Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

mazute2008, 4u.gif
Prieš kokį mėnesį rašiau, kad E. Markūnienės str. yra keletas pastebėjimų, ir kaip tik Tave prisiminiau,- jei yra kokių sveikatos probl. vaikui- jis ilgiau prašosi būt maitinamas. Atsipalaiduok, kiek gali mirksiukas.gif ir neimk į širdį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2012 06 07, 14:22)
Neišeina ir man....bet aš manau, kad čia mano neryžtingumo problema...Mano vaikas už mane yra žymiai valingesnis, ir jau jei ko siekia, tai siekia visom priemonėm, na tiesiog stipresnė asmenybė nei aš... Nesuprantu ir aš nuo ko pradėti tą naktinį nutraukimą nes jėgų tam ir nėra...Bet galima mėginti, palikit vyrui, pati išeikit miegoti pas draugę, mamą...(mano mažius, kai manęs nėra, išmiega visą naktį). Vaikai auga, pamatysit, vieną dieną ji pati nebeims to pienelio, beje, dantukai išdygs, gal baigsis ir kabojimas smile.gif .Taigi laikykitės ir viskas bus ok:) Dėl vaikų galima daug ką padaryti ir dauguma mamų tai daro...

Viskas ok,buvau supanikavus,kad ji tikrai rimtai alkana būna, bet dabar kai supratau,kad čia dantys dygsta,tai turiu jėgų maitinti ir toliau (nebeduodu sausainio,leidžiu kabėti). sudygs dantys ir bus geriau-4 teliko biggrin.gif (o miegas su tėveliu mum irgi nepadėjo,nes kai užsimano pienuko,tai irgi tiesiog keliasi-nesvarbu ar aš neduodu,ar tėtis,o mum visiem jau geriau kabantis snūduriuojantis, negu rimtai naktį atsikeldinėjantis vaikas:))
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 06 07, 13:46)
Ir čia prieš tris metus buvo? blink.gif Taigi jiems kaip tik mažiau darbo vaiką su mama palikus... Nu kas per sovietmetis doh.gif

taip,prieš tris unsure.gif Taigi norėjo vaiką greičiau sutvarkyt-pasvert,aprengt ir kad gulėtų vienas negu kad pas mamą ant krūtinės doh.gif Dar tiesa prisiminiau,kad tik gimus vaikui net nelaukė,kol placenta išeis,iškart liepė stumt(o ką ten stumt,jeigu dar nesistumia,dar neatsidalinus),pradėjo pilvą maigyt doh.gif
Atsakyti
pamparam,

emiau ir nutraukiau. pirma nakti reke 12 min. antra - apie 50, o trecia - apie 1,5h. kazkaip atvirksciai pradzia gavosi. tik, kad rekimai vis silpnejo. beja, kelesi su teciu tik viena kart rekti, o ne taip kaip manim, kas 20 minuciu valgyt. sianakt bus man rodos 6 naktis. keliasi viena karta - neberekia, pazyzia max 10 min ir miega. ismiega iki 5-6. tada jau as lipu i virsu jos pamaitinti, nes kitaip ji 5 ryto su visam atsikeltu doh.gif .
beja, tetis sake, kad nesiojimas nepadejo. tai jis ir nebenesiojo. tai ji besivoliodama ir bliaudama lovoj uzmigdavo. o as guledavau ir ziuredavau i musgaudi...
tokia mano patirtis.
beja, is nevalgancio vaiko patapo edrunas lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 06 07, 16:32)
pamparam,

emiau ir nutraukiau. pirma nakti reke 12 min. antra - apie 50, o trecia -  apie 1,5h. kazkaip atvirksciai pradzia gavosi. tik, kad rekimai vis silpnejo. beja, kelesi su teciu tik viena kart rekti, o ne taip kaip manim, kas 20 minuciu valgyt. sianakt bus man rodos 6 naktis. keliasi viena karta - neberekia, pazyzia max 10 min ir miega. ismiega iki 5-6. tada jau as lipu i virsu jos pamaitinti, nes kitaip ji 5 ryto su visam atsikeltu  doh.gif .
beja, tetis sake, kad nesiojimas nepadejo. tai jis ir nebenesiojo. tai ji besivoliodama ir bliaudama lovoj uzmigdavo.  o as guledavau ir ziuredavau i musgaudi...
tokia mano patirtis.
beja, is nevalgancio vaiko patapo edrunas  lotuliukas.gif .

