Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

QUOTE(kavamale @ 2012 12 30, 17:36)
aha.. labai grazios, bet labai nevykes pirkinys

turiu tokias raudonas tai taip ziaurei jos man neissitampo kad reiktu per diena 3 kart skalbti g.gif
bet po 2-3 uzsidejimu jau metu as jas , keliai issimusa
Atsakyti
Kazkaip kai rubai sumesti ir visos juos ciupineja ir tarso man jie puse grozio praranda biggrin.gif tai tokiem ir su nuolaida tai kaina per didele kartais atrodo biggrin.gif Taip vis nieko ir nerandu ten... Kai pilna kaina, tai atrodo geriau dar pridet pinigu ir kazka kokybiskesnio, "dizinerisko" nusipirkt, o kai su nuolaida tai tie rubai tokie nuvalkioti atrodo. doh.gif Nebent internetu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Neradau ir as sestadieni Kauno Akropoly nieko sad.gif Tikejausi kazka grazaus nusipirkti, bet is nukainuotu prekiu tik kelnes patiko, bet ir tu mano dydzio nebebuvo sad.gif Drabuziai ant stalu iskuisti (nors pardavejos nuolat juos taiso), apsivele pukais, tikrai - nesinori nei vartyti nei matuotis...
Beje, man MD parduotuves kvapas labai patinka, lyg vasko, lyg biciu pikio... smile.gif Cia ju specifinis?

Jei uzsisakinetumet per tarpininke, as prisijungciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramedis: 01 sausio 2013 - 13:31
QUOTE(lauramedis @ 2013 01 01, 13:29)
Cia ju specifinis?

taip, ju firminis
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 01, 14:44)
taip, ju firminis

Skanus man tas kvapas wub.gif Tokio isskirtinumo parduotuvei duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2013 01 01, 14:01)
Skanus man tas kvapas wub.gif  Tokio isskirtinumo parduotuvei duoda  smile.gif

cia kaip kam tas kvapas mirksiukas.gif toli grazu ne visoms patinka (pvz man smile.gif
Atsakyti
man nepatinka ju kvapas schmoll.gif
Atsakyti
o man muzika patinka, kvapas irgi biggrin.gif
Atsakyti
man labai skaniai ten kvepia , o uzsisakyti is uk norejau bet kol sureagavo tarpininke tai neliko mano norimu daiktu
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 01 01, 19:28)
man labai skaniai ten kvepia , o uzsisakyti is uk norejau bet kol sureagavo tarpininke tai neliko mano norimu daiktu

O pigiau iseina siustis is UK per tarpininke nei pirkti cia per sale?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 01 01, 19:37)

tiksliai nezinau nes to daikto LT jau nebuvo per sale . kazkaip man atrodo su visais tarpininkavimo mokesciais vistiek gautusi brangiau...
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 01 01, 20:37)

pagal mano skaiciavimus, viena mano norima preke pigiau gaunasi, kita siek tiek daugiau, bet panasiai.
Ech, stai kodel man tarpininke nieko neatrase, maniau jus, Rasytee, irgi nusiuntete. Na jei neatsiras daugiau norinciu, teks prasyt, kad man vienai pirktu. Bijau, kad irgi gali dingti prekes
Atsakyti