tai gi kas jungesi prie manes??????????
Labas vakaras, merginos, gal kas laikosi kartu nuo rytdienos sis dietos, nes as jau nebegaliu i save ziuret
Ziema (kai visi kaupia lasinukus), buvau numetus iki 62-63 kilu, o paskui atleidau vadzias ir taip db turiu 68
reikia mesti, juk vasara arteja
na, bent jau tikiuosi, kad asils
Taigi, Angelo dieta as vertinu - pries du metus per dvi savaites numeciau 6 kg, praeitais metais - 5, reiks bandyt ziuret kiek gi db numesiu
Zinau, jog netapsiu plona gazele, bet norisi siek tiek palengvet pries vasara ir atsikratyt nereikalingo lasinuko ant pilvo ir klubu
Taigi, gal bus besidietinanciu kartu?
Ziema (kai visi kaupia lasinukus), buvau numetus iki 62-63 kilu, o paskui atleidau vadzias ir taip db turiu 68
Taigi, Angelo dieta as vertinu - pries du metus per dvi savaites numeciau 6 kg, praeitais metais - 5, reiks bandyt ziuret kiek gi db numesiu
Zinau, jog netapsiu plona gazele, bet norisi siek tiek palengvet pries vasara ir atsikratyt nereikalingo lasinuko ant pilvo ir klubu
QUOTE(Irena85 @ 2012 06 07, 21:42)
Labas vakaras, merginos, gal kas laikosi kartu nuo rytdienos sis dietos, nes as jau nebegaliu i save ziuret
reikia mesti, juk vasara arteja
na, bent jau tikiuosi, kad asils
As prisidesiu
Sveikutes angeliukes, as taip pat prisidesiu i jusu sekta nuo rytojaus
Labas rytas, besiangeluojancios
mano pasiekimai nuo penktadienio - -2kg kazkur, t.y. dabar sveriu 67 kg (maciau net menkuti svirtelejima i 66 kg puse.
Aisku, is pradziu turiu pasakyt, kad aklai nesilaikau valgiarascio, tieisog islaikau principus. Pvz., jei valgau kiausinius, tai su pomidoru (gali buti net kepti, nes jie man tokie skanesni, tik kepti be riebalu jokiu), jei valgau mesa (nesvarbu, virta ar kepta), tai su tuo paciu pomidoru ar agurku arba salotom.
Ir aisku, dideliu spinduliu apeinu saldainius
o cia jau man sudetingiausia dalis
mano pasiekimai nuo penktadienio - -2kg kazkur, t.y. dabar sveriu 67 kg (maciau net menkuti svirtelejima i 66 kg puse.
Aisku, is pradziu turiu pasakyt, kad aklai nesilaikau valgiarascio, tieisog islaikau principus. Pvz., jei valgau kiausinius, tai su pomidoru (gali buti net kepti, nes jie man tokie skanesni, tik kepti be riebalu jokiu), jei valgau mesa (nesvarbu, virta ar kepta), tai su tuo paciu pomidoru ar agurku arba salotom.
Ir aisku, dideliu spinduliu apeinu saldainius
Labas rytas, skanaujam kavute, kas su manim siandien?
Sveikos
taigi, informuoju, jog nuo praeito penktadienio, t.y. per savaite, nukrito 2.5-3 kg
sian sveriausi ir skiaciukas uztikrintai buvo ties 66 kg padala
Judam toliau
taigi, informuoju, jog nuo praeito penktadienio, t.y. per savaite, nukrito 2.5-3 kg
Judam toliau
Labas
atgaivinu seną temą, aš pradedu nuo šiandien tikiuosi atsiras bent viena norinti prisijungti 
aš šios dietos laikiausi tik savaitę, tada nukrito 4 kg, o visus kitus numečiau laikydamasi panašios mitybos kaip rekomenduoja dieta, bet dabar noriu pagreitinti svorio kritimą, todėl nusprendžiau vėl jos laikytis
Papildyta:
dar pridedu meniu, nes matau kad naujoje temoje jo nėra
Dietos trukmė 13 dienų. Per šį laikotarpį numetate 7 8 kg. 14-tą dieną galite valgyti, ką tik pageidaujate, tik saikingai.
Ši dieta pakeis Jūsų medžiagų apykaitą. Jūs tris metus nepriaugsite svorio. Laikantis dietos būtina mankštintis ir atlikti masažą.
Pirmadienis
Pusryčiai:
Juoda kava be cukraus.
Pietūs:
2 kietai virti kiaušiniai, 1 pomidoras ir žaliosios salotos.
Vakarienė:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, nedideliame aliejaus kiekyje.
Antradienis
Pusryčiai:
Juoda kava be cukraus, su džiūvėsėliu.
Pietūs:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliomis salotomis ir pomidoru.
Vakarienė:
Sriubos porcija.
