niekad nepildziau per EDAS bet reiktu pabandyti..
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 04 04, 14:37)
niekad nepildziau per EDAS bet reiktu pabandyti..
Nieko sudetingo tikrai nera, o laiko sutaupysite labai daug

bet as tai nesuprantu tik kaip ildyti, kaip paziureti suformuota aisku man o kur kaip pildyti, ar kai atsiucia ta pdf tiesiog, reikia man pasiaiskinti kazkaip.. 
ar as galiu pildyti siandien biliuteni, nors jis baigsis tik kita savaite, man paskaiciuos uz visa laikotarpi?

ar as galiu pildyti siandien biliuteni, nors jis baigsis tik kita savaite, man paskaiciuos uz visa laikotarpi?
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 04 04, 15:10)
bet as tai nesuprantu tik kaip ildyti, kaip paziureti suformuota aisku man o kur kaip pildyti, ar kai atsiucia ta pdf tiesiog, reikia man pasiaiskinti kazkaip.. 

Prasyma pildyti pacioje sistemoje ----> mano prasymai---> naujas prasymas----> skirti pasalpa---> ir cia pasirenkate skirti ligos pasalpa (ar kazkaip panasiai) ir viska supildote

as pildydavau sodroj kai pasibaigdavo ar po keliu sav, jei ilgas biliutenis, bet daznai tekdavo laukti kol darbas atsius duomenis jiems..nes jie ten perdaug nesiskubina perduot sodrai kazkodel..
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 04 04, 16:24)
as pildydavau sodroj kai pasibaigdavo ar po keliu sav, jei ilgas biliutenis, bet daznai tekdavo laukti kol darbas atsius duomenis jiems..nes jie ten perdaug nesiskubina perduot sodrai kazkodel..
dabar jau viskas kiek greiciau vyksta, kai elektroniniu budu. Bet zinoma, kada beuzpildysite, vistiek reiks laukt, kol ir darboviete viska pateiks. Tad palaukit, kol baigsis, uzsipildykite sistemoj ir laukite - Sodros eiliu vistiek isvengsite

QUOTE(Sky Cloud @ 2013 03 24, 10:02)
Sveiki, turiu klausima.
Šeimoje susirgo vaikutis, tėtis dirbantis o mama stovinti darbo biržoje.
Ar gali tėtis imti biuletenį?
Šeimoje susirgo vaikutis, tėtis dirbantis o mama stovinti darbo biržoje.
Ar gali tėtis imti biuletenį?
Ir aš su labai panašiu klausimu:
jeigu aš esu NGA, tai ar gali vyras imti biletenį vaiko slaugai ir gauti pinigus?

QUOTE(gnute @ 2013 04 08, 14:31)
Ir aš su labai panašiu klausimu:
jeigu aš esu NGA, tai ar gali vyras imti biletenį vaiko slaugai ir gauti pinigus?

Gali.
Sveikos. Esu biletenyje nuo kovo27 iki balandzio 8d, slaugiau vaika. Bet negaliu susitvarkyti biletenio. Vakar gavau pranesima, kad negauta NP-SD is darbo nuo balandzio 3d. Tai kiek laiko reik laukti, kol gaus is darbo, ar man i darba skambint paciai ir pasiklausti?

QUOTE(colicoli @ 2013 04 09, 12:58)
Tai kiek laiko reik laukti, kol gaus is darbo, ar man i darba skambint paciai ir pasiklausti? 

Darbovietė užpildys per 10 darbo dienų nuo nedarbingumo pabaigos.
sveiki.
iskilo cia man daug kalusimu gal kas gales pakonsultuot. Nuo vasario 18 isidarbinau (iki sio laiko buvau VPA), kovo 28 atleidimas, Nuo 04 03 as iregiatruota darbo birzoje. Uz vasari gavau 700 lt, uz kova 2000 lt (cia kartu ir uz atostoginius 14 dienu) uz balandi bus bedarbio pasalpa nuo 11 d (manu kokie 400lt ). kada man geriau eiti ant biuletenio ar birzeli ar liepa. A visai jokio skirtumo kadangi esu bedarbe tai tada uz menesi ir mokes tik tuos 650? Nu nezinau ar cia kas nors ka nors suprasit sitoj painiavoj.

QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 09, 13:52)
Darbovietė užpildys per 10 darbo dienų nuo nedarbingumo pabaigos.
Na cia matyt nuo darbovietes priklauso. Kadangi buvau biletenyje ilga laika, virs triju menesiu, tai tikrai niekas nelauke nedarbingumo pabaigos. Gaudavau ismokas reguliariai, kai pati uzpildydavau EGAS sistemoje prasyma. darboviete mano gana greitai pateikdavo duomenis.
Tikrai nereikejo laukti nedarbingumo pabaigos.