Įkraunama...
Įkraunama...

1 virtuvės kombainas ar daug atskirų prietaisų?

QUOTE(Isila @ 2007 01 19, 14:01)
aš turiu Philips Essence  thumbup.gif

O kaip jis sultis spaudžia, ir aš tokio noriu.... g.gif
Atsakyti

Ir dar vienas klausimukas.... o koks galingumas tavo kombaino ir kiek mokėjai...jau labai noriu ir aš virtuvinio kombaino...bet negaliu išsirinkti. g.gif g.gif
Atsakyti
Na as paskaitinejus Jusu pasisakymus, asisprendziau taip: pirksiu ta labai galinga blenderi - "Braun" (kuris ir bulviniams blynams sutarkuojatesla, ir mesa sumala ir t.t.) ir dar atskirai sulciaspaude. Nemanau kad jie abu man labai jau daug vietos uzims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2007 01 14, 21:06)
Aš irgi turiu kombainą Braun combimax700. Esu patenkinta. Toms kurios ieško ir nežino ar rinktis kombainą, galiu pasakyti tik tiek: jeigu pats kombainas stovės ant spintelės visada po ranka, jūs juo tikrainaudositės ir džaigsitės, bet jei jis stovės spintelėje, tikrai nepirkit, nes jis tik bus eilinis daiktas spintelėj.
Kas ieško ir su mėsmale ir su abiem sulčiauspaudėm, tai galiu pasakyt, kad tokių nelabai būna, bent mes neradom. Arba mėsmalė su citrusinių vaisių sulčiauspaude, arba be mėsmalės bet abiejų rūšių sulčiauspaudės.
Mano kombainas be mėsmalės, bet kaip daug kas jau minėjo, su tokiu peiliuku mėsa susikapoja kuo puikiausiai, paprastų vaisių sulčiauspaudė nėra tokia naši kaip atskiras prietaisas sulčiauspaudė. O peilių papildomų dasipirkau, tai esu labai patenkinta.

O kur galima dasipirkt peiliu Braun? As turiu irgi, tai man suluzo plakimo menteles, as protinguole tesla pabandziau plakt su tuo kur baltymams skirtas doh.gif

as sita turiu http://www.braun.com...s/combimax.html

Tiesa pasakius noretusi kartais atskiro smulkintuvo su kotu. Nes del mazo kiekio nesinori plaut visu tu indu. Bet siaip tarnauja puikiai, jau 5 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetikas: 17 kovo 2007 - 02:23

Ir aš turiu šį - thumbup.gif . Vyras labai norėjo, medžioja jis, tai mėsytę namie be problemų susitvarko mirksiukas.gif . O iki jo vis kaupėm - vestuvėms užsiprašėm bulvių tarkavimo mašiną (puiki, bet vietos užima), sulčiaspaudę (visą pvz., obuolį į tirščius suvaro, o prietaisas - didžiausias. Dabar rusį dulka), visokių tarkų prisipirkom, senovine mėsmale pietų stalą "suvarėm" - plokštės padengimas atsilupo, o mėsos nemalė - po kiekvieno gabalėlio reikėdavo išardyti ir išvalyti verysad.gif. Mixerį vyras gerą įtaisė... ax.gif Kai, galiausiai, apsikrovėm daiktas, nuvažiavom ir nusipirkom kombainą. Kaskart naudojam ir labai patenkinti mirksiukas.gif Patiesėm nemenką sumelę, bet nepasigailėjom mirksiukas.gif ir vis pagalvojam kiek pinigėlių išleidom pirkdami atskirai visus buitinius prietaisus...
Atsakyti
Sveikos, as irgi nusprendziau pirkti kombaina. Kadangi mano vyras labai megsta bulvinius patiekalus, tai galima sakyti bulviu tarkavimo funkcija yra pagrindine ir prioritetine pries visas kitas. Kiek kalbejom su mergaitem salonuose, visos sako, kad beveik visi tarkuoja bulves.. Bet as kazkaip nelabai tikiu g.gif blush2.gif tai prasau jusu patvirtinti ar paneigti tai rolleyes.gif ar tikrai galima padaryti normalu tarki? unsure.gif
As taip pat beveik issirinkau Phillips HR7768 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelligent @ 2007 03 19, 16:30)
Sveikos, as irgi nusprendziau pirkti kombaina. Kadangi mano vyras labai megsta bulvinius patiekalus, tai galima sakyti bulviu tarkavimo funkcija yra pagrindine ir prioritetine pries visas kitas. Kiek kalbejom su mergaitem salonuose, visos sako, kad beveik visi tarkuoja bulves.. Bet as kazkaip nelabai tikiu  g.gif  blush2.gif  tai prasau jusu patvirtinti ar paneigti tai  rolleyes.gif  ar tikrai galima padaryti normalu tarki?  unsure.gif
As taip pat beveik issirinkau Phillips HR7768  blink.gif

Manau, kad mergaitės salonuose teisios mirksiukas.gif. Ką jau ką, o tarkį normalų tai tikrai turėtumėt gauti g.gif . Beje, kai išsirinksit rietaisą, tai peržiūrėkit peiliukus prie kombaino esančius ir matysit, kaip ir ką jais galit sutarkuoti mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(gitap @ 2007 03 19, 19:51)
Manau, kad mergaitės salonuose teisios mirksiukas.gif. Ką jau ką, o tarkį normalų tai tikrai turėtumėt gauti g.gif . Beje, kai išsirinksit rietaisą, tai peržiūrėkit peiliukus prie kombaino esančius ir matysit, kaip ir ką jais galit sutarkuoti mirksiukas.gif .

Prietaisą mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomu ar uztenka 800w,nes yra vienas philipsas su abiem sulciaspaudem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Intelligent @ 2007 03 19, 16:30)
Sveikos, as irgi nusprendziau pirkti kombaina. Kadangi mano vyras labai megsta bulvinius patiekalus, tai galima sakyti bulviu tarkavimo funkcija yra pagrindine ir prioritetine pries visas kitas. Kiek kalbejom su mergaitem salonuose, visos sako, kad beveik visi tarkuoja bulves.. Bet as kazkaip nelabai tikiu  g.gif  blush2.gif  tai prasau jusu patvirtinti ar paneigti tai  rolleyes.gif  ar tikrai galima padaryti normalu tarki?  unsure.gif
As taip pat beveik issirinkau Phillips HR7768  blink.gif

nu tai va, mes tokie kugelio mėgėjai, mano mama tai labai thumbup.gif kepa. tai aš su Moulinex kombainu per kelis metus niekaip nesugebėjau iškepti mane tenkinačio kugelio. Tada nusispjovėm ir nusipirkom tą griozdišką lietuvišką elektrinę bulvių tarką. Ir kugelis iškart thumbup.gif thumbup.gif . Ne taip tie kombainai susmulkina, jie ne tarkuoja o kapoja, ir na kažkoks ne toks tas tarkis gaunasi. Ir išvis, pagrinde jį dabar ir naudoju tik mėsai smulkinti, nu bet paskui plovimo irgi... Daržovėms pjaustyti irgi neblogai, bet kopūstų tai jau nesusmulkinsi... O plauti tai po to irgi nemažai reikia... Sulčiaspaudė tai išvis be komentarų... jei neturi ką veikti, sugalvok išspausti sultis, tai turėsi ką veikti pusę dienos bigsmile.gif O detalių iš jo : pusė didžiulio stalčiaus.
Reziumuojant, jei dabar pirkčiau, tai rinkčiausi ko gero gerą smulkintuvą, o ne kombainą. nu ir mėsmalę ir normalią sulčiaspaudę atskirai... Ar taip ar taip, vistiek pilnas stalčius... O atskiri prietaisai visgi geriau savo funkcijas atlieka... Nu bet čia aišku, nuo šeimininkės priklauso... Aš turbūt tuo atžvilgiu esu gana priekabi g.gif
Atsakyti
Na va, aciu, kad patvirtinote mano abejones thumbup.gif dabar zinau, kad gerai padariau, kad nusprendziau viska pirkti atskirai ir uzsisakiau velykoms dovanu ta didele tarka biggrin.gif
Atsakyti
Arabika, noriu pasiteirauti, ar kugeliui reikia kitokių tarkių nei bulviniams blynams? blink.gif blink.gif blink.gif . Mes nemegėjai kugelio, bet štai blynukų retkarčiais "panorstam" lotuliukas.gif , tai aš savuoju kombainu per porą minučių katiliuką bulvių susitarkuoju g.gif . Ir superiniai thumbup.gif blynai išeina rolleyes.gif . Na, mūsų namuose šis prietaisiukas labai mylimas wub.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Gitap, o kokios firmos pas jus kombainas?
Atsakyti