Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Taigi ta sėkla ant lapų man kaip kepurukas atrodo.Ir čia skaičiau,kad nieko gero iš tokių kepurėtų,nes per silpni.Bet žiūrėsiu kas bus.Kažkaip gaila, pirmi pomidorų daigai gyvenime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 02 27, 00:43)
Taigi ta sėkla ant lapų man kaip kepurukas atrodo.Ir čia skaičiau,kad nieko gero iš tokių kepurėtų,nes per silpni.Bet žiūrėsiu kas bus.Kažkaip gaila, pirmi pomidorų daigai gyvenime  blush2.gif

taigi ji nukrenta. Visi daigai pradžioje išleidžia šaknelę, o ant skilčialapių sėklos apvalkalas. Tasai apvalkalas gali pridžiūti, jei tik aplinka sausa. Laiku pastebėjus ir sudrėkinus, nukrenta ir tokie daigai toliau sau sėkmingai auga.
Iš kur tokios pasakaitės išlenda,m?
Atsakyti
Gerb. Gaudvilė

prasau pasakyti , kiek laiko reiketu pamirkyti pomidoru seklas pries 15 dienu grudinima , kai pabaigoje 7 dienom dedam seklas i saldymo kamera .

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 02 26, 18:37)
Tai dabar jau nesuprantu kaip su tuo radiatorium daryt.Vienos laiko ir joms viskas dygsta,kitos sako kad iškeps derlius būsimas. g.gif Jau kuo daugiau skaitau,tuo labiau bijau tas sėklas iš viso į žemę kišti.

tik nereik del tokiu nieku gasdintis smile.gif
Ant radiatoriaus iskept gali kai lauke -30. Tada dedat ant radiatoriaus ranksluosti ir drasiai statot ant virsaus indeli su pasetom seklom.
Tokiu metu kaip dabar radiatoriai ner super karsti, drasiai sustaciau tiesiai ant ju. Zinoma, as kalbu apie centrini sildyma. Kas kurenasi namie patys, reik ziuret pagal situacija.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2012 02 26, 21:17)
Taigi galvojau,kad su gėlėm vargo daug...Bet su pomidorais :sokas:dar iki sodinimo šitiek priežiūros. Dabar aišku,kodėl jūsų šiltnamiai kaip fotoshopinti atrodo.Tai todėl,kad nedaiginau mano balkoniniai kas antras su kepure ant galvos?

as niekad nedaiginu jokiu seklu, isskyrus arbuzus. Viskas kuo puikiausiai dygsta ir auga.
O is seklytes luksto neissineria ne todel, kad nedaiginti, o todel, kad dregmes per mazai buvo.
Atsakyti
ax.gif arba mažao gylio buvo sėklai...

Saintlina , kiek daigų corazono auginsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 02 26, 20:58)
Kadangi jau penktus metus laikausi ekologiškos ūkininkavimo krypties  biggrin.gif tai viską apdoroju 'geraisiais grybais' - pasėjusi sėklas ant jų gausiai pabarstau biomiksu. Išpikiuojant to paties preparato įberiu prie augaliuko šaknų. Nereklamuoju  biggrin.gif , bet tikrai man tai padeda kovot su grybinėm ligom.
Bet kokio kitokio apdorojimo atsisakiau  ax.gif

o kur Lietuvoje gauti to biomikso, gal Vilniuje kur yra ax.gif , ar brangus ?

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 27, 09:50)
Saintlina , kiek daigų corazono auginsi ax.gif

nezinau dar.. kazkuria diena reiks sest ir susiskaiciuot, kiek veisliu auginsiu. O tada - kiek kurios daigu g.gif Corazonu kokius 8 tureciau pasodint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 27, 11:02)
nezinau dar.. kazkuria diena reiks sest ir susiskaiciuot, kiek veisliu auginsiu. O tada - kiek kurios daigu  g.gif  Corazonu kokius 8 tureciau pasodint  unsure.gif

4u.gif supratau...8-tai nemažai...o jų daug būna ant vieno medžio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 27, 10:04)
o jų daug būna ant vieno medžio ax.gif

siaip jau daug buna. Dviem stiebais auginu juos. Derlius tikrai geras.
Jie man labai tinkami ir padazams, kai neapziojam suvalgyti, - mesingi, seklu mazai.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 27, 11:08)
siaip jau daug buna. Dviem stiebais auginu juos. Derlius tikrai geras.
Jie man labai tinkami ir padazams, kai neapziojam suvalgyti, - mesingi, seklu mazai.

4u.gif ačiū...galvoju , kiek man reik pasėt jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 27, 11:09)
4u.gif ačiū...galvoju , kiek man reik pasėt jų biggrin.gif

Gana daug jų būna. Va čia pernykščiai Corazonai 4u.gif Fotografuota liepos 7 d 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 27 vasario 2012 - 11:18
Asese, ajai kaip gražu. Labai skaniai atrodo nuotraukytė ir pomidorai nuotraukytėje smile.gif
Atsakyti