Taigi ta sėkla ant lapų man kaip kepurukas atrodo.Ir čia skaičiau,kad nieko gero iš tokių kepurėtų,nes per silpni.Bet žiūrėsiu kas bus.Kažkaip gaila, pirmi pomidorų daigai gyvenime

QUOTE(adija5 @ 2012 02 27, 00:43)
Taigi ta sėkla ant lapų man kaip kepurukas atrodo.Ir čia skaičiau,kad nieko gero iš tokių kepurėtų,nes per silpni.Bet žiūrėsiu kas bus.Kažkaip gaila, pirmi pomidorų daigai gyvenime 

taigi ji nukrenta. Visi daigai pradžioje išleidžia šaknelę, o ant skilčialapių sėklos apvalkalas. Tasai apvalkalas gali pridžiūti, jei tik aplinka sausa. Laiku pastebėjus ir sudrėkinus, nukrenta ir tokie daigai toliau sau sėkmingai auga.
Iš kur tokios pasakaitės išlenda,m?
QUOTE(adija5 @ 2012 02 26, 18:37)
Tai dabar jau nesuprantu kaip su tuo radiatorium daryt.Vienos laiko ir joms viskas dygsta,kitos sako kad iškeps derlius būsimas.
Jau kuo daugiau skaitau,tuo labiau bijau tas sėklas iš viso į žemę kišti.

tik nereik del tokiu nieku gasdintis

Ant radiatoriaus iskept gali kai lauke -30. Tada dedat ant radiatoriaus ranksluosti ir drasiai statot ant virsaus indeli su pasetom seklom.
Tokiu metu kaip dabar radiatoriai ner super karsti, drasiai sustaciau tiesiai ant ju. Zinoma, as kalbu apie centrini sildyma. Kas kurenasi namie patys, reik ziuret pagal situacija.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2012 02 26, 21:17)
Taigi galvojau,kad su gėlėm vargo daug...Bet su pomidorais :sokas:dar iki sodinimo šitiek priežiūros. Dabar aišku,kodėl jūsų šiltnamiai kaip fotoshopinti atrodo.Tai todėl,kad nedaiginau mano balkoniniai kas antras su kepure ant galvos?
as niekad nedaiginu jokiu seklu, isskyrus arbuzus. Viskas kuo puikiausiai dygsta ir auga.
O is seklytes luksto neissineria ne todel, kad nedaiginti, o todel, kad dregmes per mazai buvo.

Saintlina , kiek daigų corazono auginsi

QUOTE(dahlia+++ @ 2012 02 26, 20:58)
Kadangi jau penktus metus laikausi ekologiškos ūkininkavimo krypties
tai viską apdoroju 'geraisiais grybais' - pasėjusi sėklas ant jų gausiai pabarstau biomiksu. Išpikiuojant to paties preparato įberiu prie augaliuko šaknų. Nereklamuoju
, bet tikrai man tai padeda kovot su grybinėm ligom.
Bet kokio kitokio apdorojimo atsisakiau

Bet kokio kitokio apdorojimo atsisakiau

o kur Lietuvoje gauti to biomikso, gal Vilniuje kur yra

QUOTE(diuni @ 2012 02 27, 09:50)
nezinau dar.. kazkuria diena reiks sest ir susiskaiciuot, kiek veisliu auginsiu. O tada - kiek kurios daigu

QUOTE(saintlina @ 2012 02 27, 11:02)
nezinau dar.. kazkuria diena reiks sest ir susiskaiciuot, kiek veisliu auginsiu. O tada - kiek kurios daigu
Corazonu kokius 8 tureciau pasodint 

QUOTE(diuni @ 2012 02 27, 10:04)
siaip jau daug buna. Dviem stiebais auginu juos. Derlius tikrai geras.
Jie man labai tinkami ir padazams, kai neapziojam suvalgyti, - mesingi, seklu mazai.
QUOTE(saintlina @ 2012 02 27, 11:08)
siaip jau daug buna. Dviem stiebais auginu juos. Derlius tikrai geras.
Jie man labai tinkami ir padazams, kai neapziojam suvalgyti, - mesingi, seklu mazai.

QUOTE(diuni @ 2012 02 27, 11:09)
Gana daug jų būna. Va čia pernykščiai Corazonai

Asese, ajai kaip gražu. Labai skaniai atrodo nuotraukytė ir pomidorai nuotraukytėje