Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Citas @ 2012 02 21, 23:33)
Svarbiausias tas paskutinis, bet pas tave skaiciukai labai grazus, jauciu kokio vieno ar max dvieju LIT uzteks  ax.gif

G liepe 2 pasidaryt ir tada persitestuoti ax.gif taip ir darysiu, nu nes negaliu sau leisti ir daleisti nesekmes blush2.gif ir pagramdymu man reikia lotuliukas.gif ir intralipidu 7 stimuliacijos diena lotuliukas.gif ir extra progesterono lotuliukas.gif Zodziu, imsiu viska viska 4u.gif
Atsakyti
Atiloja, Terziuk, Citai, man jusu postai tokie sunkus, yra dalykai, ko dar nesuprantu, nenoriu, nes bijau... maniau manes tai nepasieks...
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=Dbo2osdzCP8 4u.gif
Papildyta:
Meile ves tuo duleketu keliu.... http://www.youtube.c...feature=related ...
Papildyta:
Mano meile plati kaip zvaigzdynas, kaip zydejimas lauko geliu... Ir mylesiu Tave Tau nezinant... MEILE VES TUO DULKETU KELIU, AMZINA, PLATI KAP ZVAIGZDYNAI, KAIP ZYDEJMAS LAUKIO GELIU....

Papildyta:
http://www.youtube.c...feature=related 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triunfante: 22 vasario 2012 - 01:06
Labas rytas.
Patiko daineles? biggrin.gif

Sakykit, kazin, tie leidziamieji B grupes vitaminai negalejo paspartinti viso to progreso man su endo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 00:57)
Va cia tai atradimas.  bigsmile.gif

Nu jo cia man is stebuklu srities. bet tai faina kad toks efektas thumbup.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 02 22, 01:54)
G liepe 2 pasidaryt ir tada persitestuoti  ax.gif taip ir darysiu, nu nes negaliu sau leisti ir daleisti nesekmes  blush2.gif ir pagramdymu man reikia  lotuliukas.gif ir intralipidu 7 stimuliacijos diena  lotuliukas.gif ir extra progesterono  lotuliukas.gif Zodziu, imsiu viska viska  4u.gif

Jauciames panasiai, as irgi imu viska kas pasitaiko lotuliukas.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 02:31)
Atiloja, Terziuk, Citai, man jusu postai tokie sunkus, yra dalykai, ko dar nesuprantu, nenoriu, nes bijau... maniau manes tai nepasieks...

Matai o mes bijom tu cakru apvalymo lotuliukas.gif

Grazios dainos, ir zodziai wub.gif Matau vel naktele nesimiegojo ax.gif

Gavau vakar is bykovos maila, kad rasta infekcija, naudokit antibijotiku kursa su probijotikais (kas is bikovos labai daug ane bigsmile.gif ) tada as uzklausiau a rasta bakterija tai - mykoplazma?? Tai paziurekit ka gavau is bykovos siandien unsure.gif Tai cia suprast kad dar viena infekcija sedi ar cia ta pati mycoplazma blink.gif Nu zodziu gersiu as ta 5 savaiciu kursa ne ne cypteldama kad isnaikinciau visas zarazas g.gif

Стрептококки группы В ( они есть у пациентов) являются тяжелой
инфекцией. Может вызывать состояние бактериального вагиноза. Это риск
развития эндометрита, воспаления плодных оболочек. При наступлении
беременности риск внутриутробной инфекции у плода. Enterococcus foecalis
также является бактерией, которая вызывает проблемы зачатия, осложнения
при беременности иродах.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Triumfante super daineles thumbup.gif

QUOTE(Citas @ 2012 02 22, 11:20)
Gavau vakar is bykovos maila, kad rasta infekcija, naudokit antibijotiku kursa su probijotikais (kas is bikovos labai daug ane  bigsmile.gif ) tada as uzklausiau a rasta bakterija tai - mykoplazma?? Tai paziurekit ka gavau is bykovos siandien  unsure.gif Tai cia suprast kad dar viena infekcija sedi ar cia ta pati mycoplazma  blink.gif Nu zodziu gersiu as ta 5 savaiciu kursa ne ne cypteldama kad isnaikinciau visas zarazas  g.gif

при беременности иродах.

oh tu blyn, o cia dar kas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 21, 18:00)
KittyKitty, reikia jums gero poilsio, gal net tabletkos, kad gerai issimiegoti.  mirksiukas.gif  4u.gif

