Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų sektos dieta- VIII

aciu smile.gif tikiuosi svoris kris g.gif tame esme kad radau du variantus sios dietos tai kurios laikysiuos parasyta tik vandeni galima gert, bet taip man sunkiau bus jei arbatos negalesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 27, 12:50)
aciu smile.gif tikiuosi svoris kris g.gif tame esme kad radau du variantus sios dietos tai kurios laikysiuos parasyta tik vandeni galima gert, bet taip man sunkiau bus jei arbatos negalesiu g.gif

nea, as manau, kad vien tik vandeni gerti yra nesamone. Zalioji arba yra nuo senu senoves geriama, kaip norint suliekneti, taip, kad zalioji arbata tikrai nieko blogo nepadarys smile.gif manau, netgi pades mirksiukas.gif
Atsakyti
tai as irgi manau kad nuo zalios arbatos nieko blogo nebus ypac kai geriu be cukraus smile.gif
Atsakyti
teisingai, arbata ir reikia gerti be cukraus mirksiukas.gif tada yra jauciamas tikrasis skonis, o cukrus sugadina visa arbatos skoni rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos jungiuosi ir aš į jūsų būrį 4u.gif kol kas labai sunkiai sekas laikytis nes reikėjo vyrui pietus gamint, jis grižęs valgo o man tik žiūrėt galėjo biggrin.gif bet va dabar verduosi kiaušinius thumbup.gif ir kol mažė miegos bandysiu prie diplominio prisėst gal bent kiek apie maistą negalvosis smile.gif
stiprybės visoms lieknėjančioms 4u.gif
Atsakyti
Sveika jolanta_aa na taip, sunku yra, kai kas nors valgo, o tu negali smile.gif gerai, kad as nematau, kaip valgo mano draugas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 27, 15:09)
Sveikos jungiuosi ir aš į jūsų būrį  4u.gif kol kas labai sunkiai sekas laikytis nes reikėjo vyrui pietus gamint, jis grižęs valgo o man tik žiūrėt galėjo biggrin.gif bet va dabar verduosi kiaušinius  thumbup.gif  ir kol mažė miegos bandysiu prie diplominio prisėst gal bent kiek apie maistą negalvosis smile.gif
stiprybės visoms lieknėjančioms  4u.gif

as irgi tuoj eisiu kaisuiniu virt ir salotu pasidaryt thumbup.gif o as saviskiui siandien koldunus darysiu tai kazkaip nebus sunku ziuret kaip valgo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(notaree @ 2012 02 27, 14:26)
teisingai, arbata ir reikia gerti be cukraus  mirksiukas.gif tada yra jauciamas tikrasis skonis, o cukrus sugadina visa arbatos skoni  rolleyes.gif

as jau isvis nebepamenu kada arbata ar tai juoda ar tai zalia geriau su cukrumi g.gif
Atsakyti
QUOTE(notaree @ 2012 02 27, 13:17)
Sveika jolanta_aa na taip, sunku yra, kai kas nors valgo, o tu negali  smile.gif  gerai, kad as nematau, kaip valgo mano draugas  doh.gif  lotuliukas.gif

o man dar teks ir didžiosios pietus atlaikyt kai grįš iš mokykloas ir dar vakarienę... doh.gif ta pirma diena tai baisi galvoju rytoj bus smagiau nes bent trupinuką mažiau svarstyklės rodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 27, 16:08)
o man dar teks ir didžiosios pietus atlaikyt kai grįš iš mokykloas ir dar vakarienę...  doh.gif  ta pirma diena tai baisi galvoju rytoj bus smagiau nes bent trupinuką mažiau svarstyklės rodys  biggrin.gif

o tu negalvok apie tai kad kaip sunku yra atsilaikyt smile.gif kuo maziau apie tai galvosi tuo sunkiau bus smile.gif as stengiuos negalvot kad va maniskiui skaniai padarysiu o as negalesiu, as galvoju apie tai kad kai sukusiu maniskis suknele man nupirks ta proga tai va paskata yra laikytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 27, 14:12)
o tu negalvok apie tai kad kaip sunku yra atsilaikyt smile.gif kuo maziau apie tai galvosi tuo sunkiau bus smile.gif as stengiuos negalvot kad va maniskiui skaniai padarysiu o as negalesiu, as galvoju apie tai kad kai sukusiu maniskis suknele man nupirks ta proga tai va paskata yra laikytis biggrin.gif

nebloga motyvacija net nebuvau pagalvojus biggrin.gif turėtų man suveikti lotuliukas.gif ačiū mirksiukas.gif
o man dar toks durnavotas klausimas iškilo o jūs daug viršsvorio turit ar kaip viena čia panelė rašė kad nuo 57kg iki 52 nori numest? blush2.gif nes man tokie skaičiai tai gėda kelia į savuosius žiūrint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta_aa: 27 vasario 2012 - 14:30
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 27, 16:27)
nebloga motyvacija net nebuvau pagalvojus  biggrin.gif turėtų man suveikti  lotuliukas.gif  ačiū  mirksiukas.gif

sekmes laikantis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 27, 16:27)
nebloga motyvacija net nebuvau pagalvojus  biggrin.gif turėtų man suveikti  lotuliukas.gif  ačiū  mirksiukas.gif
o man  dar toks durnavotas klausimas iškilo o jūs daug viršsvorio turit ar kaip viena čia panelė rašė kad nuo 57kg iki 52 nori numest?  blush2.gif  nes man tokie skaičiai tai gėda kelia į savuosius žiūrint

as daug turiu verysad.gif net geda sakyt verysad.gif bet noreciau sios dietos pagalba bent 10kg numest verysad.gif kiek tu noretum ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 27, 14:32)
sekmes laikantis smile.gif
Papildyta:

as daug turiu verysad.gif net geda sakyt verysad.gif bet noreciau sios dietos pagalba bent 10kg numest verysad.gif kiek tu noretum ? smile.gif

as irgi nemazai 10kg tai man butu super pas mane dabar 68kg o ugis tik 167 tai gelbejimo ratas baisulinis pas mane kazkaip viskas ant pilvo auga kitur dar pakenciamai
Atsakyti