Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų sektos dieta- VIII

aha smile.gif o man baime svarstyklems tik reikia svertis viskas atrodo infarkta gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 27, 15:34)
aha smile.gif o man baime svarstyklems tik reikia svertis viskas atrodo infarkta gausiu biggrin.gif

tai kaip sužinosi dietos rezultatus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 27, 16:08)
sakei kovo pabaigoj turėtų paaiškėti tai kokius tai tyrimus dareisi?
moonlightly, notaree kelinta dieną jau dietinatės?

man siandiena 8 diena yra, bet kol kas tik -2kg cray.gif nesuprantu kame reikalas. Nes praeitais metais kai laikiausi sios dietos, tai per pusantros sav netekau 6 kg, o dbr tik -2 kg per 8 dienas doh.gif vnz nervas ima tai nerealiai mad.gif
Papildyta:
jolanta_aa geriausias dietos rezultatu rodiklis yra "ant rubu" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo notaree: 27 vasario 2012 - 22:29
QUOTE(notaree @ 2012 02 27, 22:29)
man siandiena 8 diena yra, bet kol kas tik -2kg  cray.gif  nesuprantu kame reikalas. Nes praeitais metais kai laikiausi sios dietos,  tai per pusantros sav netekau 6 kg, o dbr tik -2 kg per 8 dienas  doh.gif  vnz nervas ima tai nerealiai  mad.gif
Papildyta:
jolanta_aa geriausias dietos rezultatu rodiklis yra "ant rubu"  biggrin.gif

labas rytas
po pirmos dienos -1kg thumbup.gif assa.gif nors vakare truputi ir sugriešijau blush2.gif
notaree o gal mm turi ateiti? tada kunas pasunkėja 2-3kg bet kaip ir sakei svarbiausia kad ant rūbų jaustusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(notaree @ 2012 02 27, 23:29)
man siandiena 8 diena yra, bet kol kas tik -2kg  cray.gif  nesuprantu kame reikalas. Nes praeitais metais kai laikiausi sios dietos,  tai per pusantros sav netekau 6 kg, o dbr tik -2 kg per 8 dienas  doh.gif  vnz nervas ima tai nerealiai  mad.gif
Papildyta:
jolanta_aa geriausias dietos rezultatu rodiklis yra "ant rubu"  biggrin.gif

Laba, notaree, nesinervuok man tas pats per 8 dienas -2,5kg verysad.gif , bet sekmadienį truputi sugriešijau, gal todėl g.gif . Na bet nepasiduodam...
sekmės visoms besilaikančioms 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif vyreliui sakiau kad teks svarstykles pirkt man biggrin.gif bet teisingai sake ant rubu pasijaus, dazniausiai ir pajuntu ant rubu biggrin.gif bet vakar diena dziaugiausi kad taip viskas lengva o jau vakare galvojau mirsiu kaip man sunku buvo ir taip kazko norejosi skanaus uzvalgyt doh.gif bet nieko atsilaikiau biggrin.gif tikiuosi dabar bus lengviau, pripratinsiu organizma vakarais jau nebereikalaut maisto g.gif
Papildyta:
tos kurios ilgiau laikosi dietos, kokia darzoviu sriubyte verdat? g.gif
Atsakyti
ir -2kg ir -2,5kg yra labai gerai svarbu ne į pliusą eina mirksiukas.gif o gal tiesiog tirpsta riebaliukas ir auga arumenys lotuliukas.gif nepasiduokim laikykimės kad ir su mažais paklydimais biggrin.gif man tai sunkaiusia yra išgyvent be saldumynų jei per dieną negaunu bent vieno saldainio vakare būnu pikta kaip širšė biggrin.gif tai savęs nekankinu ir ryte prie kavos leidžiu sau vieną saldainį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta_aa @ 2012 02 28, 11:12)
ir -2kg ir -2,5kg yra labai gerai svarbu ne į pliusą eina  mirksiukas.gif o gal tiesiog tirpsta riebaliukas ir auga arumenys  lotuliukas.gif  nepasiduokim laikykimės kad ir su mažais paklydimais  biggrin.gif  man tai sunkaiusia yra išgyvent be saldumynų jei per dieną negaunu bent vieno saldainio vakare būnu pikta kaip širšė biggrin.gif  tai savęs nekankinu ir ryte prie kavos leidžiu sau vieną saldainį smile.gif

o as tai stengiuosi nenuklysti, gal per sia dieta pakeisiu valgymo iprocius ir laika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 28, 10:01)

Papildyta:
tos kurios ilgiau laikosi dietos, kokia darzoviu sriubyte verdat? g.gif

šviežių kopūstų sriubytę verduosi, aišku be bulvių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingabi @ 2012 02 28, 12:23)
šviežių kopūstų sriubytę verduosi, aišku be bulvių mirksiukas.gif

o kokia zaliuju zirneliu tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2012 02 28, 11:24)
o kokia zaliuju zirneliu tiktu g.gif

pamaišyk žirnelius su kopūstais, tikrai tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingabi @ 2012 02 28, 13:00)
pamaišyk žirnelius su kopūstais, tikrai tiks smile.gif

gerai, o kokio dydzio porcija sriubos turi buti?verdi ja tik ant vandens ar ir mesytes idedi g.gif
Atsakyti