Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

turiu tokia palaidine
http://img1.manodrab....JPG?1369083015
tai irgi skylute yra. Ir niekaip nesupratau, ar tokia gavau, ar po pirmo uzsidejimo atsirado... Nes tada pastebejau.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 07 26, 15:26)
turiu tokia palaidine
http://img1.manodrab....JPG?1369083015
tai irgi skylute yra. Ir niekaip nesupratau, ar tokia gavau, ar po pirmo uzsidejimo atsirado... Nes tada pastebejau.

Kokia grazi smile.gif Nemaciau tokios parduotuveje, cia naujos kolekcijos?

Siaip tai tikrai reikia labai gerai apsiziureti pries perkant ruba, nes esu keleta isigijusi su defektukais, tai matosi jie, kad ir kaip graziai susiuvus buciau, visgi kainos nera ispigiuju, tai noretusi ir drabuzeliu kokybisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 07 26, 16:31)
Kokia grazi smile.gif Nemaciau tokios parduotuveje, cia naujos kolekcijos?

Siaip tai tikrai reikia labai gerai apsiziureti pries perkant ruba, nes esu keleta isigijusi su defektukais, tai matosi jie, kad ir kaip graziai susiuvus buciau, visgi kainos nera ispigiuju, tai noretusi ir drabuzeliu kokybisku smile.gif

cia pavasari pirkta 4u.gif
Atsakyti
Vienu savo šilko-medvilnės megztuku irgi nusivyliau sad.gif Jis po skalbimo nenusiburbuliavo, bet kažkaip negražiai nubluko, o kadangi buvo tamsiai mėlynas, tai ta spalva liko lyg stipriai apdulkėjus būtu. Nebenešioju sad.gif

Šiandien nusipirkau štai tokius polo marškinėlius
user posted image
sudėtis liocel-medvilnė-viskozė. Gražiai atrodo apsivilkus, tikiuosi nenubluks.
Atsakyti
Le Muras, kaip su tase? Ar priime?
Atsakyti
Ne, negrąžinau blush2.gif Taigi apsižiūrėjau, kad čekio nebeturiu, nors prisimenu kad buvau pasilikus, bet turbūt su kitais išmečiau... Ai, kiek laikys tiek, ji man patinka, patogi, o tas įskilimas gi nesimato smile.gif Tiek to šį kartą.
Atsakyti
Gal kas turit merginos toki juoda paltuka (ziureti paskutine foto), kazi kaip kokybe?

http://fabfashionfix.../massimo-dutti/

Atsakyti
Mano paskutinis Massimo Dutty radinys - dzinsais. Per sales Londone nusipirkau uz 25 svarus (100lt), o kokie smagus wub.gif
Atsakyti
šiandien įsigyjau MD odinius vidutinio ilgio batus.
specialiai po čia išpasakotos patirties paklausiau, kokiam laikui taikoma garantija (čekių tokiais atvejais niekad neišmetu, maža kas). tai konsultantė sakė, kad dažniausiai jie taiko garantijas avalynei vieną sezoną, nes tiki savo kokybe ir prieš patekimą į parduotuvių lentynas avalynė yra itin atidžiai tikrinama, apžiūrima. bet žodžiu tikslaus laiko (mėnuo, metai ar pan.) taip ir nesupratau biggrin.gif reikia tikėtis, kad pilnai odiniai batai (tiek išorė, tiek vidus, tiek padas) laikys ilgiau, nei kelis apsiavimus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 07 26, 15:21)
Tokio pat audinio turiu ir as bliuskute, tik kitokio fasono. Siaip linas labai inoringas audinys, sunkiai lyginasi ir aisku labai plonos bliuskutes, tai gali buti kad uzkabinus siula iskarto skylute atsiranda smile.gif

beveik esu tikra, kad tas audinys jau buvo pažeistas, užteko velkantis patempti ir atsirado skylutė, pasidarė gerai matoma.

per išpardavimus matavausi ir visiškai paprastas baltas maikutes. pasiėmiau M ir L, apsivilkus jokio skirtumo nepastebėjau, sudėjau pamatuoti, o dydis nesiskiria, tik dydžio raidelės g.gif ir skyrėsi siulių kokybė. gal jie užsiveža tų pačių rūbų skirtingas partijas, kur kokybė skirtinga.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 07 28, 00:04)
šiandien įsigyjau MD odinius vidutinio ilgio batus.
specialiai po čia išpasakotos patirties paklausiau, kokiam laikui taikoma garantija (čekių tokiais atvejais niekad neišmetu, maža kas). tai konsultantė sakė, kad dažniausiai jie taiko garantijas avalynei vieną sezoną, nes tiki savo kokybe ir prieš patekimą į parduotuvių lentynas avalynė yra itin atidžiai tikrinama, apžiūrima. bet žodžiu tikslaus laiko (mėnuo, metai ar pan.) taip ir nesupratau  biggrin.gif reikia tikėtis, kad pilnai odiniai batai (tiek išorė, tiek vidus, tiek padas) laikys ilgiau, nei kelis apsiavimus.. unsure.gif

avalynei garantija yra 2 metai. Jokios parduotuviu taisykles ar dar bala zino kas ko jie patys prisimasto nera auksciau vartotoju apsaugos istatymo.
Atsakyti

QUOTE(vanda_zydi @ 2013 07 29, 13:37)
avalynei garantija yra 2 metai. Jokios parduotuviu taisykles ar dar bala zino kas ko jie patys prisimasto nera auksciau vartotoju apsaugos istatymo.

drinks_cheers.gif
Tik tyli visos,ir deklaruoja 14 d.garantija biggrin.gif
Atsakyti