Jūsų reikalas aišku, bet man toks pavyzdys toli gražu neatrodo sektinas... Maža dar labai jūsų dukrytė. Pats netinkamiausias jos amžius naktinio pienelio nutraukimams.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 06 07, 15:43)
Jūsų reikalas aišku, bet man toks pavyzdys toli gražu neatrodo sektinas... Maža dar labai jūsų dukrytė. Pats netinkamiausias jos amžius naktinio pienelio nutraukimams.

na as ir nesakau, kad sektinas. tiesiog tokia mano patirtis. perskaiciau visus mamu patyrimus apie atjunkyma ir taip susidariau nuomone siokia tokia - sunku nuimt naktini maitinima tiek trimeciui ite metinukui. nemaitinsiu naktim iki 5 metu tikrai. man atrodo, kad arba dabar, kol nelabai supranta, arba laukti kol atsisakys. sutinku ir nesigincyju, kad antras variantas geresnis drinks_cheers.gif .
gauna pieno rytais, vakarais ir diena jei zyzia. o ir naktis ner labai ilga - nuo 23h iki 5-6 ryto. gal ner taip labai blogai?
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 06 07, 16:43)

Nesąmonė. Vaikas jau virš metų ir tikrai gali išmiegoti naktį nevalgęs rolleyes.gif O ir mamai jau galima pagalvot apie ramesnį nakties miegą. Aš nesakau, kad reikia su visu nutraukt (aš asmeniškai tokiu laiku jau planuoju baigt, bet kas nori ilgai maitint, tegu smile.gif ), nu bet metinukui jau tikrai nėra būtina naktį kas porą valandų ant papo kabėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 06 07, 09:57)
o as labai buciau norejus kad MB salia but sedejes. Bent jau pirmo gimdymo (CP planinis) metu. GImdziau antakalny. J

Ojezus apie šitą kliniką tai jau ne vieną bajerį girdėjau... pažįstamai nuvažiavus echo 36 savaičių pareiškė kad vaiko rankų kojų nemato galva per didelė žodžiu pjaunam lauk bet kuriuo atveju tik mama pasakykit ar dar norit pamatyt vaiką ar jau suvisam (ta prasme išnešam lavoną ir psio)... draugė turėjo 10 minučių apsispręst, o kad taip įšgąsdinta nesugebėjo pasiųst nafik tai operavo ją ten pat ir ką-vaikas ple turi ir kojas ir rankas tik galvytė didoka bet tai tėėvas toks pat, o vaikas kadangi dar neužsiauginęs masės tai kūdutis... žodžiu turi NPL statusą bet ne ligoninė o skerdykla ten...

Atsakyti
AK neturi jokio statuso schmoll.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2012 06 07, 17:36)
Nesąmonė. Vaikas jau virš metų ir tikrai gali išmiegoti naktį nevalgęs rolleyes.gif O ir mamai jau galima pagalvot apie ramesnį nakties miegą. Aš nesakau, kad reikia su visu nutraukt (aš asmeniškai tokiu laiku jau planuoju baigt, bet kas nori ilgai maitint, tegu  smile.gif ), nu bet metinukui jau tikrai nėra būtina naktį kas porą valandų ant papo kabėt rolleyes.gif

Nesąmonė yra šitaip drastiškai atimt iš vaiko tai, kas jam dar labai reikalinga. Bet visi mes čia suaugę ir patys pajėgus priimti teisingus sprendimus.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 06 07, 16:43)
Maža dar labai jūsų dukrytė. Pats netinkamiausias jos amžius naktinio pienelio nutraukimams.

drinks_cheers.gif ir dar tokiu būdu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 07 birželio 2012 - 16:52
QUOTE(žydrynė @ 2012 06 07, 11:40)
) .
Nors aš antrą gimdžiau pati,bet jausmai po gimdymo Antakalnyje tokie patys doh.gif .Konvejeris konvejeris ir dar kartą konvejeris ten doh.gif .Irgi buvau susitarus,bet personalas doh.gif Grubūs,tik įsakinėja ir rėkia doh.gif Vaiką tik gimusį uždėjo dviem minutėm ant krūtinės,o po atėjo ir iškart "duokit man vaiką" ir atėmė  unsure.gif .Po to palatoj irgi turėjau išsireikalaut,kad atneštų,nes pareiškė,kad tik po 6val atneš.Gimdymas buvo be jokių komplikacijų.Su trečiu sakiau,kad ten tai nei už ką schmoll.gif .Važiavau irgi iš Vilniaus į Kauną.

man irgi cp buvo, bet neplanuotas, taciau vistiek gailiuosi kad paciai nesiejo gimdyt, o as patekau pas gerus gydytojus gal del to kad pasiseke ar kad uk? po cp isakart beveik mazuti pagulde ant krutines ir su juo neisikyriau nei val, aisku isikyrus tai kad jis gulejo savo ''dezutej'' bet buvo visa laik prie manes, kiaura para, bet man to buvo negana. norejau turet salia saves ziuret i akytes glostyt ir maitint ir man viska leido smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2012 06 06, 19:43)
Todėl per CP turėtų leisti dalyvauti ir tėčiui...

pas mus leido, tik musu tevelis nemegsta nei kraujo nei ligoniniu nei daktaru,bet per cp operacinej buvo. man ir taip buvo didele pagalba kad jis buvo salia nuo pirmos saremiu minutes iki kol jau buvom 3 atskiroj palatoj smile.gif

Atsakyti
As susilaiysiu nuo komentaru .........
Atsakyti