QUOTE(Triunfante @ 2012 02 21, 18:00)
KittyKitty, reikia jums gero poilsio, gal net tabletkos, kad gerai issimiegoti.
LAbukas, ačiū jums, išgėriau ne vieną tabletę, ir ką.... Užmigau, po pusvalandžio pašokau su tokiais permušimais, galvojau, kad reikės kviesti greitąją, kad darytų elektrošoką, ritmo nerasta.. gėriau lašų, kvėpavau, jogos pratimus dariau, užmigau po 3 šiaip ne taip, prieš 7 keltis.. vidurius paleido..nu skysta aš, galvojau iš vakaro, kad nesinervinu, tokia rami jaučiuosi, o vat prašom..ir dabar nukėlė, pokalbis turėjo būti 10 val, dar laukiu..net silpna, ryte Xanaxo įkaliau,bet net ir tas, atrodo, neveikia (visada suveikdavo,aišku, nepiktnaudžiauju, kokius 6 metus iš viso negėriau nieko panašaus, bet dabar..) Man šiandien esminis pokalbis, jau tris kartus nukeltas, paaiškės, ar atleidžia iš darbo, ar ne, jei ne- ką siūlo, tada reikės spręsti, ar priimti pasiūlymą..Mano darbas buvo ramus n metų, dirbu univere, dabar pasikeitė valdžia ir prasidėjo pekla, o aš visiškai nepakanti stresui, man visas organizmas išsiderina, dėl to turbūt ir nepadariau jokios karjeros, nesugebu valdyt streso, kerta per fiziologinius dalykus: širdį, skrandį, dvylikapirštę, moteriškas..O dabar prieš IVF to mažiausiai reikia
Dar ir mmm šiandien atėjo, kad būtų pilnas komplektas. Sorry, kad aš čia taip.. tiek daug apie save.. tiesiog viskas sukilo, noriu,kad greičiau baigtųsi, bet kaip, man jau nesvarbu, bijau paties proceso, paties pokalbio, noriu ramybės, noriu geros nuotaikos, poilsio, pavasario, ramaus nusiteikimo procedūroms...O dar viskas į vieną krenta, kaip visą laiką, mano mamą šiandien antrą kartą operuoja, prieš mėnesį daryta operacija nepavyko, na daug visokių tokių..susideda..
Ačiū,kad išklausėt, menkos tos mano bėdos, kai pagalvoju apie Afroditę, pvz, taip gėda pasidaro..
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 21, 18:27)
As atvirksciai, kita diena labai zvali prabusdavau, visai kitos nuotaikos, o geriau as ne migdomus, o ale vit. - melatonina.
Papildyta:
Regis blogai isverciau, paziurejau, LT raso, tai yra hormonas.
http://lt.wikipedia....iki/Melatoninas
nesu girdėjus apie tokį, reikės pasidomėti
QUOTE(Citas @ 2012 02 22, 11:20)
Стрептококки группы В ( они есть у пациентов) являются тяжелой
инфекцией. Может вызывать состояние бактериального вагиноза. Это риск
развития эндометрита, воспаления плодных оболочек. При наступлении
беременности риск внутриутробной инфекции у плода. Enterococcus foecalis
также является бактерией, которая вызывает проблемы зачатия, осложнения
при беременности иродах.
O šito daikto paprastas LT daromas pasėlis nerodo?
Esu kelis kartus turėjus vaginozę.. kai pastojau, man ją rado, tebuvo 5,5 savaitės, matyt, imunitetas pasilpo, visada tokiais atvejais man kimba, va dabar irgi po antibų kažkas yra, galvojau, pienligė, bet jausmas ne visai toks
Papildyta:
Beje, aš tai suprantu, kad čia ne mikoplazma, o streptokokas, tai visai kas kita, taip? Bet kodėl jo nerodo tyrimai
O kokius antibiotikus paskyrė, jei ne paslaptis?