QUOTE(cipania @ 2013 03 22, 14:15)
Čia tai iš tikrųjų vertingas patarimas

Manote tame ir yra problema? Nes kaip jau minėjau matosi, kad jam iš dalies irgi to trūksta, nes jis tapo irzlesnis, ne toks mielas. Anksčiau irgi taip būdavo, bet mes suartėdavome ir viskas ilgam vėl nurimdavo, mes beveik nesipykdavome. Aš laikausi tokios nuomonės kaip jeigu du žmonės jau ryžosi tokiam žingsniui tai negalima taip visko nutraukti (aš apie mylėjimąsi), mano manymu tai yra svarbi santykių dalis.
Ir jeigu tai, taip be jokio pagrindo, dingsta tai nėra gerai. Nejau dėl to, kad mes dažnai matomės, 20-ties metų vaikinui, kuriam, kaip jau kažkas prieš tai rašė, turi būti pats pikas, galėjo taip atmušti norą mylėtis? Jeigu mes gyventumėme kartu tai gal, bet čia... Sunku patikėti
Pagrindas tam visada yra. Bet gal tas pagrindas yra toks, kuris tave žeistų. Gal jis supranta (yra patyręs), kad dėl vienokio ar kitokio jo pasisakymo tu esi sureagavusi kažkaip skaudžiai, todėl va to kažkokio rimto pagrindi jis ir nežino kaip pasakyti, nes numano tavo nepasitenkinimą, reakciją, gal įsižeidimą, ...... Va ir blaškosi: ir pasikalbėti negali (nejauku, nenori tavęs įžeisti), bet ir tas pagrindas ramybės neduoda, o iš čia sekso vengimas, irzlumas, .....