Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

Ambro, nusiramink, mano irgi sėti tiesiai į dirvą mažulėliai, ir nenori augt, ką ten kalbėt apie žydėjimą, o va "balkoniniai jų broliai", kurių niekaip į sodybą nenusivežu išsodinti, tai bujoja kaip pašėlę, žydi ir juokiasi thumbup.gif Sėti vienu metu ir tie, ir tie. Bet balkoninius laistau dažnai.
Atsakyti
Pradžioj sėdavau kovo-balandžio mėn namie, vėliau kartą pabandžiau gegužės pradžioj tiesiai į dirvą - žydėt pradėjo rugpjūčio mėn doh.gif Dar vėliau ir vėl namie sėdavau, kad paankstinti žydėjimą. O labiausiai patiko pasisėti tiesiai į šiltnamio dirvą. Išsodinėjau darže jau žydinčius. Mažiau vargo su tais papildomais indeliais, transportavimu, kai tuo tarpu namų palangės ir taip pilnos šilumamėgių daigų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 20 birželio 2012 - 16:34
QUOTE(Ambro @ 2012 06 20, 15:10)
Sėjau tiesiai į žemę, pirmad buvau sode, tai dar nežydi rolleyes.gif visą sav kaip užmarinuoti - sprindžio aukščio tiktai unsure.gif

uzaugs, buk rami smile.gif gali truputi patresti zydejima skatinanciom trasom
Atsakyti
Niekad serenčių netrešdavau bųdavo vešlūs, o šiemet kažkokie menki, galvoju, gal patręšti reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 06 23, 15:45)
Niekad serenčių netrešdavau bųdavo vešlūs, o šiemet kažkokie menki, galvoju, gal patręšti reikėtų g.gif

jei glezni, tai reiketu, as saviskius kai patresiau tai auga kaip ant mieliu - sakeles i sonus su ziedeliais pasipyle ir patys sutvirtejo, tamsiai zaliais lapais pasidare
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 06 24, 01:04)
jei glezni, tai reiketu, as saviskius kai patresiau tai auga kaip ant mieliu - sakeles i sonus su ziedeliais pasipyle ir patys sutvirtejo, tamsiai zaliais lapais pasidare

Tręšėt trąšomis žydinčioms gėlėms?
Atsakyti
Darau bandymą - šiandien nulaužiau keletą nužydėjusių dėžučių ir jų sėklas pasėjau šiltnamyje, įdomu ar išdygs rolleyes.gif
Atsakyti
Aš į mergaičių nuotraukas pernai prisižiūrėjau prisodinau palei šiltnamio pakraštį serenčių, nes pernai jie nedideli sode augo, o šiemetiniai tai tokie vešlūs auga, kad neįmanoma jau prie pomidiorų prieit.

Kelsiu juos lauk, paliksiu tik kelis, juk nieko jiems neatsitiks,jie nebijo persodinimo?
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 24, 19:55)
Aš į mergaičių nuotraukas pernai prisižiūrėjau prisodinau palei šiltnamio pakraštį serenčių, nes pernai jie nedideli sode augo, o šiemetiniai tai tokie vešlūs auga, kad neįmanoma jau prie pomidiorų prieit.

Kelsiu juos lauk, paliksiu tik kelis, juk nieko jiems neatsitiks,jie nebijo persodinimo?

Persodinimo jie nebijo, svarbiausia gerai palaisyti keletą dienų persodinus, kol prigis.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 06 24, 20:34)
Persodinimo jie nebijo, svarbiausia gerai palaisyti keletą dienų persodinus, kol prigis.

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 06 24, 19:30)
Darau bandymą - šiandien nulaužiau  keletą nužydėjusių dėžučių ir jų sėklas pasėjau šiltnamyje, įdomu ar išdygs rolleyes.gif

Manau dar galima smile.gif Prieš sav pasėjau į padangą lotuliukas.gif jau pusė sprindžio paaugę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 24, 22:56)
Manau dar galima  smile.gif Prieš sav pasėjau į padangą lotuliukas.gif  jau pusė sprindžio paaugę  bigsmile.gif

Aš tik galvoju, ar sėklos jau bus spėjusios subręsti g.gif
Atsakyti