejusi, negaliu komentuoti, bet va del nagu prieziuros linijos tai man labai patinka.. O labiausiai tas nagu stiprintojas su proteinais (dar buna rusiskai uzrasyta "Umnaja emal") thumbup.gif
Atsakyti
Taip, sita French stiprintoja ir as naudoju. Labai geras. Visada atsargai LT nusiperku. Buvo momentas, kai neturejau, tai iskarto pajutau, kad nagai susilpnejo.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 03 06, 13:53)
Taip, sita French stiprintoja ir as naudoju. Labai geras. Visada atsargai LT nusiperku. Buvo momentas, kai neturejau, tai iskarto pajutau, kad nagai susilpnejo.

Na as ji jau senokai nenaudoju, bet nagai tvirti ir grazus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2012 03 06, 11:34)
Tai kaip tik reikia ne stora sluoksni uzdet  g.gif nupirkau nauja Golden Rose Magnetic Star laka, tik dar neisbandziau, nes pasidarius gelini lakavima isbandymui, ir nusprendziau kad visgi grisiu geriau prie paprastu nagu laku  blush2.gif

kuo gelinis lakavimas nepatiko? smile.gif ar as kazka ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 03 06, 16:38)
kuo gelinis lakavimas nepatiko? smile.gif ar as kazka ne taip supratau blush2.gif

Gerai supratai mirksiukas.gif
Ana antradieni man padare, tai ketvirtadieni vieno nago puses nebuvo, sestadieni man ji pataise, pirmadieni 2 kitu galiukai balti buvo, na nesilaiko man jie doh.gif ir pati manikiuriste soke, kad man taip... tai va, kam metyt pinigus, kai nagu lakai ant nagu laikosi ilgiau nei savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
oho, kaip gerai Jums paprasti lakai laiko smile.gif kokius naudojate?
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2012 03 06, 20:56)
oho, kaip gerai Jums paprasti lakai laiko smile.gif kokius naudojate?

Dazniausiai tai Golden Rose Fantastic smile.gif na dar kartais Jordana, FlorMar (gaila pasirinkimas mazas ) ir dar nepamenu dabar pavadinimo, Norfoje tokie maziukai pardavinejami, man irgi visai neblogai laiko blush2.gif Ju daug visokiu namie, bet labiausiai man patinka GR blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2012 03 07, 08:47)
Dazniausiai tai Golden Rose Fantastic  smile.gif na dar kartais Jordana, FlorMar (gaila pasirinkimas mazas )

Situs ir as turejau, labai geri lakiukai bigsmile.gif Sakot mazas pasirinkimas dabar? Anksciau Koslinoje buvo labai didelis pasiririnkimas ir dar ne viena serija (skiresi kamsteliu spalvos) tai spalvyciu buvo laaaaabai daug, net buvo sunku issirinkti, matyt dabar jau nebeveza unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 03 07, 11:50)
Situs ir as turejau, labai geri lakiukai  bigsmile.gif Sakot mazas pasirinkimas dabar?

Na as labiau megstu ta True Color kur, o ten palete ne didele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2012 03 07, 10:03)
Na as labiau megstu ta True Color kur, o ten palete ne didele  doh.gif

Vilkpedeje labai didelis Flormar pasirinkimas parduotuveleje,esancioje priesais Elevita.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 03 07, 16:32)
Vilkpedeje labai didelis Flormar pasirinkimas parduotuveleje,esancioje priesais Elevita.

True Color butent tie kur man patinka spalvu nedaug, o kur Selection ir kitu, tai sutinku, pasirenkimas didelis mirksiukas.gif
Atsakyti