Kodel taip jau iskart gejus? Vyrai irgi zmones. O zmones buna labai skirtingi. Jei tie skirtumai poroje labai ryskus,tikrai verta pagalvoti,ar kurti seima. Nes tie skirtumai tikrai niekur nedings,tik dar labiau isryskes su laiku.
Kodel taip jau iskart gejus? Vyrai irgi zmones. O zmones buna labai skirtingi. Jei tie skirtumai poroje labai ryskus,tikrai verta pagalvoti,ar kurti seima. Nes tie skirtumai tikrai niekur nedings,tik dar labiau isryskes su laiku.
Sveikos mergaites, skaiciau jusu pranesimus ir susimasciau....
Su vaikinu draugaujame apie metus laiko, ruosiames vedyboms su sveikatom lyg ir viskas gerai, metu mums 26-28, santykiuose taip pat viskas lyg ir gerai, bet va vyriskis sako, kad jam seksas nera svarbus dalykas, svarbu jausmai, tarpusavio supratimas, bendravimas ir t.t. Jam uztenka 1-5 kartus per menesi. O man noretusi daugiau... Bandziau apie tai kalbetis, sako, na man tiesiog to daznai nereikia. Su inagiais pas ji viskas tvarkoje, i mane reaguoja, mylintis abu rodome iniciatyva, meiluzes jis neturi. Stengiuosi ir aplinka jaukia sukurti, ir kazka naujo pasiulyti, ir seksualiai apsirengti, prisiziureti isvaizda, rodau jam demesi, nesiulau myletis kai buna po darbu pavarges, kai nesutariame, klausineju, ka jis noretu isbandyti, kokiu turi fantaziju. Jam nei santykiu pradzioje nereikejo daug sekso nei siuo metu nereikia, man tenka prasyti, kad pasimyletume...
Mastau gal tiesiog buna tokiu vyru, kuriem uztenka vos keliu kartu per menesi? Gal mes seksualiai nesuderinami, jam reikai maziau, man daugiau? Gal man reiketu paieskoti veiklos, kurioje galeciau islieti susikaupusia seksualine itampa, juk dar froidas sake kad kai visas i darba pasineri arba uziimi kuryba, perkeli seksualine energija.
Na is tiesu, yra tokiu vyru, kuriems sexo reikia maziau. Kaip ir yra moteru, kuriu seksualumas yra didesnis. Tiesa ir tai, kad po vestuviu (nebutinai iskart) intervalai dides. Bet atsitinka ir taip, kad tarkim, perkopus 30 vyrai kazkaip atgyja Ir lovos reikalai gali visai pagereti.
As pati einu per panasia situacija, tik kad jau senokai esam vede ir turim vaika. Bet po ypac sunkiu menesiu, per kuriuos baisiai truko seksualinio pasitenkinimo man asmeniskai, viskas pasikeite. Buvo barniu, pokalbiu, ir vistik teko ideti nemazai pastangu. Beja, man rodos as pernorejau.. dabar jau lyg nieko tokio, kad ne kas antra diena. Esme tame, kad gyvenimas eina ratu, banguoja, svarbu isiklausyt.
Siuliau paskaityti straipsniu ta tema, ar pas seksologa nueiti pasikonsultuoti, bet isizeide, sako kad su juo viskas gerai ir prase kad pasistengciau ji suprasti, jog seksas jam nera pats svarbiausias dalykas gyvenime.Gal is tiesu normalu, kad vyrui daug nereikia, gal musu poreikiai skiriasi?
Esu skaiciusi, kad moterys susikoncenytruoja i karjera, vaiku auginima ir seksua;inis gyvenimas tampa nebe toks reiksmingas...
Na seksas ir neturi buti svarbiausias dalykas gyvenime, bet... jei jau antrai pusei jo truksta manau turetu ir jus suprasti, pasistengti Nezinau ar galeciau visa gyvenima prasyti
Žinote ko pasigedau? Paaiškinimo kas ką veikia ir dirba, nes jei jūs sėdite kokiame biure, tai natūralu, kad neišsikraunate. O jei jūsų brangusis visą dieną tampo plytas, na tai jau kur jis dar norės vakare pasikrutinti
gerbiamos moterys cia raso vyras. nairkas kas ka dirba bet seksas visad pirmoj eilej. man sekso is zmonos tai pat truksta tik man jau atsibodo visad prasyt niekda pirma nepabuciuos niekad nepapsakys kad nori nes matai jinai ne tokia. vienu zodziu nera ir nereikia. taip kad darykit isvadas vyrams tai pat reikia svelnumo.
Na seksas ir neturi buti svarbiausias dalykas gyvenime, bet... jei jau antrai pusei jo truksta manau turetu ir jus suprasti, pasistengti Nezinau ar galeciau visa gyvenima prasyti
Gal galit patart, ka daryt, kaip paciai nustot noret myletis... Su bet kuo nesinori, o savas draugas (visais klausimais) nori, bet stabdo save, varzo, bet prie taves jau ni ni ni..... Aisku buna salia, demesys apkabinimai, bet kas link sexo - ne ne ne... Pasakysit - kita susirado - cia ne ta situacija....Ir normalios orientacijos jis....tiesiog - kuo labiau as noriu - tuo labiau jis nenori.... Zinoma galiu apsimest ir suvaidint, kad nerupi nenoriu, bet ilgai tiap negbegaliu....sukile hormonai savo padaro.... Tapau irzli ir nervuota, nebezinau kas darosi....bandziau kalbetis - bet nepadejo...
Zmogui reikia-miego,valgio ir sekso!,tik visiems skirtingai!Geriausia iseitis-susiraskite meiluzi ir nekankinkite vyro savo klausimais,jis sovietinio mastymo,nepriimtina jam kreiptis pas gydytojus su sia problema!nedrista,bijo afisuoti. Pati pasirupinkite savo sveikata!
Gal galit patart, ka daryt, kaip paciai nustot noret myletis... Su bet kuo nesinori, o savas draugas (visais klausimais) nori, bet stabdo save, varzo, bet prie taves jau ni ni ni..... Aisku buna salia, demesys apkabinimai, bet kas link sexo - ne ne ne... Pasakysit - kita susirado - cia ne ta situacija....Ir normalios orientacijos jis....tiesiog - kuo labiau as noriu - tuo labiau jis nenori.... Zinoma galiu apsimest ir suvaidint, kad nerupi nenoriu, bet ilgai tiap negbegaliu....sukile hormonai savo padaro.... Tapau irzli ir nervuota, nebezinau kas darosi....bandziau kalbetis - bet nepadejo...
Skaitau Brangiosios panelės, damos, moterys, mamos ir šiaip gražiosios žmonijos dalies atstovės Jūsų pasisakymus ir į galvą ateina tik vienas patarimas: "....kai nori išlipti iš duobės, reikia nustoti ją kasti ir pradėti užkasinėti, kitaip iš duobės niekaip neišlipsit...." Man užstrigo dažniausias nepatenkintų moterų pasakymas: "..buvo kalbėta, verkiau, šaukiau...." tai labai panašu į bandymą išsaugoti kiaušinį trankant per jį plaktuku, nes kiekvienu šituo savo pasakymu Jūs savo vyrams demonstruojate, kad jis yra blogas meilužis, kuris negali patenkinti savo moters, nes viskuom patenkinta moteris šitaip emocijų nelieja. Turiu įtarimų kad po tokių Jūsų emocinių išsiliejimų Jūsų vyrai tampa dar uždaresni ir gaunate priešingą efektą nei tikėjotės ir taip gaunasi uždaras ratas be pabaigos. Man atrodo (tai žinoma tik mano vyriška nuomonė bet...), kad kai vyrui nuolat primenama kad jis blogas meilužis, kuris negali patenkinti visų savo moters troškimų jis tokiu ir pradeda jaustis ir galvoti: o kam daryti tai ką vis tiek man pasakys kad darau ne taip, ne tada, ne todėl, ne tiek..... Turiu dalykinį pasiūlymą ir manau kad sulauksite teigiamo efekto. Dažniau sakykite vyrams būtent tai kas Jums patiko ir padarykite tai taip kaip tik Jūs Brangiosios tai mokat - turiu omeny "moteriškai išmintingai". Vyrams patinka daryti tai ką jie moka geriausiai, o jai Jūs dažniau tai priminsite, o nereikalausite, jie visada norės daryti tai už ką yra pagiriami ir tada nereiks lieti emocijų kad nepakanka "kūniško artumo".
Dar vienas pastebėjimas į dažnai šiame forume pasitaikiusią frazę:"...gal sekso nenori su konkrečia moterimi..." į galvą ateina tik vienas palyginimas: Jei tektų valgyti grikių košę 365 dienas per metus, kas labiau atsibostų grikių košė ar lėkštė iš kurios valgoma. Taip ir santykiuose atsibosta ne moteris, o tai kad viskas jau "išragauta" ir pagerinti santykius bendrai ir intymius santykius konkrečiai galima įnešus į juos šiek tiek naujovių.
Tiek to išsiplėčiau jau. Jei tema vystysis dar gal įsiliesiu, nes vienu prisėdimu visko nupasakoti neįmanoma.
Jo,gražiai Jūs čia surašėte(be pašaipos sakau),bet,o dievuliau,kad taip viskas gautųsi,kam ką sakyti,kam rodyti savo tobulėjimą,su kuo eksperimentuoti,jei tavo mylimasis geriau knygą skaito,žiūri jam įdomius filmus,arba jau vos tik atsigulus garsiai praneša,kad kaip pavargęs.Na,aš jau rašiau,aplankėme daktarus,padarėme daug mokamų tyrimų,sveikas jis pas mane kaip jautis,geria jau 3 mėn.visokiu žolinius ir kt.vyriškus papildus,ir ką sau manote-seksas vos kartelį į mėn.beliko.Nebežinau,ieškausi buto,išeisiu,nes išsiderinau ir morališkai,ir kas svarbiausia fiziškai-amžinai skaudžios krūtys,nebereguliarios mėnes.,o nervai visai nebevaldomi,pas ginekolog.buvau nulėkusi,viskas ok.Tai va,primenu,tai jau tęiasi ne pirmus metus,o taip gyventi,kad lakstyti prieš savo vyrą pastoviai persirengus prostitute,ar girti jį,kaip Jūs sakote už nieką,kiek galima save taip žeminti,aš noriu būti geidžiama,noriu aistros,noriu gyventi pilnavertį,energingą gyvenimą,o ne tik kaupti gerbūvį,girtis kokie geri mano vaikai,kiek dažnai vyras parneša gėlių,nuperka brangią dovan(TAI BŪNA DAŽNAI,NORS TIKRAI NESAME TURTUOLIAI),ir vaidinti,kokia aš laiminga,nors mano sesuo sako,kad ieškau "rūroj sliekų",nes mat jei tavęs nemuša,negirtuoklis,o dar ir valgyt turi,tai ko trūksta