Trečiadienis
Pusryčiai:
Pietūs:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliomis salotomis.
Vakarienė:
2 kietai virti kiaušiniai su 2 gabalėliais neriebaus kumpio.
Ketvirtadienis
Pusryčiai:
Pietūs:
1 kiaušinis, 1 morka, sūris.
Vakarienė:
Vaisių salotos, stiklinė kefyro.
Penktadienis
Pusryčiai:
Trintos morkos su citrina.
Pietūs:
Žuvies, keptos suspausta, porcija ir pomidoras.
Vakarienė:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliosiomis salotomis.
Šeštadienis
Pusryčiai:
Pietūs:
Be riebalų kepto viščiuko porcija, žaliosios salotos.
Vakarienė:
Didelis kepsnys, žaliosios salotos.
Sekmadienis
Pusryčiai:
Arbata be cukraus.
Pietūs:
Ką tik norite, bet saikingai!!!
Gėrimai: tik vanduo (paprastas arba mineralinis). Morkos gali būti pakeistos pomidoru, ir atvirkščiai.
aš šios dietos laikiausi tik savaitę, tada nukrito 4 kg, o visus kitus numečiau laikydamasi panašios mitybos kaip rekomenduoja dieta, bet dabar noriu pagreitinti svorio kritimą, todėl nusprendžiau vėl jos laikytis
Papildyta:
dar pridedu meniu, nes matau kad naujoje temoje jo nėra
Dietos trukmė 13 dienų. Per šį laikotarpį numetate 7 8 kg. 14-tą dieną galite valgyti, ką tik pageidaujate, tik saikingai.
Ši dieta pakeis Jūsų medžiagų apykaitą. Jūs tris metus nepriaugsite svorio. Laikantis dietos būtina mankštintis ir atlikti masažą.
Pirmadienis
Pusryčiai:
Juoda kava be cukraus.
Pietūs:
2 kietai virti kiaušiniai, 1 pomidoras ir žaliosios salotos.
Vakarienė:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, nedideliame aliejaus kiekyje.
Antradienis
Pusryčiai:
Pietūs:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliomis salotomis ir pomidoru.
Vakarienė:
Sriubos porcija.
Trečiadienis
Pusryčiai:
Pietūs:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliomis salotomis.
Vakarienė:
2 kietai virti kiaušiniai su 2 gabalėliais neriebaus kumpio.
Ketvirtadienis
Pusryčiai:
Pietūs:
1 kiaušinis, 1 morka, sūris.
Vakarienė:
Vaisių salotos, stiklinė kefyro.
Penktadienis
Pusryčiai:
Trintos morkos su citrina.
Pietūs:
Žuvies, keptos suspausta, porcija ir pomidoras.
Vakarienė:
Didelis kepsnys, keptas suspaustas, su žaliosiomis salotomis.
Šeštadienis
Pusryčiai:
Pietūs:
Be riebalų kepto viščiuko porcija, žaliosios salotos.
Vakarienė:
Didelis kepsnys, žaliosios salotos.
Sekmadienis
Pusryčiai:
Arbata be cukraus.
Pietūs:
Ką tik norite, bet saikingai!!!
Gėrimai: tik vanduo (paprastas arba mineralinis). Morkos gali būti pakeistos pomidoru, ir atvirkščiai.
Sveikos,mielosios
Jau seniai skaitineju internete apie sia angelu dieta..Ir nutariau,kad reikia pradeti,idomu pameginti koks gi cia stebuklas
Kadangi temos nesekiau,tik siek tiek pasiskaiciau,tai jei nesunku,atsakykit man i keleta klausimeliu
1. Kepsni kepate orkaiteje be riebalu ar keptuveje su trupuciu aliejaus?
2. Kaip ir kokias vaisiu salotas darote?
3. Ar sportuojate ar tiesiog valgote viska kaip parasyta ir daugiau nieko nedarote?
Busiu labai dekinga jei atsakysite
Ir jei prisijungsite prie manes ir bandysim laikytis kartu
Ech,man tai sunkiausiai pomidoru padazo ir skanestu bus atsisakyti bei majonezo prie kiausinuku
1. Kepsni kepate orkaiteje be riebalu ar keptuveje su trupuciu aliejaus?
2. Kaip ir kokias vaisiu salotas darote?
3. Ar sportuojate ar tiesiog valgote viska kaip parasyta ir daugiau nieko nedarote?
Busiu labai dekinga jei atsakysite
Ech,man tai sunkiausiai pomidoru padazo ir skanestu bus atsisakyti bei majonezo prie kiausinuku
Alio, kur dinge angelai ? ar yra besidietinanciu ? kas pradeda nuo pirmadienio ? lapkrisio 10 d?
Sveikos mergaites, noreciau paklausti tu kurios jau laikesi sios dietos, kaip del sriubos, kaip ja virete?