Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (VII tema)

o vistiek uz visas cia jusu tas muilo operas yra sitas tongue.gif
user posted image
Atsakyti
ziuresiu si del Ados Ragovcevos wub.gif
gal ir prastas bus filmas, bet man si aktore labai miela.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=938277
4u.gif Gerb.Sim@, kai perskaitem vienos nares nuoroda i JS ir panasias temas, tai nieko nuostabaus kad Jums patinka Brigada - Kovos be taisykliu. mirksiukas.gif
Ten vaidina du mano nemylimi - Diuzevas ir Bezrukovas, tataigi smile.gif neziuresiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 07 kovo 2012 - 11:12
QUOTE(sapniukass @ 2012 03 07, 09:50)
sveikutes,
lengvu, su jumoru detektyvu megejoms turetu patikti ,,чужой район" 24 serijos g.gif

Jau siunčiuosi ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 03 07, 10:17)

Jei parkalbom apie detektyvus/kriminalus, tai mano demesi is sito zanro patraukia stai sis, mat vaidina neblogu aktoriu penketukas "Защитница"/2012/

Kaip jum atrodo,ar aš neužkibau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 07, 08:08)
Man tai jis patinka-toks detektyvas,bet iš ramesnių,kartais su jumoru,bet nedaug ir kiekviena serija atskira byla.Aš jau jį kelis metus vis kiek įdeda,tiek pažiūriu. Va mano vyrui jis sakė  šiaip sau-per mažai veiksmo. O man tai pats tas  thumbup.gif  Aš dar audžiu mintį Muchtarą visą parsisiųst.Tai jei esat mačius jo bent kelias serijas,tai Suprugi man labai panašus  smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Manau... pamėginsiu ax.gif
QUOTE(sapniukass @ 2012 03 07, 09:50)
sveikutes,
lengvu, su jumoru detektyvu megejoms turetu patikti ,,чужой район" 24 serijos g.gif

doh.gif jau pagavau kablį detektyvams lotuliukas.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 07, 10:54)
Jau siunčiuosi  ax.gif
Kaip jum atrodo,ar aš neužkibau  ax.gif  mirksiukas.gif

rolleyes.gif ne tamsta viena ax.gif
Atsakyti
[quote=Sim@,2012 03 07, 12:23]
o vistiek uz visas cia jusu tas muilo operas yra sitas tongue.gif
user posted image
[/quote]
[/quote]
Sitas ir man gerulis thumbup.gif
O kur butu galima Brigada2 paziureti?
Atsakyti
Vėl sugadinot kinozalą rolleyes.gif

Besiaiškindama, kas yr Rogovceva, sužinojau, kad ji vaidina čia neperseniausiai pagirtame seriale "1941". Įvedžiau paieškon 1941, tai man išmetė melejoną filmų, o šito būtent - ne. Gal norit kuri nors man įsiteikt? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 03 07, 11:16)

rolleyes.gif  ne tamsta viena  ax.gif

Nu va-pagaliau suradau giminingą sielą lotuliukas.gif
O mane kinozalas dar įsileidžia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 07, 13:31)

Besiaiškindama, kas yr Rogovceva, sužinojau, kad ji vaidina  čia neperseniausiai pagirtame seriale "1941". Įvedžiau paieškon 1941, tai man išmetė melejoną filmų, o šito būtent - ne. Gal norit kuri nors man įsiteikt? ax.gif  blush2.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=363846
Su Ragovceva tai sitas, jei ka -isiteikt nenoriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 07, 11:37)

Su Ragovceva tai sitas, jei ka -isiteikt nenoriu tongue.gif

Įsiteikėt nenorėdama smile.gif Ačiū. O yr ir be jos? Apžiūrėsiu, kai įsibrausiu. Šitam kompe nesu prisiregistravus, gal dėl to sunkiau, bet iš ryto atsidarinėjo tvarkingaui.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2012 03 07, 12:52)
ziuresiu si del Ados Ragovcevos wub.gif
gal ir prastas bus filmas, bet man si aktore labai miela.

paziurejau ta dali kur vaidina Ragovceva - labai patiko wub.gif
Bet cia toks sentimentalus, jausmingas, jaunimui tai tikrai nea, o ir siaip cia reikia kitokio ziurovo , aisku ne kokio isskirtinio , o tokio paplaukusio biggrin.gif kaip as siandien.Bet kalbu tik apie viena filmo dali , kitos gal kitokios mirksiukas.gif
Atsakyti
O as kaip sakant 'apsišviečiau' skaitydama info apie ta kinoazl'o vadinama gresminga pasikesinimo atAka http://kinozal.tv/groupex.php?id=2836
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 07 kovo 2012 - 13:19
QUOTE(Vilioja @ 2012 03 07, 11:31)

Besiaiškindama, kas yr Rogovceva, sužinojau, kad ji vaidina  čia neperseniausiai pagirtame seriale "1941". Įvedžiau paieškon 1941, tai man išmetė melejoną filmų, o šito būtent - ne. Gal norit kuri nors man įsiteikt? ax.gif  blush2.gif

Mačiau šitą serialą. Patiko.
O apie aktorius..... ai, tegul tik siužetas būna geras, o aktorius aš pakęsiu lotuliukas.gif
Atsakyti