Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 18, 20:10)
Aš irgi nusižiūrėjus esu vieną rankinę, bet jau bijau pirkti doh.gif  nors iš kitos pusės, tai reik npamiršt savo teisių ir saugot čekius biggrin.gif

o kokios trukmes garantinis laikotarpis taikomas rankinems?
Atsakyti
Šiandien gavau šitą, apie kurį neseniai kalbėjot:
user posted image

Šiaip gražus, puošnus, tačiau man pagal dydį netiko. Tiktų aukštesniam ir stambesniam žmogui nei aš. Įdėjau į skelbimų lentą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2013 02 19, 12:35)

o ko gi netiko? as tai suprantu,kad gali but per maza,bet tokio tipo palaidines dar fainiau kai siek tiek didokos,laisvos,kai gali i kelnes susikist,faina. Na nebent skirtumas kaip xs-L ,kai pazastys kaba ir t.t. gal ne taip ir blogai? ax.gif
as visada nesioju xs-s, bet kartais specialiai imu M,kad apsitraukus nebuciau.
Atsakyti
Aš 164 cm ūgio ir labai smulkaus sudėjimo. Ant manęs atrodo per laisva, ypač rankovės gerokai per plačios ir nugaroje per ilga. Gal taip man krenta į akis, nes tai 100 procentų natūralus šilkas ir dėl to labai glamžosi, tos neaptemptos dalys nekrenta gražiai lygiai, bet lieka susiglamžiusios ir taip matosi, kad per didelė. Mano nuomone, būtų geriau, jei audinys būtų kiek pamaišytas su sintetika smile.gif
Atsakyti
Massimo Dutti nuo kovo mėn. Klaipėdoje ax.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie MD odines striukes?
Šitos striukytės noriu, gal kas turite?
Ir ar yra kažkokia atskira garantija odiniams rūbams? Ar tokia pat, kaip ir visiems?
Atsakyti
QUOTE(Le Muras @ 2013 02 18, 20:09)
Gal nuo odos ar partijos priklauso? Na, bet smagu girdeti kad yra ir geru atsiliepimu. Tikesiuos kad manoji bus is tu smile.gif Nesinoretu virs 400 sumokejus po sezono i spintos kampa ikist...

turiu praeitu metų kolekcijos MD rankinę, va tokią: http://specials.mala...-for-mum?page=6

nesioju jau metus, priekaištų kokybei neturiu, labai labai thumbup.gif bet as ne LT pirkau.
Atsakyti
O kaip šitos striukytės, gerai nešiojasi? ax.gif

http://www.massimodu.....BHUSKY+BLAZER
http://www.massimodu.....EATHER+PIPING
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 14, 14:56)

Turiu iš pernai metų tokio stiliaus striukę nešiojasi puikiai. Mama irgi turi - irgi patenkinta kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 04 14, 16:30)
Turiu iš pernai metų tokio stiliaus striukę nešiojasi puikiai. Mama irgi turi - irgi patenkinta  kokybe smile.gif

Ji tokia plonytė kiek pamenu, ane? Vos ne kaip švarkiukas? ax.gif
Važiuosiu į MD pasižiūrėt tos striukės. O praeitų metų kaina irgi 299 Lt buvo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 14, 15:47)
Ji tokia plonytė kiek pamenu, ane? Vos ne kaip švarkiukas?  ax.gif
Važiuosiu į MD pasižiūrėt tos striukės. O praeitų metų kaina irgi 299 Lt buvo?  blush2.gif

Na plona ji (ta kur aš turiu), bet aš jau ją nešioju ax.gif man tokiems orams ji geriausiai tinkama, nors pernai tai ir šaltesnę vasaros dieną rengiausi. Aha, kaina tokia irgi buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 04 14, 13:56)

Ir as turiu pernai metu, puikiai nesiojasi, kokybe nepriekaistinga. Siu metu striukytes kiek kitokios - plonesnes, standesnes. Bet pasiuvimas toks pat kokybiskas, tos detales naturalios odos. Nors asmeniskai man pernai metu smagesne, ji buvo minkstute tokia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 02 18, 20:10)
Aš irgi nusižiūrėjus esu vieną rankinę, bet jau bijau pirkti doh.gif  nors iš kitos pusės, tai reik npamiršt savo teisių ir saugot čekius biggrin.gif

Nezinau kaip rankines, neturejau, na atrodo kokybiskai pasiutos. Bet turiu odine pinigine, jau metus laiko nesioju ir nei vieno blogo zodzio pasakyt negaleciau mirksiukas.gif
Atsakyti