LAbukas, ačiū jums, išgėriau ne vieną tabletę, ir ką.... Užmigau, po pusvalandžio pašokau su tokiais permušimais, galvojau, kad reikės kviesti greitąją, kad darytų elektrošoką, ritmo nerasta.. gėriau lašų, kvėpavau, jogos pratimus dariau, užmigau po 3 šiaip ne taip, prieš 7 keltis.. vidurius paleido..nu skysta aš, galvojau iš vakaro, kad nesinervinu, tokia rami jaučiuosi, o vat prašom..ir dabar nukėlė, pokalbis turėjo būti 10 val, dar laukiu..net silpna, ryte Xanaxo įkaliau,bet net ir tas, atrodo, neveikia (visada suveikdavo,aišku, nepiktnaudžiauju, kokius 6 metus iš viso negėriau nieko panašaus, bet dabar..) Man šiandien esminis pokalbis, jau tris kartus nukeltas, paaiškės, ar atleidžia iš darbo, ar ne, jei ne- ką siūlo, tada reikės spręsti, ar priimti pasiūlymą..Mano darbas buvo ramus n metų, dirbu univere, dabar pasikeitė valdžia ir prasidėjo pekla, o aš visiškai nepakanti stresui, man visas organizmas išsiderina, dėl to turbūt ir nepadariau jokios karjeros, nesugebu valdyt streso, kerta per fiziologinius dalykus: širdį, skrandį, dvylikapirštę, moteriškas..O dabar prieš IVF to mažiausiai reikia unsure.gif Dar ir mmm šiandien atėjo, kad būtų pilnas komplektas. Sorry, kad aš čia taip.. tiek daug apie save.. tiesiog viskas sukilo, noriu,kad greičiau baigtųsi, bet kaip, man jau nesvarbu, bijau paties proceso, paties pokalbio, noriu ramybės, noriu geros nuotaikos, poilsio, pavasario, ramaus nusiteikimo procedūroms...O dar viskas į vieną krenta, kaip visą laiką, mano mamą šiandien antrą kartą operuoja, prieš mėnesį daryta operacija nepavyko, na daug visokių tokių..susideda..
Ačiū,kad išklausėt, menkos tos mano bėdos, kai pagalvoju apie Afroditę, pvz, taip gėda pasidaro..

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 21, 18:27)
As atvirksciai, kita diena labai zvali prabusdavau, visai kitos nuotaikos, o geriau as ne migdomus, o ale vit. - melatonina.  4u.gif
Papildyta:
Regis blogai isverciau, paziurejau, LT raso, tai yra hormonas.  mirksiukas.gif  http://lt.wikipedia....iki/Melatoninas  4u.gif

nesu girdėjus apie tokį, reikės pasidomėti

QUOTE(Citas @ 2012 02 22, 11:20)

при беременности иродах.

O šito daikto paprastas LT daromas pasėlis nerodo?
Esu kelis kartus turėjus vaginozę.. kai pastojau, man ją rado, tebuvo 5,5 savaitės, matyt, imunitetas pasilpo, visada tokiais atvejais man kimba, va dabar irgi po antibų kažkas yra, galvojau, pienligė, bet jausmas ne visai toks unsure.gif
Papildyta:
Beje, aš tai suprantu, kad čia ne mikoplazma, o streptokokas, tai visai kas kita, taip? Bet kodėl jo nerodo tyrimai unsure.gif O kokius antibiotikus paskyrė, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Cituk, be zodziu. doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif As taip isivaizduoju, kad kiekviena musu istyrus, tiek zarazu rastu. unsure.gif

Kas del tu cakru, cia buvo tik ale pabandymas, nes man labai buvo idomu ar veikia tokie dalykai, nu ir ka, veikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 11:34)
Cituk, be zodziu.  doh.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif As taip isivaizduoju, kad kiekviena musu istyrus, tiek zarazu rastu.  unsure.gif

