QUOTE(Sypsokites @ 2012 12 23, 00:32)
eeglle2, taigi panasu, kad jam nelabai idomu su tavimi kalbet arba jis negauna is taves ko jam reikia. Emocinis gyvenimas nesuderintas, seksualinis taip pat, na dar lieka materialinis, galbut jis viska atsveria ? nes jei ne, tai nera tikslo gi taip save kankinti. arba ji reikia nuolat paspausti, kad kalbetu, kad myletusi, kad kazka del jusu darytu irgi.
as tave suprantu. bet tu jo nepakeisi, jei jis nenores pripazinti savo ydingu iprociu ir bendrom jegom juos pakeisti.
tai va kad, kai as jo paklausiu kodel nekalbi nieko, kodel pasikeitei, tai jis iskart atsako kad nieko jam nera, tai taip ir neisspresim tos problemos, nes jam tai atrodo normalu.
jis atsako kad nori pabut ramei apsikabines paziuret tv ir t.t gal jo toks budas, nes seip jis yra labai geras zmogus .
per iseigines namuose viska daro su manim vienodai ir namus tvarkosi ir valgyt gamina ir rubus lygina,( nepagalvokit kad as jam liepiu, kaip tik stengiuosi palepinti ji ir namus stengiuosi susitvarkyti pati, nes man tai patinka,) ir kava rytais i lova atnesa, kartais atrodo kad jis net per geras.
bet tas jo bendravimas, man kartais atrodo, kad as jam atsibodau todel jis su manim nekalba

bet jis su visais toks ir prie savo tevu, kai paklausi atsako, o jei neklausi tai ir nekalba, jam geriau gal kitu klausyt nei kalbet. tiesa, jis vasara dirba net per du darbus ir dar namuose lenda prie namu ruosos ir maisto gamybos, gal jis koks darboholikas.
prisigalvoja jis visokios veiklos, uzsidaro savam pasauli ir dirba dirba dirba.
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 12 23, 14:10)

Is kur tokiu vyru randat, kad tokiuose metuose nori tik karta per savaite ir jums atrodo, kad tai normalu?
Papildyta:
Ji apemus apatija gyvenant su jumis .Greiciau tik skirkites, abu busit laimingesni. Jus neburbesit, kad jusu niekas nevarto, jisai prades juoktis ir megautis gyvenimu.
jau bandem issiskirt, bent jau as norejau, bet nepavyko. jis nemoka man sakyt nei komplimentu, nieko. prabuvom kelis menesius atskirai, bet visa ta laika man nedave ramybes ir rase ir sekiojo ir sake, kad be manes negali ir nenori gyvent ir kad nieko dar taip nemilejo kaip myli mane.
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 12 24, 18:47)
Na matyt rutina įsirango, kai jau ne tik kalbėtis, kažką veikti kartu neįdomu, bet net ir mylėtis. Manau poroje abu yra už tai atsakingi, t.y. už poros santykius, abu turi stengtis, kurstyti tą ugnelę... Kalbėtis daugiau reikia abiems, kas patinka, kas ne, ką reikėtų keisti ir pan., čia turiu galvoje ne tik seksą.
tikrai sutinku su jusu nuomone, labai noreciau kazka pakeisti kad nebutu tos rutinos, bet vienai sunku, o su juo susikalbeti irgi sunku, nes jam gerai taip kaip yra.