Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

Labas vakaras,man iskilo toks klausimas. Buvau iki rugpjucio 6d.VPA suejo mazajam 2m.i darba negrizau,bet tam tarpe biski dirbau nuo balandzio 2d.iki liepos 31d.po to stovejau darbo birzoje ir radau kita darba dirbu nuo rugsejo 17d.ir dabar sirguoliuoja vaikai ar man apmoketu nedarbinguma ar turi buti pradirbti 3men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 11 25, 18:38)
Sveiki. Turiu tokį klausimą. Ar mano vaiko močiutė vaikui susirgus gali gauti nedarbingumo pažymą?
Šiuo metu esu registruota DB. Nuo vasario (jei bus galimybė) norėčiau lankyti kursus, kurie bus kitame mieste. Vaikui susirgus mokintis negalėčiau. Ar tokiu atveju gali seneliai imti nedarbingumo lapelį? blush2.gif

Negali.Gali tik tevai,iteviai arba oficialus vaiko globejai... mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas atejau su tokiu reikalu buvau nedarbingume daktare turejo jau uzdaryt siandien bileteni sake pasiskambint bet as per reikalus pamirsau doh.gif sakykit ar nieko tokio kad nepaskambinau ar jis pats uzsidaro ar ne??
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2012 11 30, 20:49)
labukas atejau su tokiu reikalu buvau nedarbingume daktare turejo jau uzdaryt siandien bileteni sake pasiskambint bet as per reikalus pamirsau doh.gif sakykit ar nieko tokio kad nepaskambinau ar jis pats uzsidaro ar ne??

Uzsidaro pats 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
radau info, kad pirmas 2dienas apmoka darbdavys 80-100proc toliau iki 7dienos sodra 40 proc, o nuo 8 dienos sodra jau moka 80 proc, iskilo klausimas skaiciuojamos kalendorines ar darbo dienos.
Sergu nuo lapkricio 26d pirmadienio, tai iseina gruodzio 3d jau skaiciuos 80 proc ar visgi tik 40 proc g.gif
Gal kas zino ir gali pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2012 12 01, 12:39)
Sveikos 4u.gif
radau info, kad pirmas 2dienas apmoka darbdavys 80-100proc toliau iki 7dienos sodra 40 proc, o nuo 8 dienos sodra jau moka 80 proc, iskilo klausimas skaiciuojamos kalendorines ar darbo dienos.
Sergu nuo lapkricio 26d pirmadienio, tai iseina gruodzio 3d jau skaiciuos 80 proc ar visgi tik 40 proc g.gif
Gal kas zino ir gali pakomentuoti  4u.gif

Kalendorinemis,o pati pasalpa mokama tik uz darbo dienas.
"Ligos pašalpa mokama už darbo dienas."
http://www.sodra.lt/index.php?cid=324
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 01 gruodžio 2012 - 11:51
laba diena, gal kas pagelbetu 4u.gif
siuo metu esu vpa, pasidariau kojos operacija. gruodzio 21 dukrytei sueina 2 metukai, tad tureciau grysti i darba. Ar galiu gryzimo i darba diena pasiimti biuleteni, nes po operacijos dar busiu nedarbinga? ar sodra man uz ji apmoketu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gmamyte: 06 gruodžio 2012 - 14:59
QUOTE(Gmamyte @ 2012 12 06, 15:58)
laba diena, gal kas pagelbetu  4u.gif
siuo metu esu vpa, pasidariau kojos operacija. gruodzio 21 dukrytei sueina 2 metukai, tad tureciau grysti i darba. Ar galiu gryzimo i darba diena pasiimti biuleteni, nes po operacijos dar busiu nedarbinga? ar sodra man uz ji apmoketu?

Galite. Biuletenis bus pilnai apmoketas 4u.gif
Atsakyti
turiu toki klausimą 4u.gif
liepos gale pasibaige VPA (iki 2m) pasivbaigus vpa išejau iš darbo šaliu susitarimu su kompensaciją, neregistruota darba biržoje , (ligoniu kasoje apdrausta iki vyresnio vaiko 18m) a klausimas toks:
ar gausiu pašalpa iš sodros jeigu imsiu biuleteni vaikui sergant? ir kaip bus skaičiojjams už kurios menesius jeigu nuo rytojaus?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 09, 23:10)
turiu toki klausimą 4u.gif
liepos gale pasibaige VPA (iki 2m)  pasivbaigus vpa  išejau  iš darbo  šaliu susitarimu su kompensaciją, neregistruota darba biržoje , (ligoniu kasoje apdrausta iki vyresnio vaiko 18m)  a klausimas toks:
ar gausiu pašalpa iš sodros jeigu imsiu biuleteni vaikui sergant? ir kaip bus skaičiojjams už kurios menesius jeigu nuo rytojaus?

Jei nedirbate, tai ir biuletenis nepriklauso.
Imant biuleteni nuo gruodzio men., pasalpa apskaiciuojama is uz rugpjucio, rugsejo, spalio menesius gautu pajamu.
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 12 10, 10:16)
Jei nedirbate, tai ir biuletenis nepriklauso.
Imant biuleteni nuo gruodzio men., pasalpa  apskaiciuojama is uz rugpjucio, rugsejo, spalio menesius gautu pajamu.

taip suprantu kad net neišduos? ar tiesiog sodra neapmokes?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 10, 12:20)
taip suprantu kad net neišduos? ar tiesiog sodra neapmokes?

Net neisduos
Atsakyti