aciu
tikiuosi svoris kris
tame esme kad radau du variantus sios dietos tai kurios laikysiuos parasyta tik vandeni galima gert, bet taip man sunkiau bus jei arbatos negalesiu
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 27, 12:50)
aciu
tikiuosi svoris kris
tame esme kad radau du variantus sios dietos tai kurios laikysiuos parasyta tik vandeni galima gert, bet taip man sunkiau bus jei arbatos negalesiu 
nea, as manau, kad vien tik vandeni gerti yra nesamone. Zalioji arba yra nuo senu senoves geriama, kaip norint suliekneti, taip, kad zalioji arbata tikrai nieko blogo nepadarys
tai as irgi manau kad nuo zalios arbatos nieko blogo nebus ypac kai geriu be cukraus
teisingai, arbata ir reikia gerti be cukraus
tada yra jauciamas tikrasis skonis, o cukrus sugadina visa arbatos skoni
Sveikos jungiuosi ir aš į jūsų būrį
kol kas labai sunkiai sekas laikytis nes reikėjo vyrui pietus gamint, jis grižęs valgo o man tik žiūrėt galėjo
bet va dabar verduosi kiaušinius
ir kol mažė miegos bandysiu prie diplominio prisėst gal bent kiek apie maistą negalvosis 
stiprybės visoms lieknėjančioms
Sveika jolanta_aa na taip, sunku yra, kai kas nors valgo, o tu negali
gerai, kad as nematau, kaip valgo mano draugas
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 27, 15:09)
Sveikos jungiuosi ir aš į jūsų būrį
kol kas labai sunkiai sekas laikytis nes reikėjo vyrui pietus gamint, jis grižęs valgo o man tik žiūrėt galėjo
bet va dabar verduosi kiaušinius
ir kol mažė miegos bandysiu prie diplominio prisėst gal bent kiek apie maistą negalvosis 
as irgi tuoj eisiu kaisuiniu virt ir salotu pasidaryt
Papildyta:
QUOTE(notaree @ 2012 02 27, 14:26)
teisingai, arbata ir reikia gerti be cukraus
tada yra jauciamas tikrasis skonis, o cukrus sugadina visa arbatos skoni 
as jau isvis nebepamenu kada arbata ar tai juoda ar tai zalia geriau su cukrumi
QUOTE(notaree @ 2012 02 27, 13:17)
Sveika jolanta_aa na taip, sunku yra, kai kas nors valgo, o tu negali
gerai, kad as nematau, kaip valgo mano draugas

o man dar teks ir didžiosios pietus atlaikyt kai grįš iš mokykloas ir dar vakarienę...
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 27, 16:08)
o man dar teks ir didžiosios pietus atlaikyt kai grįš iš mokykloas ir dar vakarienę...
ta pirma diena tai baisi galvoju rytoj bus smagiau nes bent trupinuką mažiau svarstyklės rodys 
o tu negalvok apie tai kad kaip sunku yra atsilaikyt
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 27, 14:12)
o tu negalvok apie tai kad kaip sunku yra atsilaikyt
kuo maziau apie tai galvosi tuo sunkiau bus
as stengiuos negalvot kad va maniskiui skaniai padarysiu o as negalesiu, as galvoju apie tai kad kai sukusiu maniskis suknele man nupirks ta proga tai va paskata yra laikytis 
nebloga motyvacija net nebuvau pagalvojus
o man dar toks durnavotas klausimas iškilo o jūs daug viršsvorio turit ar kaip viena čia panelė rašė kad nuo 57kg iki 52 nori numest?
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 27, 16:27)
sekmes laikantis
Papildyta:
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 27, 16:27)
nebloga motyvacija net nebuvau pagalvojus
turėtų man suveikti
ačiū 
o man dar toks durnavotas klausimas iškilo o jūs daug viršsvorio turit ar kaip viena čia panelė rašė kad nuo 57kg iki 52 nori numest?
nes man tokie skaičiai tai gėda kelia į savuosius žiūrint
as daug turiu
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 27, 14:32)
sekmes laikantis 
Papildyta:
as daug turiu
net geda sakyt
bet noreciau sios dietos pagalba bent 10kg numest
kiek tu noretum ? 
Papildyta:
as daug turiu
as irgi nemazai 10kg tai man butu super pas mane dabar 68kg o ugis tik 167 tai gelbejimo ratas baisulinis pas mane kazkaip viskas ant pilvo auga kitur dar pakenciamai