Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

Labai ačiū visoms už patarimus 4u.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 16, 23:16)
bet tai jau kaip sunkiai dygsta šiemet blink.gif

Man kaip tik gerai dygsta, sėjau iš Nojaus sėklų, prastoj žemėj {taip jau išpuolė verysad.gif } ir kovo 10 d. t.y. Žiedų dienomis pagal Mėnulį, daigumas 90 procentų smile.gif

O jūs jei neklystu sėjot kovo 4 d., tai buvo Lapų d. ir Mėnulis Vėžio ženkle ir tai įtakoja, kad sėkla dygs lėtai ax.gif
Atsakyti
aš esu iš tų, kurios niekad ir į jokius kalendorius nežiūri - sėju viską ar persodinu tada, kada turiu laiko blush2.gif Na ir ką - nesiskundžia nei viena gėlė ar augalas. Mano galva , jei sėjama/sodinama į gerą žemę gera sėkla ar geras tvirtas augalas, jam suteikiamos geros augimo sąlygos, tai visiškai dzin koks mėnuslis - ir augs augalėlis, ir klestės mirksiukas.gif

Labiaus tikiu, kad jei nedygsta problema nesunokusioje sėkloje ar netinkamas substratas g.gif

Ir aišku mylėt augalus reikia - vis tik jie gyvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 17, 16:41)
O jūs jei neklystu sėjot kovo 4 d., tai buvo Lapų d. ir Mėnulis  Vėžio ženkle ir tai įtakoja, kad sėkla dygs lėtai ax.gif

bet tai rimtai. ir pomidorai labai nedygsta tos dienos sėjos, ko pas mane nebūdavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 18, 12:32)
bet tai rimtai. ir pomidorai labai nedygsta tos dienos sėjos, ko pas mane nebūdavo  rolleyes.gif

Zinoma, kad taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 18, 15:02)
Zinoma, kad taip drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Mėnulis įtakoja žmonių nuotaikas ir augalų augimą.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 18, 16:58)
drinks_cheers.gif Mėnulis įtakoja žmonių nuotaikas ir augalų augimą.

Itakoja viska viska ir netik menulis drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Partizanė,2012 03 18, 12:32]
bet tai rimtai. ir pomidorai labai nedygsta tos dienos sėjos, ko pas mane nebūdavo rolleyes.gif
Tik nesijaudinkit, viskas išdygs, tik lėčiau. Tik atminkit persodindama, kad šaknynas gali būt trapus, tai atsargiai smile.gif Vaisiai labai sultingi ir jų gali būti daug, jei išlaikys trapūs stiebai. Ir gali šalnos pakąsti, nes šis ženklas yra neatsparus tam. Sėkmės auginant augalėlius 4u.gif
Atsakyti
labai prastai sudygo serenčiai, sėjau LEMON DROP, berods ir tinkamom dienom, ir maišelis buvo ant dėžutės , ir ant radiatoriaus ponai sau šiltai tupėjo, bet kažkas jiems nepatiko ir viskas. Išdygo 3 plauko pavidalo...net įžiūrėt juos sunku. Mąstau, ar iš naujo persėt, ar dar laukt kitų pasirodant...
Gal kas galit savo daigelius pasirodyt, kad žinočiau, kokių reik laukti kitą kartą lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi sėjau serenčius. mano tik trys teišdygo. Dar laukiu ir svajoju, gal kas išdygs, kovo 7 d. pasėjau, tai jau turėjo būti sudygę, bent jau aš taip galvoju.
Atsakyti
Kolkas nė vienas neišdygo, su savo rinkta sėkla taip nebūdavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 03 21, 16:27)
Kolkas nė vienas neišdygo, su savo rinkta sėkla taip nebūdavo  blink.gif

pas mane vos keli,taip pat mano sekla mirksiukas.gif ,o pernai kaip sieno turejau.kazka reikes daryti ax.gif
Atsakyti
Pernai auginau didziuosius tokius serencius, krumelis neaukstas, kompaktiskas, ziedai tikrai labai grazus, pradzioje atrode ispudingai, taciau i antra vasaros puse labai pradejo puti ziedai ir grozio neliko. Idomu kodel? Ar permylejau trasomis (nes kelis kart tresiau zydejima skatinanciomis, su daug fosforo trasomis)? Ar tiesiog nuo lietaus, nes girdejau ir tokia nuomone kad i ziedus prilyja ir jie del to supuna. Tai vat idomu gal kas dar esat susidure su tuom ir zinok kame priezastis?
user posted image

Siemet nusipirkau tokius serencius, taip pat idomu kas esat augine, kaip jie auga, kaip atrodo? Nes ant pokelio tai visad graziai atrodo smile.gif
user posted image
Atsakyti