vat aš irgi galvoju... atrodo, nu viskas aišku,trukdo apstoti, išnešioti. bet tos , kurios nieko nesitiria, lengvai pastoja ir išnešioja, juk irgi turi visokių zarazų, o tuo labiau paslėptų. Mano draugė be problemų pastojo ir išnešiojo du vaikus, o pienligė visą gyvenimą kankina, ir kitos visokios zarazos, net spiralės negali naudoti, nes per daug linkusi į uždegimus, tai mažojo dubens uždegimas, tai dar kas...
Atsakyti
KittyKitty, maniau as jautri, bet matau jus dar jautresne, isivaizduoju kaip isgyvenate, bet pagalvokite, kad sitaip ne tik nepadedate nei sau, nei kitiems, bet dar ir kenkiate, o kas del sirdies, jums panikos atakos, kreipkites i gyd., tokiais atvejais, zinau, israso vaistu, kartais antidepresantu, saugokite save, viskas anksciau ar veliau susitvarko, tik va sveikata, kuria pagadinsite su nervais, bus sunku sutvarkyti. 4u.gif
Atsakyti
Cituk, vaginoze didelis brudas. Siaip ji buna pas daug moteru ir daznai net to zuvies kvapo nebuna, bet kiek man sake, ji l.bloga pastojant. Siaip gali gyvent ir negydoma. man cia sake viena docente, rimta gydytoja, bet prie vaikuti planuojant ja butina isvaryt.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 02 22, 11:33)
Ačiū,kad išklausėt, menkos tos mano bėdos, kai pagalvoju apie Afroditę, pvz, taip gėda pasidaro..
nesu girdėjus apie tokį, reikės pasidomėti
O šito daikto paprastas LT daromas pasėlis nerodo?
Esu kelis kartus turėjus vaginozę.. kai pastojau, man ją rado, tebuvo 5,5 savaitės, matyt, imunitetas pasilpo, visada tokiais atvejais man kimba, va dabar irgi po antibų kažkas yra, galvojau, pienligė, bet jausmas ne visai toks unsure.gif
Papildyta:
Beje, aš tai suprantu, kad čia ne mikoplazma, o streptokokas, tai visai kas kita, taip? Bet kodėl jo nerodo tyrimai unsure.gif  O kokius antibiotikus paskyrė, jei ne paslaptis?

Kitty - dieve mazute, nu tikrai nepakeli streso, greiciau tau tas poklabis, bent jau man visada geriau aiskumas nei nezinomybe 4u.gif

Man daryta simtas tepineliu tiek LT tiek UK ir nieko nebuvo rasta - tai dabar jau galvoju gal anas antibu kursas issauke g.gif Klausiu Bikovos ka naudoti del sitos bjaurybes. Bet tai as dabar ant kitu 5 savaiciu antibu kurso ir labai intensyvaus (3 savaites clyndamicin (4 i diena kas 6 val ) tada dar 2 savaites doxyciclin tai gal sakau isvarys ir myco[plazma ir sita vaginoze. Nu vapse jau cirkai blink.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 11:34)
Cituk, be zodziu.  doh.gif As taip isivaizduoju, kad kiekviena musu istyrus, tiek zarazu rastu.  unsure.gif

Kas del tu cakru, cia buvo tik ale pabandymas, nes man labai buvo idomu ar veikia tokie dalykai, nu ir ka, veikia.  biggrin.gif

Tame ir esme kad as jau tirta ir pertirta ir niekada nerasdavo doh.gif

del cakru tai saunuole, kazin gal jos ir zarazas isvaryt gali bigsmile.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 22, 11:43)
Cituk, vaginoze didelis brudas. Siaip ji buna pas daug moteru ir daznai net to zuvies kvapo nebuna, bet kiek man sake, ji l.bloga pastojant. Siaip gali gyvent ir negydoma. man cia sake viena docente, rimta gydytoja, bet prie vaikuti planuojant ja butina isvaryt.

Tai va darbe kiek spejau biski paskaiciau, nieko gero verysad.gif Zuvies kvapo nera, tai sakau gal ji tikrai nuo anu antibu kurso g.gif Klausiu bikovos kaip ja naikinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 22, 11:59)
Tai va darbe kiek spejau biski paskaiciau, nieko gero  verysad.gif Zuvies kvapo nera, tai sakau gal ji tikrai nuo anu antibu kurso  g.gif Klausiu bikovos kaip ja naikinti  g.gif

Ziaurus man tie antibu kursai, manau, kad tikrai galejo isprovokuoti.

Manau, kad ir tau padetu tas cakru pravalymas, vyra siusiu irgi. biggrin.gif Isvaziavo i ligonine siandien, jeigu medikai nepades, siusiu pas raganas. lotuliukas.gif
Atsakyti