QUOTE(Faustina2000 @ 2012 02 22, 11:43)
Cituk, vaginoze didelis brudas. Siaip ji buna pas daug moteru ir daznai net to zuvies kvapo nebuna, bet kiek man sake, ji l.bloga pastojant. Siaip gali gyvent ir negydoma. man cia sake viena docente, rimta gydytoja, bet prie vaikuti planuojant ja butina isvaryt.
Pritariu ir as,nes girdejau kad sis brudas trukdo pastoti.O AS JAU JA TURIU NUO GIMDYMO
kazkiek pasigydom-aprimsta bet ir vel prasideda.O zuvies kvapo isskyrus ir pas mane nebudavo
Sekmes isvarant,nes man tai laikinai padeda tik zvakutes Maxmiror ir paskui vel viskas is naujo
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 02 21, 23:33)
perkunai, Warwariuk - prapuolenes musu
Triunfante - vat cia tai drasa, as irgi kazkaip prisinijau situ dalyku, nors mes gi zmones tokie padarai, bijom to ko nepazistam ir nesuprantam
Svarbiausias tas paskutinis, bet pas tave skaiciukai labai grazus, jauciu kokio vieno ar max dvieju LIT uzteks
I mes mylim tave
Nu bet reiketu duoti per nagus kad nepasidarei NT pries duphastona
Jo as skaiciau daug kur kad apie 7-10 dienu skiria. Nu ale vdrug yra nestumas
jo prapuole musu mergytes
Triunfante musus tikra saunuole,pamatysit as kazkaip tikiu kad jus visos pastosit pavasari ir jau vasara bus juodai smaug
Beila,as vistiek buciau pries viska kartojusi HCG- gamta juk nenuspejamas dalykas.Paziurek i
Krempudra,niekada nebuciau pagalvojusi kad is vienos blastutes gali du maziukai buti
Iride,kaip tu jautiesi?Jo,maziukai jau tavo kokie didzkiai kaip faina
o kaip reikalai su hematoma?geriau?issivale?linkiu kad viskas butu gerai,nes labai noreciau kad dabar jokie tamsus debesys nesklandytu virs ttaves
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 22, 12:14)
Cituk, neraukiu as tos rusu kalbos, bet kaip supratau is jusu postu, tai rado kazkoki brieda pas tave.Tai pagalvojau, kad imsiu ir ikisiu cionai savo trigrasi
Savo laiku kai baisiai domejausi Kijevu ir IVF galimybemis tenai, telefonu daug bendravau su tuo gydytoju, kuris atlieka tas proceduras.Klausinejau jo kokius reikia tyrimus pasidaryti ne vien hormoninius, bet ir zarazinius, bakterinius ir dar biesas zino kokius, tai man pasake, kad nera prasmes
Mano ispustu akiu per telefona jis nemate, bet is tono turejo suprasti, kad nesuprantu tokio poziurio, tai puole greitai paaiskint
O paaiskinimas buvo toks, kad pas zmogu yra tiek visokiu mikroorganizmu, banteriju ir bile ko, kad faktiskai ko ieksosi, ta ir rasi ir jis nemato prasmes visu ju isnaikinti, nes tai nera esme, o ir padaryti to neimanoma.Nes jeigu imsies, tai prie IVF niekada nenukeliausi, kadangi nebus galo naikinant visus imanomus mikroorganizmus.Pagalvojus, gal ir yra racijos.........
Eik geriau su Triunfante cakru valytis
Kiap savijauta Beita1,juk ir tu turi jau netrukus maziuka supuoti?
O to mediko zodziuose tiesios yra
man butinai reikia iki birzelio IVF pasidaryti.O dabar tas rado ligu gydyti liepe,na ok gal ten ne bjaurybe.Bet dabar su ginekologais nebesusisneku ..visiskai....nebezinau ka daryt..tokia neviltis apemusi...tai kazkaip iras jauciu kad taip ir nenueisiu iki to IVF.Gaila...ne del pinigu surinktu-juos gales panaudoti kita mergyte-bet gaila nes tiek einu per negaliu,jau pervargau,nervine sistema visai isseko,norisi poilsio-man chroninis jau miegasp rasidejo..va gryzau is darbo ir noriu miegot..bet negaliu nes tuoj leksiu vel i darba,bus susirinkimas
zodziu,laukiu dar kitos savaites-o paskui nezinau-tarsiuosi su jumis visomis.
Papildyta:
Cituk,o kur tu tokia BALTAJA RAGANA suradai
man labai idomu