Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Taikos progimnazija

Šių metų penktokų aš nepažįstu, tai nelabai galiu padėt konkrečiai.
Bendrai pasakius, žinau iš patirties, kad yra vaikų, mažai reaguojančių į pažymius, o kiti - tiesiog 'alpsta'. Priklauso nuo vaiko. Be to, penktokai nelabai dar suvokia kas yra tas pažymys ir kuo 8 skiriasi nuo 10 ar 5. Svarbu išaiškinti skirtumus ir išoriškai motyvuoti (ne dovanom), nes vidinės motyvacijos penktokiukas dar neturi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2006 04 06, 11:03)
Niekaip nesugebu išsiaiškinti į kokią mokyklą veda savo vaikučius Justiniškių mamos, kurių vaikai mokinasi 5-8 kl. g.gif  Mano penktokė dukra lanko Taikos vidurinę mokyklą, man atrodo, kad joje gan prastas paruošimas ir užklasinės veiklos mažokai. Gal aš susidariau neteisingą nuomonę? g.gif  Mielos mamytės, kurių vaikučiai lanko šią mokyklą, būkite malonios, atsiliepkite ir nors trumpai išdėstykite savo nuomonę apie Taikos mokyklą. Aš jau buvau nusiteikusi , kad į šeštą klasę mano dukra eis kitoje mokykloje, bet, kad geriau nerandu doh.gif
AČIŪ 4u.gif  4u.gif  4u.gif

[quote=skaidryte,2006 06 08
Man tai Taikos mokykla patiko, ir savo penktoka leisiu i sia mokykla. Cia negirdet musimu, plesimu, narkotiku, nes daugiausiai mokosi mokiniai iki 9 kl. Zinoma daug priklauso ir nuo klases vaiku, nuo ju elgesio, draugiskumo ir kt. Mokykla gerai sutvarkyta, koridoriuose daug mokiniu darbu, nauji baldai.
Atsakyti
kazkur sitoj temoj perskaiciau, kad yra sesele... nesuprantu, kam ji reikalinga, jeigu dirba tik pirmadieni treciadieni nuo 9 iki 13 , ir dar dazniausiai nebuna kabinete.
as pati mokausi taikos mokykloj ir galiu pasakyt kad nemanau ja esant uz kitas geresne...ten visishkai nera drausmes. absoliuciai. jeigu mokytooja nesusitvarko su vaikais, visi metai praeina suniui ant uodegos, nes niekas klasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
geriausias dalykas tikriausiai valgykla mirksiukas.gif biblioteka po perskyrimo maza ir neidomi, bibliotekinike nemaloni ir bjauri boba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dauguma mokytoju faini ir gerai ishdesto savo dalyka, dazniausiai tai bu jaunos ir neseniai atejusios mokyklon mokytojos.
galiu pasakyt koleika geriausia ish mane mokusiu mokytoju - A.Jorkunaite. tiesiog nuostabi mokytoja, desto istorija, viska isaishkina zmogui suprantama kalba, kartais per laisvas pamokas papasakoja kokiu idomiu dalyku arba tiesiog pakalbam apie gyvenima thumbup.gif thumbup.gif
siaip labai nepriziurimos yra praleistos pamokos. klases aukletoja butinai pteisina visas... thumbup.gif
siaip tai sitoj mokykloj galima ir visishkai nesimokyti ir niekur neistoti, arba galima mokytijs vien desimtukais ir istoti i liceju ir birzishka... priklauso nuo vaiko!
Atsakyti
QUOTE(fieber @ 2006 06 16, 11:25)
kazkur sitoj temoj perskaiciau, kad yra sesele... nesuprantu, kam ji reikalinga, jeigu dirba tik pirmadieni treciadieni nuo 9 iki 13 , ir dar dazniausiai nebuna kabinete.
as pati mokausi taikos mokykloj ir galiu pasakyt kad nemanau ja esant uz kitas geresne...ten visishkai nera drausmes. absoliuciai. jeigu mokytooja nesusitvarko su vaikais, visi metai praeina suniui ant uodegos, nes niekas klasyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
geriausias dalykas tikriausiai valgykla  mirksiukas.gif biblioteka po perskyrimo maza ir neidomi, bibliotekinike nemaloni ir bjauri boba  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dauguma mokytoju faini ir gerai ishdesto savo dalyka, dazniausiai tai bu jaunos ir neseniai atejusios mokyklon mokytojos.
galiu pasakyt koleika geriausia ish mane mokusiu mokytoju - A.Jorkunaite. tiesiog nuostabi mokytoja, desto istorija, viska isaishkina zmogui suprantama kalba, kartais per laisvas pamokas papasakoja kokiu idomiu dalyku arba tiesiog pakalbam apie gyvenima  thumbup.gif  thumbup.gif
siaip labai nepriziurimos yra praleistos pamokos. klases aukletoja butinai pteisina visas... thumbup.gif
siaip tai sitoj mokykloj galima ir visishkai nesimokyti ir niekur neistoti, arba galima mokytijs vien desimtukais ir istoti i liceju ir birzishka... priklauso nuo vaiko!

