Įkraunama...
Įkraunama...

1 virtuvės kombainas ar daug atskirų prietaisų?

Niekad net nebuvau susimąsčius, kad man reikia kombaino, bet visai netikėtai gavau dovanų ir esu labai patenkinta. Pas mane Kenwood wub.gif
Atsakyti
Draugai vis nori ką nors padovanoti: tai mikserį, tai plaktuvą, tai kokteilinę...Vis atsisakau, nes noriu visko viename - kombaino tongue.gif Jau esu nusižiūrėjus, prieš 1,5 metus kainavo 1700 Lt, dabar 850 lt. Laukia virtuvės remontas vasarą, tai po jo būtinai teks įsigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2007 04 05, 13:45)
Gitap, o kokios firmos pas jus kombainas?

PHILIPS Essence mirksiukas.gif . Tikrai rekomenduoju ax.gif , nors kaina nemaža, bet vertas tų pinigėlių daiktelis mirksiukas.gif . Čia asmeniškai mano nuomonė rolleyes.gif .
Atsakyti
as is patirties siulyciau pirkti viena gera - sutaupysi vietos. Mes turime viena kombaina, kuriame yra darzoviu pjaustykle, bulviu tarka ir plakiklis kokteiliams. Philips cuccina - jau gal 3 metai -nei genda, nei luzta, o ir vietos daug neuzima. Dabar galvojam apie kazka panasaus, kur vien kolege netikejo, kad mesyte taip supjausto, jog galima kotletus kepti. Tai yra tiesa - pas pazistamus pati dariau ir patiketi negalejau - sudejau mesos gabaliukus, o gavau farsa smile.gif Jokiu tarybiniu mesmaliu su 100 skirtingu detaliu nereikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 10 balandžio 2007 - 12:01
QUOTE(Shalna @ 2007 04 10, 13:00)
as is patirties siulyciau pirkti viena gera - sutaupysi vietos. Mes turime viena kombaina, kuriame yra darzoviu pjaustykle, bulviu tarka ir plakiklis kokteiliams. Philips cuccina - jau gal 3 metai -nei genda, nei luzta, o ir vietos daug neuzima. Dabar galvojam apie kazka panasaus, kur vien kolege netikejo, kad mesyte taip supjausto, jog galima kotletus kepti. Tai yra tiesa - pas pazistamus pati dariau ir patiketi negalejau - sudejau mesos gabaliukus, o gavau farsa smile.gif Jokiu tarybiniu mesmaliu su 100 skirtingu detaliu nereikia wink.gif

Jo jo thumbup.gif . Jei atvirai, tai prisipažinsiu, kai tik įsigijom mes kombainą, tai malti aš juo bijojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Jau jo apsukos ohmy.gif - nespėdavau mėsos dėti - kaip koks siurblys įtraukdavo į save rolleyes.gif . Bet tikrai labai gerai, ypač, kaip jau ir minėjau, kai vyras medžioja, tai jis sau ten duodasi laimikius savo tvarkydamas. Visas patenkintas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mega @ 2007 04 05, 20:06)
Niekad net nebuvau susimąsčius, kad man reikia kombaino, bet  visai netikėtai gavau dovanų ir esu labai patenkinta. Pas mane Kenwood wub.gif

O Jusiskis Kenwoodas 1000 ar 800? Kaip tik si savaitgali vaziuoju susimedzioti si kombainiuka wub.gif labai patiko, kad toks kompaktiskas ir dizainas ciki piki smile.gif
Atsakyti
kadangi aš čia beveik viena karksėjau apie "kenwood", tai norėčiau pasidalinti įspūdžiais. Šeštadienį parsigabenom naujoką namo. Kenwood multipro. 1000 w galingumo. Nutarėm išbandyti, todėl: sukapojau mėsytę (sakyčiau, kad puikiai), išspaudžiau morkų sultis (na, našumas nėra didelis, bet spaudžia gerai), išspaudžiau apelsinų sultis (šita funkcija išties nepriekaištinga), sukapojo kietą sūrį (neturiu priekaištų), susmulkino prieskonines žoles (išsiaiškinau, kad reikia dėti didesnį kiekį), išplakiau ledų ir bananų kokteiliuką (super!).

