Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų sektos dieta- VIII

moonlightly drinks_cheers.gif
Si karta issilaikiau grynai pagal meniu pusantros savaites, ax.gif bet va vakar galutinai isskydau doh.gif atejo sveciai ir neatsilaikiau aluciui su suriu ax.gif
Atsakyti
bet matai kiek issilaikei smile.gif o del vieno karto nieko manau nebus, svarbiausia yra nepersivalgyti manau smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, o kas tos žalios salotos ar žalia spalva ar tai tik pekino ir visos kitos salotos? Ar tai nevirtos daržovės? O mėsa valgoma su druska ar be jos ir koks kiekis?
Atsakyti
Sveikos
na kaip sekas dietos laikytis ar dar kokiu pakeitimu ivedet? smile.gif Man tai vakar buvo superinis persivalgymas bet jau naktį galvojau kad mirsiu nes skrandis neatlaikys smile.gif nuo šiandien vėl grįžtu į dietą ir stengsiuos kuo mažiau griešyt smile.gif
ribka aš tai žalias salotas darau taip: pekinas agurkas paprika ir jei ta diena pomidaras dar ji idedu truputėlį druskos aliejaus ir super smile.gif o kepsnys pas mane būna maždaug delno dydžio bet kuo toliau tuo mažesnio norisi matyt skrandis visttiek kažkiek jau yra apsitraukęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta_aa: 04 kovo 2012 - 10:51
jolantaa, o kaip ar kepi mėsą ant aliejaus ar ant grotelių?
Atsakyti
QUOTE(ribka @ 2012 03 04, 15:59)
jolantaa, o kaip ar kepi mėsą ant aliejaus ar ant grotelių?

labai mažame kiekyje aliejaus smile.gif
Atsakyti
kur prapuolėt visos? negi likau viena verysad.gif
Atsakyti
Sveika, oi Jolanta_aa doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif savaitgalis buvo ziaurus drinks_cheers.gif thumbup.gif vnz sugriesyjau kaip reikiant doh.gif tai nezinau, kaip reikes atsistoti atgal i vezes verysad.gif ir dar man kita savaitgali drauges 30-metis vel didelis balius, dar kita savaitgali drauges vaiko kristynos doh.gif vnz kovas pasitaike kaip reikiant verysad.gif tai va matyt taip ir bus - darbo dienom laikausi, savaitgaliai drinks_cheers.gif na neturiu valios atsisakyti skanestu ir gero maisto doh.gif
O kaip tau sekasi mesti? Ko gero jau kaip reikiant numetei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(notaree @ 2012 03 05, 18:42)
Sveika, oi Jolanta_aa  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  savaitgalis buvo ziaurus  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  vnz sugriesyjau kaip reikiant  doh.gif  tai nezinau, kaip reikes atsistoti atgal i vezes  verysad.gif  ir dar man kita savaitgali drauges 30-metis vel didelis balius, dar kita savaitgali drauges vaiko kristynos  doh.gif  vnz kovas pasitaike kaip reikiant  verysad.gif  tai va matyt taip ir bus - darbo dienom laikausi, savaitgaliai  drinks_cheers.gif  na neturiu valios atsisakyti skanestu ir gero maisto  doh.gif 
O kaip tau sekasi mesti? Ko gero jau kaip reikiant numetei?  ax.gif

man tas pats darbo dienom dieta savaitgaliais baliai doh.gif bijau po savaitgalio net ant svarstykliu lipti buvo gimtadienis tai leidau sau visko ir kiek noriu vel kaip erke ispampau lotuliukas.gif vakar diena jau laikaiusi bet vakare vel seimos draugo gimtadieni reikejo paminet tai neatsispyriau gabaliukui pyrago ax.gif šiandien kiek jėgos leis iškrova bus biggrin.gif
Bet jau kaip keista vakar vakare užvalgiau to pyrago tai nakti taip negera buvo matyt organizmui net keliu dienu uztenka apsiprasti su naujais pakeitimais
Atsakyti
sveikos na ir kaip jum sekesi dietos laikytis? smile.gif
Atsakyti
labas rytas. Visai noreciau prie Jusu prisijungti, vis dar abejoju, neisbunu as iki galo tu dietu blush2.gif Kazkada ir sveikai maitintis, ir badauti, ir ziauriai mazai valgyti buvo valios, o dabar kazkaip dingo...

QUOTE(notaree @ 2012 02 15, 01:25)
Sveikos merginos, as sios dietos laikiausi pries metus, tai per pusantros savaites numeciau 6 kg, tikrai likau patenkinta ir ne karto nesijauciau alkana. Tik iki galo neissilaikiau blush2.gif gal buciau dar kokius 2 kg numetus  doh.gif
tai vel pradesiu nuo ateinancio pirmadienio  smile.gif

Na ir kaip, ar pakeite ta medziagu apykaita? Ar grizo svoris?

Turiu dar klausimeli. Cia parasyta, kad valgyti jautienos kepsni, kitur tiesiog kepsni. Idomu jei valgyciau kiaulienos nugarine (gal kartais kokios vistienos), jautiena valgyti kasdien ar net du kartus per diena man per brangu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2012 03 12, 11:56)
labas rytas. Visai noreciau prie Jusu prisijungti, vis dar abejoju, neisbunu as iki galo tu dietu  blush2.gif Kazkada ir sveikai maitintis, ir badauti, ir ziauriai mazai valgyti buvo valios, o dabar kazkaip dingo...
Na ir kaip, ar pakeite ta medziagu apykaita? Ar grizo svoris?

Turiu dar klausimeli. Cia parasyta, kad valgyti jautienos kepsni, kitur tiesiog kepsni. Idomu jei valgyciau kiaulienos nugarine (gal kartais kokios vistienos), jautiena valgyti kasdien ar net du kartus per diena man per brangu...  blush2.gif

manau jei valgysi kiaulienos nugarine gal ir nebus labai blogai aisku ziurint kaip ta kepsni gaminsi jei riebaluose kepsi tai nieko gero schmoll.gif as kai laikiausi tai valgiau vistiena ir tai garinau smile.gif
Atsakyti