Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis

QUOTE(_Vita_ @ 2012 04 03, 12:50)
Del abieju priezasciu. Jei vyras to suteikti negali bet vis viena nori buti tavo vyru, nu is jo puses labai nesazininga.. Seksas yra gamtos dalis, nelengva su gamta kovoti ir ar verta?

o jei jam nereikia? Jam kovoti su ta gamta, prisiversti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 03, 11:58)
o jei jam nereikia? Jam kovoti su ta gamta, prisiversti?  smile.gif

Tai kam jam zmona tada?
Atsakyti
QUOTE(_Vita_ @ 2012 04 03, 13:27)
Tai kam jam zmona tada?

Juk ir mažesnio temperamento vyrai myli ir nori šeimos. Anksčiau žiūrėt reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 03, 15:37)
Juk ir mažesnio temperamento vyrai myli ir nori šeimos. Anksčiau žiūrėt reikėjo.

thumbup.gif
manau, kad kai kurios moterys linkusios ieskoti smegenu subinej. juk jau senai mokslo irodyta, kad yra zmoniu (tiek vyru, tiek moteru), kuriems sexo reikia mazai - ir atvirksciai.
rupintis reiktu, jei tikrai itariate, kad partneri liga ar problemos kamuoja.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 26, 16:16)
Vyrui, kiek žinau sekso reikalauja fiziologija, tai gal nelabai logiška, jei jam tiesiog imtų ir atsibostų seksuot...

O taip, ima ir atsibosta. Dauguma, cia per giliai kapstot, ieskot subinej dantu. Ir isvis seksas yra velnio ismislas.
Atsakyti
Sveikos mergaites, skaiciau jusu pranesimus ir susimasciau....
Su vaikinu draugaujame apie metus laiko, ruosiames vedyboms su sveikatom lyg ir viskas gerai, metu mums 26-28, santykiuose taip pat viskas lyg ir gerai, bet va vyriskis sako, kad jam seksas nera svarbus dalykas, svarbu jausmai, tarpusavio supratimas, bendravimas ir t.t. Jam uztenka 1-5 kartus per menesi. O man noretusi daugiau... Bandziau apie tai kalbetis, sako, na man tiesiog to daznai nereikia. Su inagiais pas ji viskas tvarkoje, i mane reaguoja, mylintis abu rodome iniciatyva, meiluzes jis neturi. Stengiuosi ir aplinka jaukia sukurti, ir kazka naujo pasiulyti, ir seksualiai apsirengti, prisiziureti isvaizda, rodau jam demesi, nesiulau myletis kai buna po darbu pavarges, kai nesutariame, klausineju, ka jis noretu isbandyti, kokiu turi fantaziju. Jam nei santykiu pradzioje nereikejo daug sekso nei siuo metu nereikia, man tenka prasyti, kad pasimyletume...
Mastau gal tiesiog buna tokiu vyru, kuriem uztenka vos keliu kartu per menesi? Gal mes seksualiai nesuderinami, jam reikai maziau, man daugiau? Gal man reiketu paieskoti veiklos, kurioje galeciau islieti susikaupusia seksualine itampa, juk dar froidas sake kad kai visas i darba pasineri arba uziimi kuryba, perkeli seksualine energija.
Atsakyti
QUOTE(Indisa @ 2012 04 11, 02:26)
Su vaikinu  draugaujame apie metus laiko, ruosiames vedyboms su sveikatom lyg ir viskas gerai, metu mums 26-28, santykiuose taip pat viskas lyg ir gerai, bet va vyriskis sako, kad jam seksas nera svarbus dalykas, svarbu jausmai, tarpusavio supratimas, bendravimas ir t.t.  Jam uztenka 1-5 kartus per menesi. O man noretusi daugiau...

Neturėkit iliuzijų, kad kažkas pasikeis po vedybų, intervalai tik didės. Jei pasiruošusi visą gyvenimą praleisti be sekso, tekėkit. Arba ruoškit vedybų sutartį, kad jums suteikta teisė seksą imti iš šono.
Atsakyti
QUOTE(Indisa @ 2012 04 11, 03:26)
Gal man reiketu paieskoti veiklos, kurioje galeciau islieti susikaupusia seksualine itampa, juk  dar froidas sake  kad kai visas i darba pasineri arba uziimi kuryba, perkeli seksualine energija.

