Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis

QUOTE(RamuneM @ 2012 03 01, 00:15)
Susituokė vyras ir moteris. Po vestuvių jis jai ir sako...

va taip va drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirwen: 01 kovo 2012 - 19:42
QUOTE((V)ero.man @ 2012 03 01, 00:04)
rolleyes.gif  lapinas kaip lapinas - išvartys kaip nori smile.gif

jei tai nėra mano išsvajota trokštama moteris, galima mylėtis, bet nereikia nustebti, jei ji stengsis kaip įmanydama ir galų gale paklaus, kodėl  esi vangus?

Labai teisingai pasakyta.
Atsakyti
Reikia nepamirsti ,kad ir savo vyra reikia viliuoti , gundyti , flirtuoti su jo . O ne guleti lovoje ir noreti , kad jis uzsinoretu . Sakyciau visos dienos ilgesys , bendravimas itakuoja gera seksa vakare . Reikia daryti taip ,kad jis lauktu vakaro kaip nezinau ko , o tai priklauso nuo moters .
Antra reikia zinoti savo vyra , nes nemazai vyru gali tikrai buti savimi tik su meiluze , be jokiu "ka ji pagalvos" .
Atsakyti
Taip taip, cia kiekvienas ir tegali parasyti tai, su kuo yra asmeniskai susidure, tad as cia atsakymo gauti nesitikiu. Labiau reikejo issikalbeti kazkam ir galbut sulaukti atsako biggrin.gif Ir sulaukiau. Tik gaila, kad kai kurie geriau drebtels koki nors absurda, nei patarima duos. Geriau sleptumetes po samanom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((V)ero.man @ 2012 02 29, 23:38)
jei esi ne TA moteris, kurios vyras trokšta, net ir kamasutra neišgelbės... PATIKRINTA 4u.gif

pritariu 100 procentu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE((V)ero.man @ 2012 03 01, 00:38)
jei esi ne TA moteris, kurios vyras trokšta, net ir kamasutra neišgelbės... PATIKRINTA 4u.gif

Jei jis ja issirinko reiskia ji buvo ta kurios jis geide ir tapo netrokstoma .
Lieka pasidaryti trokstamai ir tiek . Truputis pastangu ir vyras vel prie koju .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "???": 19 kovo 2012 - 19:18
na va,keletą metų tik skaitinėjau šitoje temoje,vis tikėdamasi,kad mano santykiai su vyru iki to nedaeis,nors viduje kirbėjo,kad negera linkme viskas klostosi.Pastangos sakote,ir vyras vėl prie kojų-o kam tas pastangas rodyti,jei tavo vyras vakarais tavęs net vengia,tai ilgiau teliką žiūri,tai nubėga anksčiau atsigult,tai nuo pusiaudienio skundžiasi,kad kažką skauda.Bandžiau kalbėtis,prašiau pasipasakoti,norėjau suprasti,siūliau eiti pas gydytojų,bet kaip rašė pirma temos autorė . . .murmesys,pabėgimas nuo pokalbio,galų gale paskutiniu laiku vienintelis ats.iš jo-nepatinku,koks esu,palik.Esame vedę 8m.,susituokėme jau brandaus amžiaus,susilaukėme sūnelio,viskas buvo normaliai[nesakau,kad buvo manasis pradžioje sex gigantas],mylime vienas kitą,esame draugai visame kame,bet šeimyninis guolis per pastaruosius metus stipriai atvėso,nes tikrai norėtųsi pasimylėti su savo mylimu žmogumi dažniau nei kartą per mėnesį.Tai mane žudo,nebepasitikiu savimi,pradedu įsivaryti sau kaltės ir nepilnavertiškumo kompleksą,darausi priekabi,nervina jo nevietoje padėtas puodelis batai ir t.t.Gavosi užburtas ratas,kaip iš jo rasti išėjimą-nebežinau
Atsakyti
QUOTE(velniuke13 @ 2012 03 20, 08:23)
na va,keletą metų tik skaitinėjau šitoje temoje,vis tikėdamasi,kad mano santykiai su vyru iki to nedaeis,nors viduje kirbėjo,kad negera linkme viskas klostosi.Pastangos sakote,ir vyras vėl prie kojų-o kam tas pastangas rodyti,jei tavo vyras vakarais tavęs net vengia,tai ilgiau teliką žiūri,tai nubėga anksčiau atsigult,tai nuo pusiaudienio skundžiasi,kad kažką skauda.Bandžiau kalbėtis,prašiau pasipasakoti,norėjau suprasti,siūliau eiti pas gydytojų,bet kaip rašė pirma temos autorė . . .murmesys,pabėgimas nuo pokalbio,galų gale paskutiniu laiku vienintelis ats.iš jo-nepatinku,koks esu,palik.Esame vedę 8m.,susituokėme jau brandaus amžiaus,susilaukėme sūnelio,viskas buvo normaliai[nesakau,kad buvo manasis pradžioje sex gigantas],mylime vienas kitą,esame draugai visame kame,bet šeimyninis guolis per pastaruosius metus stipriai atvėso,nes tikrai norėtųsi pasimylėti su savo mylimu žmogumi dažniau nei kartą per mėnesį.Tai mane žudo,nebepasitikiu savimi,pradedu įsivaryti sau kaltės ir nepilnavertiškumo kompleksą,darausi priekabi,nervina jo nevietoje padėtas puodelis batai ir t.t.Gavosi užburtas ratas,kaip iš jo rasti išėjimą-nebežinau

g.gif keista, kad tokios mintys brandžiame amžiuje (kokiame?)... bet gal reikia nebijoti pažiūrėti realybei į akis, kad dirbtinai aistros nepakursi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(velniuke13 @ 2012 03 20, 08:23)

susirask meiluzi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,jei jau keturiasdešimtmečiams sekso nebereikia norėti,santuokoj pragyvenus aštuonetą metų-tik,santuoka vyrui pirma,tuomet taip,pasisiųnu "želavną"suknią ir išeinu į vienuolyną,Juk rašome čia visos tos,kurioms skaudu,kurios myli savo vyrus ir nori gyventi pilnavertį šeimyninį gyvenimą,o ne nueiti lengviausiu keliu-susirasti meilužį,nors neįsivaizduoju,kaip su juo kažką reikėtu padaryti be meilės ir jausmų,nes man sex-as ten kur mano meilė.Tiesa,kad vyras turi meilužę atmestina 1000%versija,neaiškinsiu kaip ir kodėl,tiesiog tai tikrinta,patikrinta ir neįmanoma.
Atsakyti
Gal tos moterys negeidžiamos pasikeitė? Gal išstorėjo ar dar koks velnias, ir vyras nenori g.gif
Atsakyti
Aistra partneriui ilgainiui dingsta tiek vyrams tiek moterims, ir priežastys labai įvairios. Gal ir figūra pasikeitė, o gal kažkokie nusivylimai įsisenėję, kurie slopina geismą tam žmogui....
Atsakyti