Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(riesuteliai123 @ 2012 03 01, 16:50)
manau,kad kokia taure vyno tikrai nebus kazkas baisaus,manau, zuymiai blogiau,jei mama buna susinervinus, pikta, pervargus...

Svarbiau yra tai kokio dydzio taure, kuriuo metu ta taure isgeriama ir kada po jos zindomas vaikas. mirksiukas.gif

QUOTE(Minėja @ 2012 03 01, 18:28)
As ir be vyno taures moku atsipalaiduoti. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Papildyta:
i tema - mano mergytei burnytej atsirado kazkokie keisti darinukai. tokios kaip praplyse puslytes baltos is odos. Na nenupasakosiu, bet skambinu uzsirasyt pas daktare, sakau nezinau gal kokia pienlige ar stomatitas, tai ji paklause kokio amziaus mergyte ir tada sako - neee, gal ne pienlige. Argi pienlige su amzium susijus?
[/quote]
Mano maziukui taip buvo kaip aprasot ir ant liezuvio, dar lupu kampuciai su lyg plevelem ir paraude. Gytdytoja sake, kad ne stomatitas. Panasu, kad jam neskaudejo. Bet sutapo, kai pradejau duoti hemofera (gryna gelezi lasiukais). Paskui per savaite praejo, gelezi nutraukiau ir be jokio gydymo.
Atsakyti
[quote=luzere,2012 03 02, 10:39]
Papildyta:
i tema - mano mergytei burnytej atsirado kazkokie keisti darinukai. tokios kaip praplyse puslytes baltos is odos. Na nenupasakosiu, bet skambinu uzsirasyt pas daktare, sakau nezinau gal kokia pienlige ar stomatitas, tai ji paklause kokio amziaus mergyte ir tada sako - neee, gal ne pienlige. Argi pienlige su amzium susijus?
[/quote]
Mano maziukui taip buvo kaip aprasot ir ant liezuvio, dar lupu kampuciai su lyg plevelem ir paraude. Gytdytoja sake, kad ne stomatitas. Panasu, kad jam neskaudejo. Bet sutapo, kai pradejau duoti hemofera (gryna gelezi lasiukais). Paskui per savaite praejo, gelezi nutraukiau ir be jokio gydymo.
[/quote]

Pienlige gali sirgti ir vyresni vaikai. Radau straipsni: http://www.mamoszurn...i...43&Itemid=0

Mano drauges mazylei buvo ta pati problema del gelezies. Bet pienlige dingo tik pradejus primaitinti.

Pasikonsultuokit su dermatovenerologu. Jeigu nustatys, kad pienlige, galima su sodos tirpaliuku gydyti arba yra tepaliukas Daktarin. Mums buvo rimciau - nuo pienliges grybelis ant uzpakaliuko, paskyre spec.gaminamo skyscio. Jam nepadejus net naudojom Clotrimazol ( bet ne gryna, o maisem su kremuku, kad nenudegintu ).
Atsakyti
Sveikos,
Gal zinote, kur galima pasiskaityti ka nors apie vyresniu zindukliu pienlige? Maniskiui atsirado baltoz zaizdeles burnoje po antibiotiku kurso, aisku, persidave ir man doh.gif degina zindant unsure.gif bet visur info kazkaip apie naujagimius/kudikius, o man be vaistu aktualu ir mitybos klausimai, nes bendri mitybos patarimai kalba apie labai griezta dieta - jokio cukraus, miltiniu kepiniu, grudu, pieno, krakmolingo maisto, saldesniu vaisiu irgi negalima.. Sunku sugalvot, ka valgyti doh.gif dar sunkiau, kad ne vien man, ir vaikui reikia taip riboti maista sad.gif o gal visgi nereikia? Esu pasimetus g.gif Kolkas gyvenam jogurtais, mesa ir darzovem, ir t t vaisiais.. Snd einam i gimtadieni, tai neisivaizduoju, ka reiks daryt, nores vaikas visko ten doh.gif
Atsakyti
Kažkodėl ir man visiškai nesinori alkoholio, net nuo šaukšto vyno pradeda galvą skaudėt. Matyt, pats organizmas atprato blaiviai gyvent, nors nemanau, kad retkarčiais pora gurkšnių išgerto vyno pakenktų. Tiesa, žiūrint koks vaiko amžius ir po kiek laiko po išgėrimo maitini.
Atsakyti
Tynka-, 4u.gif
Pienligė gydoma ir vaikui ir mamai.
Ar naudojat vaistus/tepalą?! Kursas yra svarbu, nenutraukti vos tik pajutę pagerėjimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2012 03 14, 02:57)
Tynka-, 4u.gif
Ar naudojat vaistus/tepalą?! Kursas yra svarbu, nenutraukti vos tik pajutę pagerėjimą.  mirksiukas.gif

Taip, naudojam tepala.. Ir dietinames toliau.. rolleyes.gif nors kur rasoma apie pienlige susijusia su zindymu, tai apie mityba neuzsimenama.. Bet kur skaiciau apie candida albicans apskritai, tai visur sako, kad dieta lb lb svarbu..
Atsakyti
labas 4u.gif
jungiuosi ir aš pas jus smile.gif dukrytei 1 metai ir 8 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2012 03 14, 10:57)
Tynka-, 4u.gif
Ar naudojat vaistus/tepalą?! Kursas yra svarbu, nenutraukti vos tik pajutę pagerėjimą.  mirksiukas.gif

vat ir as taip galvojau....ir apturejom pienlige. Pas daktaryte kreipiausi jau pacioj pradzioj, vos tik pastebejus apnaseles ant zandu vidines puses. Konstatavo pienlige. Kadangi mes su savo alergijom vaistu labai vengiam, liepe pabandyt su soda. Kadangi buvau kursuose girdejus kad soda nepadeda, reik tept, tai skeptiska paziurejau, bet pabandziau. Nu ir zinok po poros dienu praejo. Yai esu visiskai pasimetus.....
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2012 03 17, 01:51)
labas  4u.gif
jungiuosi ir aš pas jus  smile.gif dukrytei 1 metai ir 8 mėn.

Labas,

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano dukrytei 13men., dar maza smile.gif maitinu dar daznokai, ypac naktimis. Klausimas iskilo - ar maitinat vyresnius nei metu vaikus viesai? Kavinese, parkuose?
As ilga laika visai del to viesumo nesukau galvos, bet dabar jau kazkaip idomu pasidare..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madrugada: 17 kovo 2012 - 23:11
QUOTE(madrugada @ 2012 03 17, 22:11)
Sveikos,

mano dukrytei 13men., dar maza smile.gif maitinu dar daznokai, ypac naktimis. Klausimas iskilo - ar maitinat vyresnius nei metu vaikus viesai? Kavinese, parkuose?
As ilga laika visai del to viesumo nesukau galvos, bet dabar jau kazkaip idomu pasidare..

as nemaitinau, nes kazkaip buvom iprate taip, kad valgo tik namie arba pasiderindavom laika. bet jei butu buves poreikis pamaitint kazkur ne namie, buciau maitinus. dabar ziurint atgal metinukas ar vos vyresnis man dar tokie mazuciai atrodo wub.gif tiesa, metinuka ir kiek vyresni esu maitinus ne karta lektuve.
Atsakyti