Daug bandyti neteko, bet pabandyčiau surašyti privalumus ir trūkumus:

privalumai:
1. papildomas mažas indas ir peiliukas, skirti mažam produktų kiekiui kapoti;
2. kompaktiškas ( korpuso matmenys - viso labo 21 x 21 cm)
3. abi sulčiaspaudės
4. galima tarkuoti bulves (na, čia daugumoje kombainiukų yra)
5. gerai sukapoja mėsą
6. stiklinis indas kokteilių plakimui
7. neveikia tol, kol neuždarai ir tiksliai neįstatai dangtelio į jo vietą
8. į korpusą susirango laidas
9. korpusas lengvai nusivalo

trūkumai (per trumpai dar naudoju, kad daug jų išlystų, bet keli yra):
1. plastmasinės plaktuvo (mikserio) kojytės (ta vieta, kuri statosi į lizdą)
2. kaip ir visi kombanai - priedai užima nemažai vietos (stalčiuje gavosi 5 bokšteliai: a) korpusas - cool.gif didysis indas su mažuoju ir dangčiais - c) sulčiaspaudės - d) kokteilių plaktuvė ir mažasis kapojimo/trupinimo indelis - e) dėklas su visais priedais (peiliai, tarkos, plaktuvėliai, etc.). Tad užėmė 2/3 stalčiaus.

nežinau, gal šie pastebėjimai bus kam naudingi, o gal ir ne.
Atsakyti
mes irgi vakar toki kenwood parsivezem ax.gif siandien viska pastudijavau, biski kai ka pabandziau. nelabai patinka kad tu daliu tiek daug, o siaip visa kita thumbup.gif
Atsakyti
va, šiandien pietums nutariau išvirti vadinamųjų "durniukų" t.y. tarkuotų bulvių kukuliukų. Ir ką - bulves sumečiau į sulčiaspaudę - sutarkavo ir išspaudė smile.gif Vienžo patinka man kombainiukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(princiupesa @ 2007 04 19, 13:56)
va, šiandien pietums nutariau išvirti vadinamųjų "durniukų" t.y. tarkuotų bulvių kukuliukų. Ir ką - bulves sumečiau į sulčiaspaudę - sutarkavo ir išspaudė smile.gif Vienžo patinka man kombainiukas wink.gif

čia tai geras bajeris bigsmile.gif o kokia ten sulčiaspaudė pas atve kombaine? Pas amne tik citrusinių vaisių g.gif
Atsakyti
Yra abi: citrusiniams ir universali. Tai ta universali skirta morkoms, obuoliams ir pan. Pritaikiau ir bulvėms dirol.gif Žinoma, cepelinams taip jau nepritarkuosi - nedidelis kiekis labai tų tirščių telpa į centrifugą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princiupesa: 20 balandžio 2007 - 17:34
QUOTE(princiupesa @ 2007 04 20, 19:33)
Yra abi: citrusiniams ir universali. Tai ta universali skirta morkoms, obuoliams ir pan. Pritaikiau ir bulvėms dirol.gif Žinoma, cepelinams taip jau nepritarkuosi - nedidelis kiekis labai tų tirščių telpa į centrifugą smile.gif

Ir as pagaliau nusipirkau toki user posted image kombaina yahoo.gif Stovi jis man ant spinteles, nes zinau, kad jei ikisiu i stalciu ar spintele, tingesiu issitraukt blush2.gif Tik visos detales susleptos, kad nebutu ant akiu smile.gif Naudoju kiekviena diena. Ka tik issispaudziau apelsinu sulciu thumbup.gif Esu labai patenkinta wub.gif
TIK vat vienas minusiukas. Nezinau ar as cia blogai buvau sudejus (nes tik viena karta dar naudojau) ar istikro nelabai gerai tarkuoja bulves. Ta prasme, kad tas "tuneliukas" per kuri dedi bulves yra auksciau pjaustymo disko. Todel bulve lieka ne visa sutarkuota g.gif
Tai tiek ziniu. Bet siaip, visa kita, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti