Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

QUOTE(Saulužė @ 2012 04 24, 14:30)
Pas mane irgi jau krauna žiedynus, tai reik gal į vėsesnį kambarį atnešt, kad ne taip greit augtų g.gif

Na galima pabandyti,jei gaus maziau sviesos ir silumos,tai ziedu skleidimasis suletes. As tai neturiu tokio vesesnio kambario,tai stovi kaip yra,jau ne vienas zydi,bet nenumirsiu -pakentesiu dar menesiuka biggrin.gif
Atsakyti
tai tegu zydi negi gaila biggrin.gif juk ne viena zieda per sezona sukrauna smile.gif

Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 04 26, 13:53)
tai tegu zydi negi gaila  biggrin.gif  juk ne viena zieda per sezona sukrauna smile.gif

Tai taip biggrin.gif Pas mane ant krumu dar tik po viena ziedeli zydi,krauna po antra. Tai tegul tik kerojasi ir tvirteja, i lauka sodinsiu nemenkus krumelius su daug ziedeliu thumbup.gif
Atsakyti
o as tikriausiai pertresiau doh.gif pradejo lapai i apacia riestis. ka daryt?
Atsakyti
Ar sodinat jau i kiema gvazdikelius? Maciau kad kaikur jau susodinti, sakau gal ir man jau nesti lauk, ar dar salta jiems? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 05 09, 11:23)
Ar sodinat jau i kiema gvazdikelius? Maciau kad kaikur jau susodinti, sakau gal ir man jau nesti lauk, ar dar salta jiems?  unsure.gif

man ir niezti jau nagai mirksiukas.gif
Atsakyti
manau galima:) ., as va tik mamai didesnius atidaviau, - tai maziukus pasodint planuoju siandien ar ryt laukan 4u.gif
Atsakyti
Tai kas serenciai jautrus salnoms, norisi ir man, bet dar neeeeee
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2012 05 09, 13:41)

hmhmhmhmmmm
Atsakyti
Aš susodinus lauke jau savaitę. Niekas neatsitiko, nors buvo pas mus dvi naktis šalnos 4u.gif
Atsakyti
Na, aš irgi lauke susodinau jau prieš savaitę, nes vazonuose jau nebetilpo, jau visi žydi pas mane. Bet šiai nakčiau buvau apdengusi nuo šalnų. Siūlyčiau dar kiek palaukti, kol praeis dar savaitgaliui prognozuojamos šalnos. Pernai mano serenčiai lauke nušalo gegužės viduryje, žiauriai apmaudu buvo, bet po kiek laiko atžėlė nuo šaknų.
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2012 05 09, 14:41)

drinks_cheers.gif ir pagal literatūrą, tai laukan sodinami gegužės gale, būtent dėl šalnų. Taip kad neskubėkim dar 4u.gif ilgai auginusios, palauksim dar šiek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti