Sveikos mergaites, skaiciau jusu pranesimus ir susimasciau....
Su vaikinu draugaujame apie metus laiko, ruosiames vedyboms su sveikatom lyg ir viskas gerai, metu mums 26-28, santykiuose taip pat viskas lyg ir gerai, bet va vyriskis sako, kad jam seksas nera svarbus dalykas, svarbu jausmai, tarpusavio supratimas, bendravimas ir t.t. Jam uztenka 1-5 kartus per menesi. O man noretusi daugiau... Bandziau apie tai kalbetis, sako, na man tiesiog to daznai nereikia. Su inagiais pas ji viskas tvarkoje, i mane reaguoja, mylintis abu rodome iniciatyva, meiluzes jis neturi. Stengiuosi ir aplinka jaukia sukurti, ir kazka naujo pasiulyti, ir seksualiai apsirengti, prisiziureti isvaizda, rodau jam demesi, nesiulau myletis kai buna po darbu pavarges, kai nesutariame, klausineju, ka jis noretu isbandyti, kokiu turi fantaziju. Jam nei santykiu pradzioje nereikejo daug sekso nei siuo metu nereikia, man tenka prasyti, kad pasimyletume...
Mastau gal tiesiog buna tokiu vyru, kuriem uztenka vos keliu kartu per menesi? Gal mes seksualiai nesuderinami, jam reikai maziau, man daugiau? Gal man reiketu paieskoti veiklos, kurioje galeciau islieti susikaupusia seksualine itampa, juk dar froidas sake kad kai visas i darba pasineri arba uziimi kuryba, perkeli seksualine energija.