Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

pirkausi MD palaidine (T-Shirts) ir pataikiau "ant" labai nekokybiškos. Perkančios atkreipkite dėmesį, ar tikrai audinys nesuplyšęs/neskylėtas. Gal man tiesiog taip papuolė, bet keli vienetai buvo skylėti. Modelis, kaip nuorodoje:

http://www.massimodu...o...AT+THE+BACK

Atsakyti
Prieš kelias savaites pirkau šią rankinę
user posted image
ir neseniai pamačiau vienoje pusėje prie dugno va tokį įskilimą
user posted image
na, negaliu sakyti kad jis atsirado tik dabar, gal jau ir pirkau tokią, tik neapžiūrėjau tuomet. Nes negi taip greit atsirado? sad.gif Šiaip į akis visai nekrenta, net nesimato, bet bijau, kad laikui bėgant tas skilimas nepradėtų didėti. Turiu tokio modelio kitą rankinę, tik plonesnės ir minkštutės odos, tai ta nieko, labai gerai, o šitos oda kietesnė, tai gal todėl? Bet vistiek manau kad taip neturėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Le Muras @ 2013 07 25, 10:53)
Prieš kelias savaites pirkau šią rankinę
user posted image
ir neseniai pamačiau vienoje pusėje prie dugno va tokį įskilimą
user posted image
na, negaliu sakyti kad jis atsirado tik dabar, gal jau ir pirkau tokią, tik neapžiūrėjau tuomet. Nes negi taip greit atsirado? sad.gif Šiaip į akis visai nekrenta, net nesimato, bet bijau, kad laikui bėgant tas skilimas nepradėtų didėti. Turiu tokio modelio kitą rankinę, tik plonesnės ir minkštutės odos, tai ta nieko, labai gerai, o šitos oda kietesnė, tai gal todėl? Bet vistiek manau kad taip neturėtų būti.

Grąžinkit, tikrai priims. Aš jau dabar labai saugau MD čekius apsidraudimui...
Atsakyti
Drasiai eikite. Nesvarbu, kada atsirado tas iskilimas, pinigus privalo grazinti ir grazins mirksiukas.gif
Atsakyti
Grąžinkit, nieko gero iš tos tašės nebus. Matosi, kad visa apačia skilti pradėjusi.
Atsakyti
Žinoma tokią rankinę būtina grąžinti. Nesvarbu, kiek laiko praėjo. Čia "išlindo" nekokybiškos odos brokas dėvint. Svarbu tik čekį turėti. Na man kol kas MD dar nebuvo jokio "pokšto" iškrėtę. Jų kokybe dar neteko nusivilti.
Atsakyti
dėl MD. turiu nemažai rūbų, batų, bet kam tai įdomu biggrin.gif viskas okėj su jais, tik mane nuvylė šilko/medvilnės ir šilko/vilnos megztukai schmoll.gif labai burbuliuojasi, labai
Atsakyti
QUOTE(gitaaa @ 2013 07 25, 23:51)
dėl MD. turiu nemažai rūbų, batų, bet kam tai įdomu biggrin.gif viskas okėj su jais, tik mane nuvylė šilko/medvilnės ir šilko/vilnos megztukai schmoll.gif labai burbuliuojasi, labai

del megztu gaminiu pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2013 07 26, 08:34)
del megztu gaminiu pritariu drinks_cheers.gif

isgasdinot unsure.gif turiu 2 megztukus silko/medvilnes, vienas dar su etikete, kitas karteli devetas. Bijosiu dabar nesiot. Nekenciu burbuliuku
Atsakyti
Turiu nemazai MD drabuziu.

Bet paskutiniais pirkiniais teko nusivilti. Sintetines sukneles audinys toks, kad uztiskus vienam lasiukui vandens reikia plauti visa suknele, nes lieka dideles demes. Megztukas is naujos kolekcijos irgi nelabai kokybiskas pasitaike, po vieno uzsidjimo issitampe siulai... Nuo siol atidziau rinksiuos drabuzius is MD. Mano aprasyti pirkiniai is sios rudens/ ziemos kolekcijos. Pries tai neteko nusivilti.
Atsakyti
turiu dbr bais megiamus ir tampomus 3 MD megztukus, vienas 100% merino wool, kitas silkas su medvilne, ir trecia su linu (Storu siulu), tai ne vienas nesiburbuliuoja, labai gerai nesiojasi. ir dabar nusipirkau 100% silkinuke, palaidine, hmmm, susimete i rauksles baisingas po skalbimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2013 07 24, 10:13)
pirkausi MD palaidine (T-Shirts) ir pataikiau "ant" labai nekokybiškos. Perkančios atkreipkite dėmesį, ar tikrai audinys nesuplyšęs/neskylėtas. Gal man tiesiog taip papuolė, bet keli vienetai buvo skylėti. Modelis, kaip nuorodoje:

http://www.massimodu...o...AT+THE+BACK

Tokio pat audinio turiu ir as bliuskute, tik kitokio fasono. Siaip linas labai inoringas audinys, sunkiai lyginasi ir aisku labai plonos bliuskutes, tai gali buti kad uzkabinus siula iskarto skylute atsiranda smile.gif
Atsakyti