QUOTE(Vilioja @ 2012 02 27, 10:00)
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 27, 07:15)
Uz tai pasijuokeme vakar is komedijos "Моя безумная семъя": paprasta, nuosirdi, be jokiu ten vingrybiu ir juodojo humoro elementu, maloniai praleidau vakara.
Jau buvau bepradedanti rašyt,kad neranda man kinozalas,nes pavadinimą nusikopinau iš čia,bet gi žiūriu,kad semja tai su kietumo ženklu,o ne minkštumo parašyta
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 27, 08:33)
Man šita nuoroda labai dažnai praverčia tiek kinozale,tiek su giminaičiais rusais skypinantis
QUOTE(gabunia @ 2012 02 27, 12:02)
gerbiamoji gabunia, snukeli besivartanti tai uzdejot, o kur tos linksmos komedijos pavadinimas?
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 27, 12:29)
Jau buvau bepradedanti rašyt,kad neranda man kinozalas,nes pavadinimą nusikopinau iš čia,bet gi žiūriu,kad semja tai su kietumo ženklu,o ne minkštumo parašyta
Oi, kokia geda, nerasau ja, nenaudoju, primirsusi esu
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 27, 12:09)
Oi, kokia geda, nerasau ja, nenaudoju, primirsusi esu
Kazin, o "bezumnaja"-su dviem "n" ar viena? 
Sveikos,
Nu ir skandalai čia pas jus, galiorkoje
Užkliuvo, o kadangi liepta necituot, tai pacituosiu supaprastintai: gero ziurejimo TOMS, kurios, deja, neturiu priejimo i rus saitus, is kuriu galima nemokamai siustis
Nu....iki šiol pvz., kinozal.tv nemokamas ir laisvai prieinamas su paprasčiausia registracija
Tai kas čia negali prie jo prieiti?
Tai ta tema tiek
Dabar į temą. 20 let bez liubvi . Nu
. Negaliu, jau tos Svetkos toks šventas naivumas, jomajo
Net bloga. Pasijaučiau kaip meksikanską serialą bežiūrinti
Kabi ja byla carica. Neužkabino pirmos 2 serijos iki to momento kol iš paskos Vadimui iš miegamojo išlindo tas žavusis jo padėjėjas
Vo čia jau užkabino
Gore man dėl Zaicevos
Kažko užstrigo mano torentai ir nenori man siust 22 serijos
Biesina. Tai da ir nepamačiau 21-24. Laukiu.
Miargai
....Šivakar Moskva slezami ne verit
Nu ir skandalai čia pas jus, galiorkoje
Užkliuvo, o kadangi liepta necituot, tai pacituosiu supaprastintai: gero ziurejimo TOMS, kurios, deja, neturiu priejimo i rus saitus, is kuriu galima nemokamai siustis
Nu....iki šiol pvz., kinozal.tv nemokamas ir laisvai prieinamas su paprasčiausia registracija
Tai ta tema tiek
Dabar į temą. 20 let bez liubvi . Nu
Kabi ja byla carica. Neužkabino pirmos 2 serijos iki to momento kol iš paskos Vadimui iš miegamojo išlindo tas žavusis jo padėjėjas
Gore man dėl Zaicevos
Miargai
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 27, 12:09)
Viena
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 27, 12:47)
Laba
Na tikrai nesekme
QUOTE(visgi @ 2012 02 27, 13:07)
Laba
seniai matyta
Na tikrai nesekme
gal pabandykit interneto platybese paziureti kad nereiktu laukti
Na tikrai nesekme
Jo, senai berašiau, jėgų tik paskaitinėt užteko. Mažėlis niekaip nebaigia sirgti, darbų milijonas, tai ir nuotaikos ne kokios...
Jo, platybėse galėjau senai pažiūrėti, ale kad bjauri esu - nemėgstu per kompą. Mėgstu vakare, ant sopkės prieš didelį TV
as nieko naujo nepasakysiu , pavasaris arteja ir isimylejau Прохор Дубравин,kadangi tik truputi maciau serialus kur jis vaidina, tai siusiesiu Капитан Гордеев ir Общая терапия .Grazutelis aktorius, myliu tokius padukusius ir apsepusius
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 27, 12:47)
Kaip as sakau yra stebetojai, aktyvus dalyviai ir pasyvus dalyviai, kaip ir tikram gyvenime, viskas butu kaip ir normalu, nei vieni nei kiti juk vieni kitiems kaip ir netrukdo, bet... burba bei nepasitenkinimus reiskia tie kas beuzsuka iiitin retai, mazdaug 'pati pasakiau, pati isizeidziau'. Net ju nick'u neina man prisiminti. O su tais su kuriais keliaujam jau ne viena ir antra tema- viskas puiku, nieks niekur 'neissibarsto' ir nauju dalyviu yra sauniu kurie jungiasi i bendra rata, dalinasi, o nesedi kazkur ten tyliai kamputi ir neburba sau panosej. Na ka padarysi, yra kaip yra.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 26, 22:11)
ačiūūūū, jau pakeliui