aciu uz komentarus 4u.gif , labai idomu suzinoti paciu moksleiviu ivertinimus bigsmile.gif
zodziu, nuomone susidariau ir dukra ir toliau leisiu i Taikos mokykla bigsmile.gif , tik labiau siokinsiu, kad neatsipalaiduotu g.gif , o tai, kad ten daug jaunu mokytoju manau yra tikrai saunu bigsmile.gif

Aciu visiems issakiusiems nuomone man aktualiu klausimu 4u.gif
Atsakyti
Taikos mokykla baigiau 1999m, kai ji dar buvo Birziskos gimnazija ( paskui tik padare Taikos pagrindine), na ir prisiminimai liuks thumbup.gif Mokytojai normalus, motyvacijos kiekvienas mokinys turi pas save surast, bet silpnesniems visada padedavo, na tikiuosi, kad Kiriliene (lietuviu kalbos mokytoja) ten nedirba, nes labai jau mus zemindavo, izeidinedavo, na jausmas nekoks budavo blink.gif Nebent dabar ji pasikeitus i geraja puse mirksiukas.gif Mano klasioke ten dabar dirba geografijos mokytoja (baige VPU geografija) smile.gif Manau, kad jusu pasirinkimas teisingas, tai nera pati blogiausia mokykla 4u.gif
Atsakyti
Ar Taikos pagrindinėje mokykloje visai vaikai mokosi pirmoje pamainoje?
Manyčiau tai irgi labai svarbus veiksnys
Atsakyti
QUOTE(Bite_Maja @ 2006 11 21, 11:29)
Ar Taikos pagrindinėje mokykloje visai vaikai mokosi pirmoje pamainoje?
Manyčiau tai irgi labai svarbus veiksnys

Sveika,

Vaikai ten visose klasėse mokosi pirmoje pamainoje. Tai yra tikrai gerai. Be to, kiekviena klasė turi savo klasę, o ne auklėtojos kabinete glaudžiasi. Dar viena gera naujiena, kad yra įrengtos rubinės. Taip pat pradėjo nuolatos lankytis Justiniškių inspektorė. Jei vaikai turi problemų turi galimybę šnekėtis su ja vietoje.

Dėl seselės, tai kiek žinau ji dirba kiekvieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(daivoska @ 2006 11 04, 14:36)
...padedavo, na tikiuosi, kad Kiriliene (lietuviu kalbos mokytoja) ten nedirba, nes labai jau mus zemindavo, izeidinedavo, na jausmas nekoks budavo  blink.gif ...

Siaubingai tave nuliudinsiu bet kiriliene ten visdar dirba, girdejau is pas ja besimoknciu zmoniu, kad ji siaubinga boba. smile.gif beje, o kokia pavarde tos geografijos mokytojos?
beje, dar noreciaupasakyt kad labai blogai lietuviu kalba paruosia Narijauskiene. siaubas. atejau db i gimnazija tai toks ispudis kad nieko nemoku biggrin.gif ji tik nusodint ir blogus pazymius parasyt moka. ir pasigirt del ko nors.
Atsakyti
QUOTE(fieber @ 2006 11 26, 15:44)
Siaubingai tave nuliudinsiu bet kiriliene ten visdar dirba, girdejau is pas ja besimoknciu zmoniu, kad ji siaubinga boba. smile.gif beje, o kokia pavarde tos geografijos mokytojos?
beje, dar noreciaupasakyt kad labai blogai lietuviu kalba paruosia Narijauskiene. siaubas. atejau db i gimnazija tai toks ispudis kad nieko nemoku biggrin.gif ji tik nusodint ir blogus pazymius parasyt moka. ir pasigirt del ko nors.

Geografijos mokytoja Laura Riškienė mirksiukas.gif
Atsakyti
laba,
įdomu paskaitinėti 4u.gif nes per kitus mokslo metus teks apsispręsti kur leisti sūnų po pradinės: į Taikos ar į Sietuvos pagrindinę mokykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 03 12, 16:27)
laba,
įdomu paskaitinėti  4u.gif nes per kitus mokslo metus teks apsispręsti kur leisti sūnų po pradinės: į Taikos ar į Sietuvos pagrindinę mokykla g.gif

Geriau leisk i Taikos pagrindine, ten truputi daugiau spaudzia negu Sietuvoj, nes Sietuvoj "vejai" buvo dar pries 8 metus, o dabar tai isvis ten palaida bala irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2007 03 12, 15:27)
laba,
įdomu paskaitinėti  4u.gif nes per kitus mokslo metus teks apsispręsti kur leisti sūnų po pradinės: į Taikos ar į Sietuvos pagrindinę mokykla g.gif

Jei vaikas eina į Pelėdą ar Vyturį, tai artimiausiu metu buvo/bus susitikimai su būsimomis penktokų auklėtojomis. Pelėdoje: pirmadienį - su vaikais, trečiadienį - su tėvais. Vyturyje lygtai jau buvo.

Taip pat artimiausiu metu galėsiu įdėti daugiau info apie Taiką, jei kam įdomu. Beje, atvirų durų diena organizuojama berods balandžio 15d. Dar patikslinsiu kiek vėliau.
Šiaip kitais mokslo metais jau planuojama paskirti keturias jaunas mokytojas penktokų auklėtojomis, taigi, bus ir vaikams smagiau, ir tėveliams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukas78: 17 kovo 2007 - 22:48