Įkraunama...
Įkraunama...

Massimo Dutti

QUOTE(migliux @ 2014 02 12, 11:00)

Kelnėms neturiu priekaištų. Pagamintos iš nailono, nesitampo, išlaiko formą.

Marškinukų nepirkau dar, bet tikriausiai nerizikuosiu.

kelnėms priekaištų neturiu ir aš, megztukams (medvilniniams) irgi, bet šilkinėms palaidinėms tikrai trūksta tos kokybės. šilkinukės trumpomis rankovėmis - OK, bet ilgomis doh.gif būtent, kad prayra rankovių siūlės. teko pastebėti jau po pirmo nešiojimo. o gaila, nes modeliai labai dailūs.
Atsakyti
o gal esate susidurusios su vyriskomis rankinemis? idomu kaip ju kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 02 12, 00:37)
Merginos, kaip nesiojasi MD guminiai batai? Kiek jie kainuoja ir uz kiek per ispardavimus galima nupirkt? Ir ar nera mazinti/didinti? Aciu atsakiusioms 4u.gif

nežinau kaip šių metų modelis, bet praėjusių kelių metų botai buvo tragiški - po savaitės nešiojimo sutrūkdavo. Senesnėse temose esu ir foto kėlusi kaip man nutiko. Kai grąžinau, pardavėjos pačios pasakė, kad tai dažnas atvejis.

O šiaip tai keista man, kodėl kai kurios tuos rūbus taip į šiukšlyną svaido, jei kokybė netenkina. Saugot čekius ir per 2 metus grąžinat, jei kas netinka, brokas yra, susidėvi. MD šiuo atveju tikrai labai supratinga parduotuvė, todėl iš ten pirkdama brangesni daiktą visada pasilieku čekį..
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 02 18, 13:49)
nežinau kaip šių metų modelis, bet praėjusių kelių metų botai buvo tragiški - po savaitės nešiojimo sutrūkdavo. Senesnėse temose esu ir foto kėlusi kaip man nutiko. Kai grąžinau, pardavėjos pačios pasakė, kad tai dažnas atvejis.

O šiaip tai keista man, kodėl kai kurios tuos rūbus taip į šiukšlyną svaido, jei kokybė netenkina. Saugot čekius ir per 2 metus grąžinat, jei kas netinka, brokas yra, susidėvi. MD šiuo atveju tikrai labai supratinga parduotuvė, todėl iš ten pirkdama brangesni daiktą visada pasilieku čekį..

kas del batu, tai griezti reikalavimai visur: suplyso, padas perluzo ar kas - grazins pinigus. Zodziu, labiau apibrezta. O va jei kokie dzinsai nubluko ar siule marskinuku isiro, tai kazin kaip ten butu.
Savaitgali norejo draugas pirkti rankine, grazios, bet pabijojau del kokybes. Jei oda greit nusinesiotu, apsitrintu, kazin, ar pagelbetu kuo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 18 vasario 2014 - 12:52
Del botu, tai ten anu metu buvo brokuoti, gamyklinis brokas kazkoks... siais metais kur buvo, tai kaip ir geri turetu but.. 4u.gif
Atsakyti

i 
Asmeniniams nekomerciniams skelbimams skirta Skelbimų lenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 25 vasario 2014 - 09:42
Labai patinka sios firmos rubeliai,o ypac rankines,nebandziau tik batu g.gif
Atsakyti
Merginos, o dydziai tik nuo S prasideda? turiu dovanu ceki, bet nesioju XS...
Atsakyti
QUOTE(kutia @ 2014 03 11, 11:58)
Merginos, o dydziai tik nuo S prasideda? turiu dovanu ceki, bet nesioju XS...

Pati deviu xs ir ju tikrai yra MD. Tik beda tame, kad labai greit isperka. Jei nori "pataikyti", tai naujos kolekcijos papildymai buna pirmadieniais ir berods ketvirtadieniais po pietu.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 03 11, 13:08)
Pati deviu xs ir ju tikrai yra MD. Tik beda tame, kad labai greit isperka. Jei nori "pataikyti", tai naujos kolekcijos papildymai buna pirmadieniais ir berods ketvirtadieniais po pietu.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su klausimu apie moteriskus odinius svarkelius 4u.gif pries kelias dienas atidziau patyrinejau Massimo Dutti parduotuves asotimenta ir demesi patrauke odiniai svarkeliai, aisku, kaina nemaza, bet ciupinejant pasirode visai kokybiskai pasiuti, odyte minksta. Gal kuri nesiojate, idomus atsiliepimai 4u.gif

Ir dar kas nustebino, kad kai kurie megztukai, dabar negaliu ikelti nuorodos yra Made in Italy g.gif , tai gal kokybe nebloga turetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 03 11, 12:08)

Bet tikrai ne visu modeliu buna XS dydis, ne karta esu klausus XS dydzio, jei S budavo didelis, tai sakydavo, kad XS ir nebuvo, nes modelis tik nuo S dydzio prasideda ax.gif
Atsakyti