Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis

QUOTE(ada21lt @ 2012 12 27, 19:30)
Bent mano aplinkoj ,tai daug tokiu vyru, kurie  nekalbus ir ypatingo ten demesio zmonom nerodo. Paprasciausiai jau parode, draugystes pradzioj , o jau kai apsigyveni kartu, jiems jau saugu jau moteris mano ir viskas. Mazai tokiu kalbiu , apsukriu dzentelmenu ir pastarieji daznai ne tik apie viena moteri sukasi  biggrin.gif Aisku, kiekvienas skirtingas, bet man tai taisykle viena arba myli arba ne, jei myli deriniesi, jei ne tai visada rasi prie ko prikibti. O siaip pagal aprasyma jusu vyras beveik idealus, turekit draugiu pokalbiams, raskit idomios veiklos sau ir dziaukites, kad turi ta, kas isklauso, prie ko galima prisiglausti ir kas jumis nuosirdiziai rupinais. Jeigu jis taip elgsis ir gimus vaikasm, turesit neikainojama vyra, kuris pades buityje su vaikais ir pati prisibendrausit su vaikais. Nu o seksas, gal labai individualu, jei neina susiderinti ir nuolat kenti, aisku geriau issiskirti. Bet manau, daug kas priklauso nuo noro prisiderinti yra daug visokiu praktiku, mokymu, seminaru,kaip ta lytine energija suvaldyti. KAip sakoma kai yra noras atsiranda ir budas. 4u.gif
O del pokalbiu -tai bent as pasimokiau,kad reikia vyrams konkreciai pasakyti, ko nori, o ne noreti, kad jei ten diskutuotu, gilintusi , atspetu kas ne taip.  biggrin.gif

va dar viena dalyka pastebejau, jei as pati su juo pradedu nekalbeti, bunu be nuotaikos, tada jis ima aplink mane sokineti, apsikabina ir pabuciuoja ir paklausia kas man yra. na vienu zodziu tada siek tiek demesio is jo gaunu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglle2 @ 2012 12 25, 11:53)
tai va kad, kai as jo paklausiu kodel nekalbi nieko, kodel pasikeitei, tai jis iskart atsako kad nieko jam nera, tai taip ir neisspresim tos problemos, nes jam tai atrodo normalu.
jis atsako kad nori pabut ramei apsikabines paziuret tv ir t.t gal jo toks budas, nes seip jis yra labai geras zmogus .
per iseigines namuose viska daro su manim vienodai ir namus tvarkosi ir valgyt gamina ir rubus lygina,( nepagalvokit kad as jam liepiu, kaip tik stengiuosi palepinti ji ir namus stengiuosi susitvarkyti pati, nes man tai patinka,) ir kava rytais i lova atnesa, kartais atrodo kad jis net per geras.
  bet tas jo bendravimas, man kartais atrodo, kad as jam atsibodau todel jis su manim nekalba  blush2.gif bet jis su visais toks ir prie savo tevu, kai paklausi atsako, o jei neklausi tai ir nekalba, jam geriau gal kitu klausyt nei kalbet. tiesa, jis vasara dirba net per du darbus ir dar namuose lenda prie namu ruosos ir maisto gamybos, gal jis koks darboholikas.
prisigalvoja jis visokios veiklos, uzsidaro savam pasauli ir dirba dirba dirba.

tiesiog skiriasi temperamentai su turi su tuo susitaikyt, negi buvai naivuolė ir tikėjaisi jį pakeisti?
Atsakyti
jei jis butu buves toks kai mes pradejom draugaut, tai as su juo gal buciau visai nedraugavus. bet kazkodel pasikeite
Atsakyti
Man svarbu, kad su vyru galeciau kalbetis, kaip su geriausiu draugu, o kad nuolat tyli, tai cia man butu didele problema. Isvis patyliu, jei net myletis nenori - suprasciau, kad as jo visikai netraukiu ir mane pakeicia kita moterim.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 24, 02:32)
su priežastim skaudančia galva nieko neišeitų schmoll.gif pasako, kad seksas padės skausmui praeit  biggrin.gif

netiesa. jei ima skaudėti galvą dėl padidėjusio spaudimo, o man taip kartais būna, po stipraus sekso aš vaikštau kaip apdujusi visą dieną ir su besitabaluojančia širdim. Atsigaunu tik į vakarą, jei gerai pasimylim ryte. Yra buvę, kad po sekso atsiranda labai stiprus galvos skausmas. Tai jei nors truputį jaučiu, kad gali įsiskaust galva, net neleidžiu prisiliesti.
Atsakyti
Sveikos mielosios forumistės. Mačiau, kad prieš tai jau buvo panaši tema, mano istorija šie tiek skiriasi, bet tema ta pati, tai mane perkėlė čia. Man 20 metų (beveik 21), su vaikinu draugaujame 3 metus. Vaikinui 21. Lytiniai santykiai nėra naujiena, santykiaujam maždaug apie metus, bet anksčiau tai buvo reguliarus procesas, o dabar (jau kažkur apie 6-7 mėn. ) tų intymių santykių beveik nėra. Būna gal kartą per 2 mėn. ir tai jeigu aš vos ne išprašau, kas mano manymu yra ne visai normalu. Po to, kai pradingo artumas prasidėjo pykčiai be jokio pagrindo, irzlumas. Man iš tikrųjų labai trūksta žmogaus, tos šilumos, o jam matyt ne, nes kai tik aš bandau BENT pasikalbėti šia tema jis tampa irzlus, o sekso iš vis vengia... Aš jaučiuosi ne per smagiausiai, nes man tai rūpi labiau negu jam. Aš neperšu jam to, kad REIKIA tai daryti, ne AŠ to noriu. Man reikalingas abipusis noras, kurio iš jo pusės aš nematau ir niekaip negaliu suprasti kodėl. Mes negyvename kartu ir galbūt tai irgi kažkaip veikia, bet tų progų GRAŽIAI (be jokių greitukų ir panašiai) pasimylėti yra iš tikrųjų labai daug. Aš jau pradedu kompleksuoti, gal manyje kažkas negerai, gal kūnas jam mano nepatinka, bet iš tikrųjų nieko nepasikeitė nuo tų laikų kai viskas dar buvo gerai. Aš jau bandžiau paerzinti jį, kad jam nebūtų taip lengva gauti to ko jis nori, bet nieko, jam net neįdomu, jam to nereikia... Tai kas dabar vyksta išmušė mane iš vėžių. Aš neįsivaizduoju kas galėjo taip staiga nutikti. Sakoma, kad kartais lengviau ieškoti patarimų iš nepažįstamų žmonių, tad prašau pasidalinkit savo mintimis. Suprantu, kad čia tokia intymi tema, bet aš pati šioje situacijoje esu bejėgė, prašau pagalbos. Jaučiuosi nemylima, negraži ir negeidžiama... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipania @ 2013 03 20, 23:06)
Jaučiuosi nemylima, negraži ir negeidžiama... verysad.gif

Patarčiau keltis gyvent atskirai - dar tokia jaunystė, o jūs jau namų šeimininkė, kuri netraukia savo bičo, kuriam pats seksualinis pikas turėtų prasidėjinėt... Bet jūs juk nepaklausysit...
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 03 21, 15:36)
Patarčiau keltis gyvent atskirai - dar tokia jaunystė, o jūs jau namų šeimininkė, kuri netraukia savo bičo, kuriam pats seksualinis pikas turėtų prasidėjinėt... Bet jūs juk nepaklausysit...

Mes kaip tik negyvename kartu, mes gyvename atskirai. Tame ir esmė, kad nei mes nusibostam vienas kitam nei ką. Čia ir yra problema, kad TURI būti tas pikas, o juo net nekvepia...
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2013 03 21, 16:36)

Palaukit, tamsta, ko Jūs moterį iškart kaltinat? Gal diedas kokių sutrikimų turi? Arba serga kokia lytiškai plintančia liga ir užkrėsti nenori, kol gydosi. Nejau prisipažins, kad gonorėją gydosi. "Palauk, mol, brangioji, kol pasveiksiu. Tada ir lipsiu." biggrin.gif
Jūs pasikalbėkit, autore. Spėliojat čia ir tiek. Miegoti kartu ir apžiot, matau, lengviau, nei savo diedelio paklausti, kodėl patvarkyti manęs septintą mėnesį nenori.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 03 22, 10:19)
Nejau prisipažins, kad gonorėją gydosi. "Palauk, mol, brangioji, kol pasveiksiu. Tada ir lipsiu." biggrin.gif
Jūs pasikalbėkit, autore.

A tai jau tipo jei mergaitė pasikalbėt pabandys, tai vyrukas sakys "Ai, blyn, nenorėjau tau sakyt, ale kad jau paklausei... " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 03 22, 11:35)
A tai jau tipo jei mergaitė pasikalbėt pabandys, tai vyrukas sakys "Ai, blyn, nenorėjau tau sakyt, ale kad jau paklausei... " biggrin.gif

Aš apie tą antra galo ligą juokais gi biggrin.gif
Nors, v drug teisi būsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 03 22, 09:19)
Palaukit, tamsta, ko Jūs moterį iškart kaltinat? Gal diedas kokių sutrikimų turi? Arba serga kokia lytiškai plintančia liga ir užkrėsti nenori, kol gydosi. Nejau prisipažins, kad gonorėją gydosi. "Palauk, mol, brangioji, kol pasveiksiu. Tada ir lipsiu." biggrin.gif
Jūs pasikalbėkit, autore. Spėliojat čia ir tiek. Miegoti kartu ir apžiot, matau, lengviau, nei savo diedelio paklausti, kodėl patvarkyti manęs septintą mėnesį nenori.

Manot neklausiau? biggrin.gif Čia buvo pirmiausias dalykas kurį padariau. Kalbos visiškai nepadeda, daugiausia ką aš galiu iš jo išpešti tai "NEŽINAU" ir po to prasideda irzlumas, riksmai, pradeda kaip mažas vaikas išsisukinėti... Dėl ligų tai tikrai ne biggrin.gif Šiaip abudu esame visiškai sveiki tai dėl to manyčiau tikrai neverta sukti sau galvos...
Atsakyti