Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

lotuliukas.gif
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 27, 10:00)
Net pasižiūrėjau, kiek gabunios parašytų žinučių temoj nesulaukė dėmesio lotuliukas.gif

Atsakyti

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 27, 07:15)

Uz tai pasijuokeme vakar is komedijos "Моя безумная семъя": paprasta, nuosirdi, be jokiu ten vingrybiu ir juodojo humoro elementu, maloniai praleidau vakara. drinks_cheers.gif

Jau buvau bepradedanti rašyt,kad neranda man kinozalas,nes pavadinimą nusikopinau iš čia,bet gi žiūriu,kad semja tai su kietumo ženklu,o ne minkštumo parašyta lotuliukas.gif Ačiū,pažiūrėsiu ir aš,kai eilė ateis.Dabar tai daktarę Zaicevą bandau žiūrėt,bet man ji kažkaip šiaip sau,jau pradedu smegenuot,ar dažiūrėsiu iki galo g.gif
QUOTE(Vilioja @ 2012 02 27, 08:33)

Geeeras thumbup.gif  O aš su googliaus vertėju  vargdavau. O jis kad ušvers doh.gif

Man šita nuoroda labai dažnai praverčia tiek kinozale,tiek su giminaičiais rusais skypinantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabunia @ 2012 02 27, 12:02)
lotuliukas.gif

gerbiamoji gabunia, snukeli besivartanti tai uzdejot, o kur tos linksmos komedijos pavadinimas? tongue.gif Pritariat, kad cia susikurusi grupe , tai prasom i rateli, pasidalinkit vis po filmeli viena kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 02 27, 12:29)
Jau buvau bepradedanti rašyt,kad neranda man kinozalas,nes pavadinimą nusikopinau iš čia,bet gi žiūriu,kad semja tai su kietumo ženklu,o ne minkštumo parašyta  lotuliukas.gif 

Oi, kokia geda, nerasau ja, nenaudoju, primirsusi esu blush2.gif Kazin, o "bezumnaja"-su dviem "n" ar viena? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 27, 12:09)
Oi, kokia geda, nerasau ja, nenaudoju, primirsusi esu blush2.gif Kazin, o "bezumnaja"-su dviem "n" ar viena? mastau.gif

g.gif net suabejojau dabar, ko gero su viena 'n' visgi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 27 vasario 2012 - 12:16
Sveikos, 4u.gif
Nu ir skandalai čia pas jus, galiorkoje lotuliukas.gif
Užkliuvo, o kadangi liepta necituot, tai pacituosiu supaprastintai: gero ziurejimo TOMS, kurios, deja, neturiu priejimo i rus saitus, is kuriu galima nemokamai siustis smile.gif

Nu....iki šiol pvz., kinozal.tv nemokamas ir laisvai prieinamas su paprasčiausia registracija g.gif Tai kas čia negali prie jo prieiti?

Tai ta tema tiek tongue.gif

Dabar į temą. 20 let bez liubvi . Nu doh.gif . Negaliu, jau tos Svetkos toks šventas naivumas, jomajo doh.gif Net bloga. Pasijaučiau kaip meksikanską serialą bežiūrinti lotuliukas.gif
Kabi ja byla carica. Neužkabino pirmos 2 serijos iki to momento kol iš paskos Vadimui iš miegamojo išlindo tas žavusis jo padėjėjas doh.gif lotuliukas.gif Vo čia jau užkabino lotuliukas.gif
Gore man dėl Zaicevos verysad.gif Kažko užstrigo mano torentai ir nenori man siust 22 serijos blink.gif doh.gif Biesina. Tai da ir nepamačiau 21-24. Laukiu.

Miargai ax.gif ....Šivakar Moskva slezami ne verit wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 27, 12:09)
: Kazin, o "bezumnaja"-su dviem "n" ar viena? mastau.gif

Viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 27, 12:47)
Sveikos,  4u.gif

Gore man dėl Zaicevos  verysad.gif

Laba 4u.gif seniai matyta

Na tikrai nesekme console.gif gal pabandykit interneto platybese paziureti kad nereiktu laukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 27 vasario 2012 - 13:08
QUOTE(visgi @ 2012 02 27, 13:07)
Laba 4u.gif seniai matyta

Na tikrai nesekme console.gif gal pabandykit interneto platybese paziureti kad nereiktu laukti

Jo, senai berašiau, jėgų tik paskaitinėt užteko. Mažėlis niekaip nebaigia sirgti, darbų milijonas, tai ir nuotaikos ne kokios... doh.gif

Jo, platybėse galėjau senai pažiūrėti, ale kad bjauri esu - nemėgstu per kompą. Mėgstu vakare, ant sopkės prieš didelį TV tongue.gif Nu bet nervai nebelaiko. Matyt reiks nusižengti savo principams ir tą vieną serija per kompą paspoksot lotuliukas.gif
Atsakyti
as nieko naujo nepasakysiu , pavasaris arteja ir isimylejau Прохор Дубравин,kadangi tik truputi maciau serialus kur jis vaidina, tai siusiesiu Капитан Гордеев ir Общая терапия .Grazutelis aktorius, myliu tokius padukusius ir apsepusius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 02 27, 12:47)
Nu ir skandalai čia pas jus, galiorkoje lotuliukas.gif

Kaip as sakau yra stebetojai, aktyvus dalyviai ir pasyvus dalyviai, kaip ir tikram gyvenime, viskas butu kaip ir normalu, nei vieni nei kiti juk vieni kitiems kaip ir netrukdo, bet... burba bei nepasitenkinimus reiskia tie kas beuzsuka iiitin retai, mazdaug 'pati pasakiau, pati isizeidziau'. Net ju nick'u neina man prisiminti. O su tais su kuriais keliaujam jau ne viena ir antra tema- viskas puiku, nieks niekur 'neissibarsto' ir nauju dalyviu yra sauniu kurie jungiasi i bendra rata, dalinasi, o nesedi kazkur ten tyliai kamputi ir neburba sau panosej. Na ka padarysi, yra kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 27 vasario 2012 - 13:29
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 02 26, 22:11)

ačiūūūū, jau pakeliui smile.gif
Atsakyti