Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų sektos dieta- VIII

Labas rytas 4u.gif

šiandien pradedu laikytis šios dietos bigsmile.gif gal bus dar norinčių? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,angelu megejos,na as jau sendien astunta diena kaip stoviu ant dietos,bet negaliu kuom daug pasigirt nes per astuones dienas nukrito apie 1kg,ir laikausi tikrai grieztai,gal zinot kodel?Gal del to kad vietoje zaliu salotu valgau vena sviezia agurka.O kaip sekasi jums?
Atsakyti
Siandien 4 diena prajeo,minus 2kg. Yeyyyy:)
Atsakyti
Sveikos visos, ilgai galvojau, prie kurios dietos čia man prisijungus ir pagaliau radau šią. Bandysiu ir aš, tik nežinau, kaip seksis, nes dietos laikausi paprastai iki pietų ( rytais negaliu valgyti), o paskui pamirštu, kad dietinuosi... blush2.gif Užtat vakare atsiriša ir šaldytuvo durelės neužsidaro... doh.gif
Bet šį kartą ketinimai patys rimčiausi...
Atsakyti
Sekmes jums wink.gif
As va siandien jau 8 diena smile.gif)
Man ta 7 diena tokia keista, per pietus valgai kanori tik saikingai, o vakare?
Vienoj vietoj raso saikingai ka nori,kitoj jautiena su zaliom salotom,tai as pasirinkau antra varianta tik i salotas dar pomidoriuko ir svoguniuko idejau, tai siaip kasdien krito svoris o va po tos 7 dienos ir keli gramai i virsu smile.gif)))))))
Na bet nieko, puse kelio jau praejo:) Nors nelabai dar matosi kas ant manes,bet tikiuos si saviate duos geru rezsultatu smile.gif))))))
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kaip tylu ramu cia, ka niekam taip ir nepavyko si Angelu dieta? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, aš irgi galvoju jungtis prie jūsų su šia dieta....kaip jums sekasi, kas jau baigėte? kiek pavyko numesti? negrįžta svoris?
Atsakyti
As bandziau ne karta, tai max 5 dienas istempiu ir svoris grizo.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ar bus nuo rytojaus startuojančių?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Na patikesiu sia dieta. Vakar paskaiciau, tad jau siandien startuoju nuo pat ryto. Laukiu pietu smile.gif. Gal neiseis taip grieztai bet stenksiuos. Sveriu 59 esu 162. Noriu svert 52-53 kaip pries gimdyma smile.gif. Dar plius sportuoju saleje kelis kartus I savaite, ziuresim kas gausis wink.gif. Sunkiausia kaip ir visoms turbut, nevalgyt to ka darai savo seimai..kvapai ir vakarai...
Atsakyti
Matau ši tema jau uzmigus ax.gif norečiau pabandyti laikytis Angelo dietos,tikejausi rasti kompanija palaikancių bigsmile.gif .Nu bet gal kas prisides Startuoju ŠIANDIEN smile.gif ,mano ugis 168 cm ir svoris 80 kg.Tikslas numesti kuo daugiau kilogramu ir priprasti nevalgyti saldumynu,bei liautis visalaika uzkandziauti.Auginu tris vaikucius ,maziausiam dar tik 1 metai ir 3 men. na o vyriausias jau vyrukas 12 metu.
Atsakyti