Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis

QUOTE(velniuke13 @ 2012 03 20, 09:23)
Bandžiau kalbėtis,prašiau pasipasakoti,norėjau suprasti,siūliau eiti pas gydytojų,bet kaip rašė pirma temos autorė . . .murmesys,pabėgimas nuo pokalbio,galų gale paskutiniu laiku vienintelis ats.iš jo-nepatinku,koks esu,palik.

nu blogai ,kad nenori kalbetis . Jei jis turi kita ,kiri nepaliginama sekse su tavim , tada aisku kodel viskas taip yra ir kodel nenori kalbetis . Bet jei neturi kitos , tai pades tik poklabis , na nebent jis nemato jeme prasmes (ta presme sakyk nesakes , tu arba nesuprasi ko jis nori , arba nebusi tokia kokios jis nori) .
Atsakyti
Visad laikausi nuomonės, kad per prievartą mylimas nebūsi. Jei žmogaus tokia padėtis netenkina, jis stengiasi kažką taisyti, keisti, jei mato tame prasmę. Jei jam OK ir nieko jis nedaro, dėl to kad nenori. Gal jam taip gerai...Manau nebesukit dėl jo sau galvos. Kas iš to jei su super-sexy kostiumu vaikščiosi, o jam dzin. Nenori tai nereikia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 22, 08:45)
Visad laikausi nuomonės, kad per prievartą mylimas nebūsi. Jei žmogaus tokia padėtis netenkina, jis stengiasi kažką taisyti, keisti, jei mato tame prasmę. Jei jam OK ir nieko jis nedaro, dėl to kad nenori. Gal jam taip gerai...Manau nebesukit dėl jo sau galvos. Kas iš to jei su super-sexy kostiumu vaikščiosi, o jam dzin. Nenori tai nereikia... smile.gif

Tai va,būtent,jam viskas gerai taip,kaip yra,sutvarkyti namai,pritaisyta valgyti,apžiūrėta namo aplinka,apskalbta,turim bendrus interesus,pomėgius-knygos.kelionės ir t.t,po gimdymo tikrai neišplerau ar kt.kažkaip pasikeičiau,priešingai,pagerėjus mat.padėčiai pasipuošiu,prisižiūriu,kiek manau esant man būtina,tiesa,gyvenam mažame miestelyje,nevaikščiosiu gi pirmyn atgal po jį su makiažu,gėlių nuo vyro be progos gaunau dažnai,nelatras,nemuša,tai dabar visos turbūt puls šaukti,ko man trūksta-ogi tik sekso,jausmo ,kad esu geidžiama,kūniškos meilės,ar tai nepadoru
Atsakyti
QUOTE(velniuke13 @ 2012 03 22, 11:29)
Tai va,būtent,jam viskas gerai taip,kaip yra,sutvarkyti namai,pritaisyta valgyti,apžiūrėta namo aplinka,apskalbta,turim bendrus interesus,pomėgius-knygos.kelionės ir t.t,po gimdymo tikrai neišplerau ar kt.kažkaip pasikeičiau,priešingai,pagerėjus mat.padėčiai pasipuošiu,prisižiūriu,kiek manau esant man būtina,tiesa,gyvenam mažame miestelyje,nevaikščiosiu gi pirmyn atgal po jį su makiažu,gėlių nuo vyro be progos gaunau dažnai,nelatras,nemuša,tai dabar visos turbūt puls šaukti,ko man trūksta-ogi tik sekso,jausmo ,kad esu geidžiama,kūniškos meilės,ar tai nepadoru

