Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų sektos dieta- VIII

Sveikos gal kas nors nori su manimi kartu pradeti laikytis sios dietos as nuo siandien pradejau....... sios dietos deka numeciuo 9kg tai gi noriu dar smile.gif

tai gi kas jungesi prie manes?????????? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Laikiausi dietos apie savaite ir buvau numetus 3 kg. dabar jie vel grizo tai vel pradesiu laikytis dietos. Gal kuri nors kartu? smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos, gal kas laikosi kartu nuo rytdienos sis dietos, nes as jau nebegaliu i save ziuret doh.gif
Ziema (kai visi kaupia lasinukus), buvau numetus iki 62-63 kilu, o paskui atleidau vadzias ir taip db turiu 68 unsure.gif reikia mesti, juk vasara arteja bigsmile.gif na, bent jau tikiuosi, kad asils bigsmile.gif
Taigi, Angelo dieta as vertinu - pries du metus per dvi savaites numeciau 6 kg, praeitais metais - 5, reiks bandyt ziuret kiek gi db numesiu smile.gif
Zinau, jog netapsiu plona gazele, bet norisi siek tiek palengvet pries vasara ir atsikratyt nereikalingo lasinuko ant pilvo ir klubu ax.gif

Taigi, gal bus besidietinanciu kartu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2012 06 07, 21:42)
Labas vakaras, merginos, gal kas laikosi kartu nuo rytdienos sis dietos, nes as jau nebegaliu i save ziuret doh.gif
Ziema (kai visi kaupia lasinukus), buvau numetus iki 62-63 kilu, o paskui atleidau vadzias ir taip db turiu 68 unsure.gif reikia mesti, juk vasara arteja bigsmile.gif na, bent jau tikiuosi, kad asils bigsmile.gif
Taigi, Angelo dieta as vertinu - pries du metus per dvi savaites numeciau 6 kg, praeitais metais - 5, reiks bandyt ziuret kiek gi db numesiu smile.gif
Zinau, jog netapsiu plona gazele, bet norisi siek tiek palengvet pries vasara ir atsikratyt nereikalingo lasinuko ant pilvo ir klubu ax.gif

Taigi, gal bus besidietinanciu kartu? ax.gif

As prisidesiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes angeliukes, as taip pat prisidesiu i jusu sekta nuo rytojaus thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, besiangeluojancios 4u.gif

mano pasiekimai nuo penktadienio - -2kg kazkur, t.y. dabar sveriu 67 kg (maciau net menkuti svirtelejima i 66 kg puse. thumbup.gif

Aisku, is pradziu turiu pasakyt, kad aklai nesilaikau valgiarascio, tieisog islaikau principus. Pvz., jei valgau kiausinius, tai su pomidoru (gali buti net kepti, nes jie man tokie skanesni, tik kepti be riebalu jokiu), jei valgau mesa (nesvarbu, virta ar kepta), tai su tuo paciu pomidoru ar agurku arba salotom.

Ir aisku, dideliu spinduliu apeinu saldainius biggrin.gif o cia jau man sudetingiausia dalis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena85: 11 birželio 2012 - 07:38
Labas rytas, skanaujam kavute, kas su manim siandien? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
taigi, informuoju, jog nuo praeito penktadienio, t.y. per savaite, nukrito 2.5-3 kg thumbup.gif sian sveriausi ir skiaciukas uztikrintai buvo ties 66 kg padala smile.gif

Judam toliau ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif atgaivinu seną temą, aš pradedu nuo šiandien tikiuosi atsiras bent viena norinti prisijungti blush2.gif

aš šios dietos laikiausi tik savaitę, tada nukrito 4 kg, o visus kitus numečiau laikydamasi panašios mitybos kaip rekomenduoja dieta, bet dabar noriu pagreitinti svorio kritimą, todėl nusprendžiau vėl jos laikytis smile.gif
Papildyta:
dar pridedu meniu, nes matau kad naujoje temoje jo nėra smile.gif
Dietos trukmė 13 dienų. Per šį laikotarpį numetate 7 – 8 kg. 14-tą dieną galite valgyti, ką tik pageidaujate, tik saikingai.

Ši dieta pakeis Jūsų medžiagų apykaitą. Jūs tris metus nepriaugsite svorio. Laikantis dietos būtina mankštintis ir atlikti masažą.

Pirmadienis

Pusryčiai:
Juoda kava be cukraus.

Pietūs:
2 kietai virti kiaušiniai, 1 pomidoras ir žaliosios salotos.

Vakarienė:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, nedideliame aliejaus kiekyje.

Antradienis

Pusryčiai:
Juoda kava be cukraus, su džiūvėsėliu.

Pietūs:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliomis salotomis ir pomidoru.

Vakarienė:
Sriubos porcija.

Trečiadienis

Pusryčiai:

Pietūs:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliomis salotomis.

Vakarienė:
2 kietai virti kiaušiniai su 2 gabalėliais neriebaus kumpio.

Ketvirtadienis

Pusryčiai:

Pietūs:
1 kiaušinis, 1 morka, sūris.

Vakarienė:
Vaisių salotos, stiklinė kefyro.

Penktadienis

Pusryčiai:
Trintos morkos su citrina.

Pietūs:
Žuvies, keptos suspausta, porcija ir pomidoras.

Vakarienė:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliosiomis salotomis.

Šeštadienis

Pusryčiai:

Pietūs:
Be riebalų kepto viščiuko porcija, žaliosios salotos.

Vakarienė:
Didelis kepsnys, žaliosios salotos.

Sekmadienis

Pusryčiai:
Arbata be cukraus.

Pietūs:
Ką tik norite, bet saikingai!!!

Gėrimai: tik vanduo (paprastas arba mineralinis). Morkos gali būti pakeistos pomidoru, ir atvirkščiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tercija: 23 liepos 2012 - 12:50
Sveikos,mielosios mirksiukas.gif Jau seniai skaitineju internete apie sia angelu dieta..Ir nutariau,kad reikia pradeti,idomu pameginti koks gi cia stebuklas biggrin.gif Kadangi temos nesekiau,tik siek tiek pasiskaiciau,tai jei nesunku,atsakykit man i keleta klausimeliu smile.gif
1. Kepsni kepate orkaiteje be riebalu ar keptuveje su trupuciu aliejaus?
2. Kaip ir kokias vaisiu salotas darote?
3. Ar sportuojate ar tiesiog valgote viska kaip parasyta ir daugiau nieko nedarote?
Busiu labai dekinga jei atsakysite smile.gif Ir jei prisijungsite prie manes ir bandysim laikytis kartu 4u.gif
Ech,man tai sunkiausiai pomidoru padazo ir skanestu bus atsisakyti bei majonezo prie kiausinuku biggrin.gif
Atsakyti
Alio, kur dinge angelai ? ar yra besidietinanciu ? kas pradeda nuo pirmadienio ? lapkrisio 10 d?
Atsakyti
Sveikos mergaites, noreciau paklausti tu kurios jau laikesi sios dietos, kaip del sriubos, kaip ja virete?
Atsakyti