Aha, šitas tai yra. Tik nežianu kaip kituose kombainėliuose. Bet tai dzin, nedidelė ta "liekana". Tik tiek , kad tikrai gabalaitis lieka

QUOTE(princiupesa @ 2007 05 04, 13:29)
Aha, šitas tai yra. Tik nežianu kaip kituose kombainėliuose. Bet tai dzin, nedidelė ta "liekana". Tik tiek , kad tikrai gabalaitis lieka 

norejau paklausti- o sitas modelis turi fri bulvyciu pjaustymo funkcija?Man tai labai svarbu, ir, kiek zinau, Philips'as tai turi.tai ieskau jam konkurentu:)
Yra ši funkcija, Jau išbandžiau. Pjausto gerai ir greitai. Tik, žinoma, nepjausto taip gražiai kaip reklamoje - su zigzagais šonuose.
Aš turiu viską kas įeina į virtuvės kombainą išskyrus blenderį, kadangi visas dalis gavau dovanų tai ir taip gavosi o jei būtų reikėję pirkti tai būčiau pirkus viename daikte, nes gyvenu mieste 33m2 plote ir kai mažoj virtuvėj vietos ir taip nera daug tai tiek daiktų sutalpinti reikia pasukti galvą. tai jie man užiima

[quote=mmergyte,2006 05 29, 20:00]
o mes per vestuves gavom dovanu toki kaip mini kombaina,uzima mazai vietos ARNICA
quick...
niu daiktas
ir suplaka,ir sumala,ir susmulkina,o svarbiausia uzima labai nedaug vietos...

Aš irgi jį turiu, viską puikiai daro, daržoves supjausto,bet žalių bulvių netarkuoja...
yra peiliukas atseit bulvėms, bet jame tiek mažai tų skylučių, kad vieną bulvę reikėtų pusvalandį laikyt, kad su tom keliom skylutėm nubrūžintų...apsigavau, kaip sakant... ir vistiek seną bulvių tarkelką reik spintoj laikyt... o tešlos blynams labai jau mažai užsimaišo, jei tik įpili daugiau, tuoj bėga per visus galus...Čirvinių blynų tik vaikams pakanka...
o mes per vestuves gavom dovanu toki kaip mini kombaina,uzima mazai vietos ARNICA
quick...

Aš irgi jį turiu, viską puikiai daro, daržoves supjausto,bet žalių bulvių netarkuoja...

Sveikos, mes irgi nusipirkom toki kaip PRINCIUPESA kombaina, kadangi mum buvo svarbiausia funkcija bulviu tarkavimas,tai atnese namo pirmiausia ir isbandem
, daugiau niekas nebedziugino
. Bandisim pakeist, nes tiesiog siog siaubas, trecdali bulviu turi ismest arba takuot rankom! ir kas dar blogiau, kad nedatkuotos bulves, kurios susikaupia tarp dangcio ir peilio, krenta i sutakuotas bulves, tai dar rankom reikia traukinet is ten gabalus!!! TAI KLAUSIMAS: KAM REIKIA TOKIO KOMBAINO UZ KURI AS TURIU PABAIGT DARBA!!!!!!

QUOTE(alionuschka @ 2007 11 07, 22:01)
Sveikos, mes irgi nusipirkom toki kaip PRINCIUPESA kombaina, kadangi mum buvo svarbiausia funkcija bulviu tarkavimas,tai atnese namo pirmiausia ir isbandem
, daugiau niekas nebedziugino
. Bandisim pakeist, nes tiesiog siog siaubas, trecdali bulviu turi ismest arba takuot rankom! ir kas dar blogiau, kad nedatkuotos bulves, kurios susikaupia tarp dangcio ir peilio, krenta i sutakuotas bulves, tai dar rankom reikia traukinet is ten gabalus!!! TAI KLAUSIMAS: KAM REIKIA TOKIO KOMBAINO UZ KURI AS TURIU PABAIGT DARBA!!!!!!

Todėl aš jo ir neperku

Sveikos,
kombainu naudojuos daugiau nei 10 metų: vienas pagedo, iškart pirkau kitą: nebeįsivaizduoju savęs virtuvėje be kombaino...
Papildyta:
neparašiau, kad esu ištikima Philips'ams. Peilių pasirinkimas labai didelis: aš ir mėsą malu, ir bulves tarkuoju, ir sriubai visas dažoves susipjaustau, salotoms daržoves tarkuoju, r pyragams tešlą suplaku.
Jei sugestų, šuoliuočiau į parduotuvę kito, nors turiu ir bulvių tarkavimo mašiną, ir sulčiaspaudę atskirai, bet naudojuos kombaiinu
kombainu naudojuos daugiau nei 10 metų: vienas pagedo, iškart pirkau kitą: nebeįsivaizduoju savęs virtuvėje be kombaino...
Papildyta:
neparašiau, kad esu ištikima Philips'ams. Peilių pasirinkimas labai didelis: aš ir mėsą malu, ir bulves tarkuoju, ir sriubai visas dažoves susipjaustau, salotoms daržoves tarkuoju, r pyragams tešlą suplaku.
Jei sugestų, šuoliuočiau į parduotuvę kito, nors turiu ir bulvių tarkavimo mašiną, ir sulčiaspaudę atskirai, bet naudojuos kombaiinu
Na, manau, man tiesiog nepasiseke! Ir pasirodo elektros irenginiam negalioja istatymas, kad per 14 dienu gali grazint, as to nazinojau. Bandisiu kaip nors kitaip atsikratyt.

aš jau kokie 6 metai turiu Philips cucina, esu tikrai patenkinta, yra kokteiliam daryti ir pjaustymo skyrius. toj kokteilinej labai gerai aguonų pienelį eina padaryti
:, pjaustymo skyriuj, buvo smulki burokinė+grežinėliais, maišytuvas, plakiklis, bulvių tarkavimo ir kapojimo peiliai. vienintelis dalykas nepasiteisimo- mėsos kapojimas, gaunasi tokia suvelta, o kitkas kuo puikiausiai, bulvių fry neturiu, bet man jos nereikia. gerai minko tešlas, plaka ir t.t.
manu kombainas pripratimo reikalas. tetuks kai mano kepa tortus, oi džiaugsmo turi - ras ir viskas sumaišyta
morkų salotas su smulkia burokine darau, riešutus, slyvas kapoju, norėjau dar stambios burokinės, bet atskirai lyg pirkti nėra, nors naujesniuose modeliuose, mačiau kad yra, dėl pjaustymo grežinėliais, tai naujesniuose modeliuose tas daržovių nustumtukas geresnis, na įstatei agurką ir jis netabaluoja, kol pjausto, gaunasi truputi to nepadirbto darbo, bet nedaug
man netrukdo

manu kombainas pripratimo reikalas. tetuks kai mano kepa tortus, oi džiaugsmo turi - ras ir viskas sumaišyta