labai normalus noras.O jūs dirbat?
Atsakyti
Mano viena draugė buvo į tokią situaciją patekusi (na aš pati panašioje šiuo metu, bet man ko tais dzin smile.gif ). Ji, pagal čia daugelio išdėstytus patarimus, bandė įpūsti ugnelę: nusipirko labai gražių apatinių komplektą, pati graži moteris (šviesiaplaukė, ilgakojė, nu tik pavydėt galima) ir įbangavo visa tokia wub.gif į kambarį prie JO....o tas: "Apsirenk, sušalsi.." doh.gif ne išvaizdoje čia esmė, tiesiog nu nenori jis ir viskas...net nežinau ką dar čia tokioje situacijoje būnant galima padaryti. Negi su botagais ir lateksiniais kostiumais lakstyt pradėsi? doh.gif išsigąs dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 22, 11:50)
Mano viena draugė buvo į tokią situaciją patekusi (na aš pati panašioje šiuo metu, bet man ko tais dzin smile.gif ). Ji, pagal čia daugelio išdėstytus patarimus, bandė įpūsti ugnelę: nusipirko labai gražių apatinių komplektą, pati graži moteris (šviesiaplaukė, ilgakojė, nu tik pavydėt galima) ir įbangavo visa tokia  wub.gif į kambarį prie JO....o tas: "Apsirenk, sušalsi.." doh.gif ne išvaizdoje čia esmė, tiesiog nu nenori jis ir viskas...net nežinau ką dar čia tokioje situacijoje būnant galima padaryti. Negi su botagais ir lateksiniais kostiumais lakstyt pradėsi?  doh.gif išsigąs dar  lotuliukas.gif

Normalu... Manau jei poroje ne vieną mėnesį, o gal net metus vyksta atšalimas/atitolimas, tai jokie apatiniai neužkaitins iš pirmo karto... Kiek laiko tolo žmonės, tai tiek pat laiko ir darbo reikia, kad vėl kažkokie jausmai atsirastų...
Būtų per daug paprasta, kad gražūs apatiniai viską pakeistų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 22 kovo 2012 - 10:53
1. Vyras žydras
2. Jis barškinasi šone
3. Jis įsimylėjęs kitą
4. Jo moteris subaisėjo
5. Jam depresija
6. Jis turi problemų su sveikata
ir tt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 03 22, 13:19)
1. Vyras žydras
2. Jis barškinasi šone
3. Jis įsimylėjęs kitą
4. Jo moteris subaisėjo
5. Jam depresija
ir tt  biggrin.gif

lotuliukas.gif geras biggrin.gif

o gal tiesiog nebenori savo moters? išsimylėjo ir viskas? smile.gif visai galimas variantas.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 22, 13:00)
lotuliukas.gif geras biggrin.gif

o gal tiesiog nebenori savo moters? išsimylėjo ir viskas? smile.gif visai galimas variantas.

Aj, vyrams REIKIA išsikrauti, meilė niekuo dėta, geismas valdo biggrin.gif
Atsakyti
aš apie konkrečią moterį kalbu. Kad reik išsikraut tai jų tokia fiziologija. Jiem ten ilgainiui be lytinių santykių užspaudžia smegenėles ax.gif tai gal ir nukrauna kažkur, ką ten supaisysi...
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 03 22, 11:19)
1. Vyras žydras
2. Jis barškinasi šone
3. Jis įsimylėjęs kitą
4. Jo moteris subaisėjo
5. Jam depresija
ir tt  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
1. nu neduok dieve sad.gif
2. Tai menkas pasiteisinimas nesibarškinti dar ir namie smile.gif
3. Nu jo amūras kartais prisišaudo. Būna
4. Retai moterys būna beviltiškos. Vis tiek kažkas lieka gražaus ir traukiančio smile.gif
5. Depresiją puikiai gydo seksas. Galingas, aistringas ir iš koto verčiantis.
6. nu nebent impotencija. Čia viena realiausių problemų. Vyrui tai nepakeliama našta. Net nupurto pagalvojus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrigidnaS: 22 kovo 2012 - 15:08
galbūt tiesiog laikui, metams einant vyro poreikis seksui sumažėjo. Gal jis už jus žymiai vyresnis?
Atsakyti