QUOTE(Intelligent @ 2007 03 19, 16:30)
Sveikos, as irgi nusprendziau pirkti kombaina. Kadangi mano vyras labai megsta bulvinius patiekalus, tai galima sakyti bulviu tarkavimo funkcija yra pagrindine ir prioritetine pries visas kitas. Kiek kalbejom su mergaitem salonuose, visos sako, kad beveik visi tarkuoja bulves.. Bet as kazkaip nelabai tikiu

tai prasau jusu patvirtinti ar paneigti tai

ar tikrai galima padaryti normalu tarki?
As taip pat beveik issirinkau Phillips HR7768
nu tai va, mes tokie kugelio mėgėjai, mano mama tai labai

kepa. tai aš su Moulinex kombainu per kelis metus niekaip nesugebėjau iškepti mane tenkinačio kugelio. Tada nusispjovėm ir nusipirkom tą griozdišką lietuvišką elektrinę bulvių tarką. Ir kugelis iškart

. Ne taip tie kombainai susmulkina, jie ne tarkuoja o kapoja, ir na kažkoks ne toks tas tarkis gaunasi. Ir išvis, pagrinde jį dabar ir naudoju tik mėsai smulkinti, nu bet paskui plovimo irgi... Daržovėms pjaustyti irgi neblogai, bet kopūstų tai jau nesusmulkinsi... O plauti tai po to irgi nemažai reikia... Sulčiaspaudė tai išvis be komentarų... jei neturi ką veikti, sugalvok išspausti sultis, tai turėsi ką veikti pusę dienos

O detalių iš jo : pusė didžiulio stalčiaus.
Reziumuojant, jei dabar pirkčiau, tai rinkčiausi ko gero gerą smulkintuvą, o ne kombainą. nu ir mėsmalę ir normalią sulčiaspaudę atskirai... Ar taip ar taip, vistiek pilnas stalčius... O atskiri prietaisai visgi geriau savo funkcijas atlieka... Nu bet čia aišku, nuo šeimininkės priklauso... Aš turbūt tuo atžvilgiu esu gana priekabi