Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

O tai nuo ko tokie dideli išaugo? Mėšliuko užvarei?
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 22, 14:54)
Kokie smulkiaziedziai grazus wub.gif  As ir tokius turiu-sesiu savaitgali bigsmile.gif

Giedrulka, bet pagasdinai siek tiek... ten vienas krumelis toks blink.gif As tarp darzoviu norejau sodinti g.gif

Tai gal lysvių galuos ir galima įkišt. O gal jie tarp daržovių tokie ir neužaugs... Maniškiai tai laisvėje augo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 21, 21:54)
Žiedai puvo nuo lietaus, ar šiaip drėgnu oru įsimetė puvinys.
O smulkiažiedžiai serenčiai taip ir atrodo, kaip nuotraukoj, bent jau mano tokie ir buvo. Labai gražus geltonas, iš tolo šviečiantis kupstas, tokiu dideliu bumbulu auga.

Bijau dabar apsimeluot, bet man regis čia vienas augaliukas  biggrin.gif

Kokie gražūs wub.gif ir didoki, pas mane tokie dideli nebuvo užaugę...Matyt žemikė gera smile.gif
Atsakyti
Žemikė - priemolis, vietom molis - galiu plytinę statyt. O toj vietoj tai ir žvyro kažkokio yra. Bet aš dilgėm karts nuo karto palaistydavau, o gal ir komposto buvo gavęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 22 kovo 2012 - 14:22
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 22, 14:10)
O tai nuo ko tokie dideli išaugo? Mėšliuko užvarei?

Nu ne.. Susodinau galuose daržo, tai kaip gyvatvorė buvo. Nieko papildomai negavo. lietus ir saulė.
Atsakyti
Sakykit o kur jūs sėjat serenčius, ar šiltnamyje, ar namuose į dėžutes? Kažkaip iškilo klausimas ar dar laukti, nes per šalta lauke, ar namuose sėti g.gif
Atsakyti
Siandien paprastame siltnamyje pasejau serencius, tai ziuresiu, gal ir nesusals blush2.gif
Atsakyti
Galima visaip - ir namie, ir šiltnamyje, ir darže.
Aš kažkada pasisėjau darže, kur reikia išsodinau, o per žiemą nenurinkau. Pavasarį patys pridygo.
Būna sėju šiltnamyje.
Šiais metais praėjusią savaitė pasėjau šiltnamyje ir namie.
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2012 03 22, 18:54)
Sakykit o kur jūs sėjat serenčius, ar šiltnamyje, ar namuose į dėžutes? Kažkaip iškilo klausimas ar dar laukti, nes per šalta lauke, ar namuose sėti g.gif

Lengviausia - šiltnamyje, greitai išdygsta ir puikiai žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 23, 08:38)
Lengviausia - šiltnamyje, greitai išdygsta ir puikiai žydi thumbup.gif

Bet jei būna didesnės šalnos, tai tikriausiai dengiate? Aš vienais metais savo daigelius jau su žiedukais išnešiau į šiltnamį, palikau nakčiai, buvo šalna ir visi nušalo unsure.gif Turiu omenyje paprastą plėvelinį šiltnamį. Teiraujauosi, nes taip pat šiemet noriu pasėt į šiltnamį, mat palangių trūkumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 23, 10:26)
Bet jei būna didesnės šalnos, tai tikriausiai dengiate? Aš vienais metais savo daigelius jau su žiedukais išnešiau į šiltnamį, palikau nakčiai, buvo šalna ir visi nušalo unsure.gif Turiu omenyje paprastą plėvelinį šiltnamį. Teiraujauosi, nes taip pat šiemet noriu pasėt į šiltnamį, mat palangių trūkumas smile.gif

Kai jie pastoviai auga po plevele,buna pripratę prie šaltų naktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 23, 12:26)

Ne, niekada nedengiau ir nenušalo rolleyes.gif
Atsakyti
Perskaičiau kelis puslapiukus ir taip nesupratau ar jau galima juos drasiai sėti į šiltnamį ar dar ne? blush2.gif namie tai jau turiu smulkiažiedžių sudygusių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 24 kovo 2012 - 21:54