Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(gabrizzze @ 2012 01 19, 12:16)
Paskutiniu metu pamegtas DALI tusas  ax.gif

Ar silikoniniu šepetėliu ,ar paprastu turėjote?Mačiau juos Martinoje...Kaip manote,ar verti dėmesio,lyginant su kitais panašia kaina?Ką daro-ilgina ar storina?Ar nesudžiūsta greitai?
Gal kas esate bandę Vollare clubbing tušą?
Skaičiau rusų forume gerą atsiliepimą...
Atsakyti
Vollare Clubing as turiu... Nemoku dazytis su silikoniniais sepeteliais, tai man jis nelabai... Pigus tusas ir tiek - stebuklu nedaro irnesakyk.gif tik toks pliusas, kad netrupa ir neteplioja paakiu. Gana sunkiai nusivalo.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2012 03 07, 20:51)
tik toks pliusas, kad netrupa ir neteplioja paakiu.

didelis pliusas mirksiukas.gif ,ne vienas ir žymiai brangesnis patrupa.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 03 07, 17:46)
Ar silikoniniu šepetėliu ,ar paprastu turėjote?Mačiau juos Martinoje...Kaip manote,ar verti dėmesio,lyginant su kitais panašia kaina?Ką daro-ilgina ar storina?Ar nesudžiūsta greitai?

Turejau silikonini, paprastas man kazkaip nepatiko, gal ir geras, bet sepetelis man ispudzio nepadare g.gif o silikoninis labai graziai dazo, pailgina, uzriecia truputi ir pastorina ax.gif del dziuvimo tai tikrai ilgai pas mane jis buvo mirksiukas.gif ir netrupo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 03 07, 23:07)
ne vienas ir žymiai brangesnis patrupa.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas yra atradę nebrangų, bet neprastą prausiklį mišriai odai?
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 08, 12:53)

Iš prausiklių turiu HIMALAYA su nimbamedžiu ir MARGARITA ekologišką. Abu patinka, pirmasis labiau. Dabar akcija Eurovaistinėj, kanuoja 10 lt su centais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 08, 12:53)

user posted image
thumbup.gif
Atsakyti
išmėginau laką ,,golden rose,,- nepatiko unsure.gif juostom dengiasi. ,,buk,, man geresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 03 08, 16:06)
išmėginau laką ,,golden rose,,- nepatiko  unsure.gif juostom dengiasi. ,,buk,, man geresnis  smile.gif

O koki butent? Nes man asmeniskai GR Fantastic ir Care Strong labiausiai is kitu patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 03 08, 14:06)
išmėginau laką ,,golden rose,,- nepatiko  unsure.gif juostom dengiasi. ,,buk,, man geresnis  smile.gif

Jei kartais nebandėt Golden Rose Paris serijos, galit pabandyti, nes aš turiu šios serijos šviesią spalvą nr. 30. tai jokių ruožų visai, bent man, Care+Strong šviesios spalvos padryžuoja man, bet tik jei vienas sluoksnis, su dviem viskas gerai, Fantastic serija taip pat šauniai lakuoja, su vienu sluoksniu gali peršviesti, bet su dviem super bet kokios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
dėkui už pasiūlymus, būtinai kurį nors nusipirksiu smile.gif tiesa, turiu himalaya kaukę su nimbamedžiu, tai man ji labai smirda doh.gif nors kaip už tokią mažą kainą tikrai nebloga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo october': 08 kovo 2012 - 16:23