Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2012 02 27, 11:17)
Va čia pernykščiai Corazonai  4u.gif

eina sau, kaip uzkvipo vasara ir svieziai skintais pomidorais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 02 27, 10:55)
o kur Lietuvoje gauti to biomikso, gal Vilniuje kur yra  ax.gif , ar brangus ?

Nebrangus, 100g - 15 Lt, bet to kiekio užtenka ilgam ( dedu po žiupsnelį į vazoniuką smile.gif ir po to dar sodindama į šiltnamį).
Prieš kelis metus Vilniuj "Jūsų sodui" prekiavo, dabar ko gero neturi. Aš užsisakau tiesiai iš latvių, kurjeris maždaug kas mėnesį sezono metu atveža užsakymus stambesniems užsakovams į Lietuvą, tai aš pakeliui palaukiu smile.gif ir atsiimu. Dar mugėse pavasarį ir rudenį prekiauja šitais biopreparatais.
Tik žinokit, kad biopreparatai nesuderinami su jokiais fungicidais ar su kalio permanganatu schmoll.gif Ir netgi labai ryškių rezultatų pirmais metais nesulauksit - sirgs šiek tiek jūsų augalai, kol 'gerieji grybai' įgys pranašumą prieš šitlnamiuose gyvenančius ligų sukėlėjus ax.gif Bet pernai, po 3 metų įdirbio, absoliučiai be jokios chemijos, mano agurkai ir pomidorai šiltnamy žaliavo iki rugsėjo pabaigos, kai tuo tarpu šalia esantis anytos šiltnamis nurudo jau liepą.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 27, 12:17)
Gana daug jų būna. Va čia pernykščiai Corazonai  4u.gif Fotografuota liepos 7 d  4u.gif
user posted image

wub.gif thumbup.gif nuostabu.ačiū už nuotrauką 4u.gif
Atsakyti
vargsta mano pomidorcikai unsure.gif seti gal vasario 8 mastau.gif ,greitai isdygo,bet iki siol skilclapiu stadijoj.gal kuom palaistyt(arba pagasdint,kad ismesiu.nes be streso nebus progreso hihihi.gif )
Atsakyti
Ases, o tu Corazonus vienu stiebu auginai?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 27, 13:04)
Ases, o tu Corazonus vienu stiebu auginai?

Dviem dviem smile.gif Tik čia gal taop nufotografuota, kad vienu atrodo. Visus dičkius dviem auginau smile.gif

Mano Olka Polkytės dvi mirė, likuios trys reanimacijoj - išnešiau į šiltnamį ax.gif 22 C dabar ten, jei pasveiks - išgyvens 4u.gif Jei mirs - teks turgelyje Betalux žvalgytis pavasarį.
Nors taip norėjau grūdintų ankstyvųjų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kas matėte pirkti Sweet Million pomidorų sėklų? Kolkas neradau. Arba galėčiau dalintis, nes man reikia tik kokių 4 sėklų arba dviejų daigų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 02 27, 12:17)
Gana daug jų būna. Va čia pernykščiai Corazonai  4u.gif Fotografuota liepos 7 d  4u.gif
user posted image

Matosi prie stiebo plasmasėlė - ten apsauga nuo kurklių gal? Mano siaubas tai kurmiai arba kažkokie kiti gyviai, kurie rausia urvus. Pradedi laistyti kokią papriką, o ta ima ir prasmenga doh.gif pakeli - o po ja urvas išraustas didžiausias. Ir pomidorai panašiai nukenčia.
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 02 27, 13:19)
Matosi prie stiebo plasmasėlė -

Ne, ten veislė užrašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2012 02 27, 12:03)
vargsta mano pomidorcikai unsure.gif seti gal vasario 8 mastau.gif ,greitai isdygo,bet iki siol skilclapiu stadijoj.gal kuom palaistyt(arba pagasdint,kad ismesiu.nes be streso nebus progreso hihihi.gif )

Vat ir bus jums netikėt prietarais biggrin.gif 8 diena - trečiadienis

Aš savo sėjau 11 d.,16 d.sudygo,o dabar jau su tikraisiais lapeliais,jau galima pikuot.

Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 02 27, 12:19)
Sveikos smile.gif

Gal kas matėte pirkti Sweet Million pomidorų sėklų? Kolkas neradau. Arba galėčiau dalintis, nes man reikia tik kokių 4 sėklų arba dviejų daigų smile.gif

As radau tik ERMITAZE, bet Kaune... Daugiau niekur nemaciau lotuliukas.gif Butum Kaune galeciau apsidalinti. Man visu tikrai nereikia
Atsakyti
Sveikutės. Užkrėtėt su pomidorų manija, nepastebimai pasidaugino sėklų pokeliai ir dabar jau 9 rūšys doh.gif visų norisi doh.gif Kur reikės susėt, o po to susodint doh.gif

Jau pomidoriukai vilma išleido antruosius lapelius biggrin.gif Reikės greitu metu pikiuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 27 vasario 2012 - 12:59
QUOTE(nute2 @ 2012 02 27, 12:47)
Vat ir bus jums netikėt prietarais biggrin.gif 8 diena - trečiadienis

Aš savo sėjau 11 d.,16 d.sudygo,o dabar jau su tikraisiais lapeliais,jau galima pikuot.

paziurejau kalendoriu,tai tikrai ne 8d,nes dirbau,reiskia anksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 27 vasario 2012 - 13:11