Kazkaip kai rubai sumesti ir visos juos ciupineja ir tarso man jie puse grozio praranda tai tokiem ir su nuolaida tai kaina per didele kartais atrodo Taip vis nieko ir nerandu ten... Kai pilna kaina, tai atrodo geriau dar pridet pinigu ir kazka kokybiskesnio, "dizinerisko" nusipirkt, o kai su nuolaida tai tie rubai tokie nuvalkioti atrodo. Nebent internetu pirkt
Neradau ir as sestadieni Kauno Akropoly nieko Tikejausi kazka grazaus nusipirkti, bet is nukainuotu prekiu tik kelnes patiko, bet ir tu mano dydzio nebebuvo Drabuziai ant stalu iskuisti (nors pardavejos nuolat juos taiso), apsivele pukais, tikrai - nesinori nei vartyti nei matuotis... Beje, man MD parduotuves kvapas labai patinka, lyg vasko, lyg biciu pikio... Cia ju specifinis?
Jei uzsisakinetumet per tarpininke, as prisijungciau.
pagal mano skaiciavimus, viena mano norima preke pigiau gaunasi, kita siek tiek daugiau, bet panasiai.
Ech, stai kodel man tarpininke nieko neatrase, maniau jus, Rasytee, irgi nusiuntete. Na jei neatsiras daugiau norinciu, teks prasyt, kad man vienai pirktu. Bijau, kad irgi gali dingti prekes