Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

QUOTE(jearmaine @ 2012 12 29, 17:39)
Tos nuolaidos būna, net ir 70 %, bet tikrai ne iš karto. Bent jau UK. Iš pradžių duoda 30 %, po to 50 %, o likučiam ir 70 %. Bet ten jau dydžių nelikę, o kažką vertinga išknisti reikia sėkmės.

Patikekit, as labai gerai zinau nuolaidu sistemas ax.gif Bet kai duoda 30%, tai duoda visoms prekems, kai duoda 50% irgi visoms prekems, o ne - iki 30%, iki 50%, plius, uzsienyje pastebejau, kad po tos 70% nuolaidos viskam, paskutiniai ispardavimai buna kai viskas po 10-20EUR, LT kazkaip to nemaciau, kad viskas butu, sakykim po 35LT ax.gif

QUOTE(Malena @ 2012 12 29, 18:10)
Kažkada pirkau, užlausiau pardavėjos ar turi/turės lojalumo korteles, patiko jos atsakymas: "Ne, mes kaip ZARA" biggrin.gif

O galetu tureti ax.gif Idomu, o apskritai uzsienyje buna MD parduotuvese lojalumo korteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 12 29, 18:28)

O galetu tureti ax.gif Idomu, o apskritai uzsienyje buna MD parduotuvese lojalumo korteles g.gif

ne, tai yra bendra MD tinklo politika, o ne LT uzgaida rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri lankėtės MD Kauno parduotuvėje, ar yra likę skinny džinsiukų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 12 29, 19:28)
Idomu, o apskritai uzsienyje buna MD parduotuvese lojalumo korteles g.gif

nebūna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 29, 18:30)
ne, tai yra bendra MD tinklo politika, o ne LT uzgaida rolleyes.gif

Tai vat ir man taip atrode, kad nebuna, bet kadangi Malena parase, kad uzklause parduotuveje, tai, sakau, gal kazko nezinau, gal mate kazkur g.gif ax.gif
Atsakyti
gal kasmatet sia rankine? ar ji maza? daugmaz kokio dydzio?
user posted image
Atsakyti
gal kas patars, kaip su dzinsu ilgiais? Online niekur nerandu , kur butu parasyta ilgiu ismatavimai. Ar jie vieno ilgio visi?
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 12 30, 01:27)
gal kas patars, kaip su dzinsu ilgiais? Online niekur nerandu , kur butu parasyta ilgiu ismatavimai. Ar jie vieno ilgio visi?

uj nezinau, bet jei padesiu, tai ilgis dzinsu ir kelniu man, su 1,73-1,74, daugmaz kaip ant modelio
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 12 30, 00:31)
uj nezinau, bet jei padesiu, tai ilgis dzinsu ir kelniu man, su 1,73-1,74, daugmaz kaip ant modelio

zodziu jei nori iki kauliuku ar virs, tai su zemesniu ugiu netiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 12 30, 01:33)

ziurekit kaip ant modelio, vienos trumpesnes, kitos ilgesnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 29 gruodžio 2012 - 23:37
QUOTE(evelinki @ 2012 12 29, 23:33)

turiu keletą džinsų ir ilgis jų man iki kauliukų, keli net šiek tiek aukščiau, nors ir nesu virš 1,70 smile.gif
Atsakyti
man vienu kelniu ir norisi ilgesniu, vos vos virs kauliuku, bet ant modelio taip pat, tai toks modelis, kaip suprantu.
Bandysiu pirkti is UK, nes kai tokiais mastais sakot parduotuvese visos graibsto, jau nelabai kas ir like, o pagal mano apskaiciavimus, tas pats gaunas. Parasiau tarpininkei, tikiuosi pavyks isigyti tai, ko noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 30 gruodžio 2012 - 00:57