Na ir kiek laiko jus uzsiiminesit ta kita veikla? Anksciau ar veliau vis tiek gi noresis to tikro jausmo ir intymumo, o ne pakaitalo. Su amzium problema tik astres: jums noresis daugiau, o jam maziau. Gerai pagalvokit, ar jus tai tenkins.
Atsakyti
Dekui uz patarimus... Visgi santykiu nutraukti nesinori, yra jausmai, tarpusvio sutarimas, pagarba, panasios vertybes, siekiai, va tik ta viena vieta kliuva... Visad girdedavau kad vyrai atstovauja tai pusei, kuri nori ir nori daug, kad moterys skundziasi per dideliu vyru seksualumu, o va man atvirksciai. Jauciuosi nejaukiai kai vaikino reikia prasyti, siulyti, klausineti, kodel jis nenori. Klausiu ar as jam kaip moteris nepatraukli, ar kazka sone turi, ar as kazkuo neitinku, atsake kad jei taip butu, nebutu pasipirses ir nenoretu su manimi kurti seimos. Siuliau paskaityti straipsniu ta tema, ar pas seksologa nueiti pasikonsultuoti, bet isizeide, sako kad su juo viskas gerai ir prase kad pasistengciau ji suprasti, jog seksas jam nera pats svarbiausias dalykas gyvenime.
Gal is tiesu normalu, kad vyrui daug nereikia, gal musu poreikiai skiriasi?
Esu skaiciusi, kad moterys susikoncenytruoja i karjera, vaiku auginima ir seksua;inis gyvenimas tampa nebe toks reiksmingas...
Atsakyti
Visokių vyrų buna. Gal ir reikiamažai sekso (gal labai yra užimtas karjere).

Siūlyčiau pažiūrėti seminaro įrašą apie "Moterims apie vyrus".
ĮRAŠAS

Atsakyti
QUOTE(Indisa @ 2012 04 13, 22:58)
Dekui uz patarimus... Visgi santykiu nutraukti nesinori, yra jausmai, tarpusvio sutarimas, pagarba, panasios vertybes, siekiai, va tik ta viena vieta kliuva... Visad girdedavau kad vyrai atstovauja tai pusei, kuri nori ir nori daug, kad moterys skundziasi per dideliu vyru seksualumu, o va man atvirksciai. Jauciuosi nejaukiai kai vaikino reikia prasyti, siulyti, klausineti, kodel jis nenori. Klausiu ar as jam kaip moteris nepatraukli, ar kazka sone turi, ar as kazkuo neitinku, atsake kad jei taip butu, nebutu pasipirses ir nenoretu su manimi kurti seimos. Siuliau paskaityti straipsniu ta tema, ar pas seksologa nueiti pasikonsultuoti, bet isizeide, sako kad su juo viskas gerai ir prase kad pasistengciau ji suprasti, jog seksas jam nera pats svarbiausias dalykas gyvenime.
Gal is tiesu normalu, kad vyrui daug nereikia, gal musu poreikiai skiriasi?
Esu skaiciusi, kad moterys susikoncenytruoja i karjera, vaiku auginima ir seksua;inis gyvenimas tampa nebe toks reiksmingas...

gal gėjus. O jūs, jei tekėsit-pati kalta.
Atsakyti
QUOTE(Indisa @ 2012 04 11, 03:26)
Su vaikinu  draugaujame apie metus laiko, ruosiames vedyboms su sveikatom lyg ir viskas gerai, metu mums 26-28, santykiuose taip pat viskas lyg ir gerai, bet va vyriskis sako, kad jam seksas nera svarbus dalykas, svarbu jausmai, tarpusavio supratimas, bendravimas ir t.t.  Jam uztenka 1-5 kartus per menesi. O man noretusi daugiau... Bandziau apie tai kalbetis, sako, na man tiesiog to daznai nereikia. Su inagiais pas ji viskas tvarkoje, i mane reaguoja, mylintis abu rodome iniciatyva, meiluzes jis neturi. Stengiuosi ir aplinka jaukia sukurti,  ir kazka naujo pasiulyti, ir seksualiai apsirengti, prisiziureti isvaizda, rodau jam demesi, nesiulau myletis kai buna po darbu pavarges, kai nesutariame, klausineju, ka jis noretu isbandyti, kokiu turi fantaziju. Jam nei santykiu pradzioje nereikejo daug sekso nei siuo metu nereikia, man tenka prasyti, kad pasimyletume...
Mastau gal tiesiog buna tokiu vyru, kuriem uztenka vos keliu kartu per menesi? Gal mes seksualiai nesuderinami, jam reikai maziau, man daugiau? Gal man reiketu paieskoti veiklos, kurioje galeciau islieti susikaupusia seksualine itampa, juk  dar froidas sake  kad kai visas i darba pasineri arba uziimi kuryba, perkeli seksualine energija.

Aš jums siūlau kuo mažiau skaitinėti ir naršyti per forumus, nes kiti žmonės gali taip "patarti", kad gyvenimą galima susigadinti,o vėliau dėl to graužtis. Niekas kitas negali geriau žinoti, nei jūs pati. O svetimi žmonės tuo labiau negali patarinėti tokiais svarbiais klausimais.

Sėkmės jums ir vadovaukitės savo galva/intuicija wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 balandžio 2012 - 09:42