QUOTE(ada21lt @ 2012 12 27, 19:30)
Bent mano aplinkoj ,tai daug tokiu vyru, kurie nekalbus ir ypatingo ten demesio zmonom nerodo. Paprasciausiai jau parode, draugystes pradzioj , o jau kai apsigyveni kartu, jiems jau saugu jau moteris mano ir viskas. Mazai tokiu kalbiu , apsukriu dzentelmenu ir pastarieji daznai ne tik apie viena moteri sukasi
Aisku, kiekvienas skirtingas, bet man tai taisykle viena arba myli arba ne, jei myli deriniesi, jei ne tai visada rasi prie ko prikibti. O siaip pagal aprasyma jusu vyras beveik idealus, turekit draugiu pokalbiams, raskit idomios veiklos sau ir dziaukites, kad turi ta, kas isklauso, prie ko galima prisiglausti ir kas jumis nuosirdiziai rupinais. Jeigu jis taip elgsis ir gimus vaikasm, turesit neikainojama vyra, kuris pades buityje su vaikais ir pati prisibendrausit su vaikais. Nu o seksas, gal labai individualu, jei neina susiderinti ir nuolat kenti, aisku geriau issiskirti. Bet manau, daug kas priklauso nuo noro prisiderinti yra daug visokiu praktiku, mokymu, seminaru,kaip ta lytine energija suvaldyti. KAip sakoma kai yra noras atsiranda ir budas.
O del pokalbiu -tai bent as pasimokiau,kad reikia vyrams konkreciai pasakyti, ko nori, o ne noreti, kad jei ten diskutuotu, gilintusi , atspetu kas ne taip.

O del pokalbiu -tai bent as pasimokiau,kad reikia vyrams konkreciai pasakyti, ko nori, o ne noreti, kad jei ten diskutuotu, gilintusi , atspetu kas ne taip.

va dar viena dalyka pastebejau, jei as pati su juo pradedu nekalbeti, bunu be nuotaikos, tada jis ima aplink mane sokineti, apsikabina ir pabuciuoja ir paklausia kas man yra. na vienu zodziu tada siek tiek demesio is jo gaunu.