Ambro, nusiramink, mano irgi sėti tiesiai į dirvą mažulėliai, ir nenori augt, ką ten kalbėt apie žydėjimą, o va "balkoniniai jų broliai", kurių niekaip į sodybą nenusivežu išsodinti, tai bujoja kaip pašėlę, žydi ir juokiasi
Sėti vienu metu ir tie, ir tie. Bet balkoninius laistau dažnai.

Pradžioj sėdavau kovo-balandžio mėn namie, vėliau kartą pabandžiau gegužės pradžioj tiesiai į dirvą - žydėt pradėjo rugpjūčio mėn
Dar vėliau ir vėl namie sėdavau, kad paankstinti žydėjimą. O labiausiai patiko pasisėti tiesiai į šiltnamio dirvą. Išsodinėjau darže jau žydinčius. Mažiau vargo su tais papildomais indeliais, transportavimu, kai tuo tarpu namų palangės ir taip pilnos šilumamėgių daigų

QUOTE(Ambro @ 2012 06 20, 15:10)
Sėjau tiesiai į žemę, pirmad buvau sode, tai dar nežydi
visą sav kaip užmarinuoti - sprindžio aukščio tiktai

uzaugs, buk rami

QUOTE(staselė @ 2012 06 23, 15:45)
Niekad serenčių netrešdavau bųdavo vešlūs, o šiemet kažkokie menki, galvoju, gal patręšti reikėtų 

jei glezni, tai reiketu, as saviskius kai patresiau tai auga kaip ant mieliu - sakeles i sonus su ziedeliais pasipyle ir patys sutvirtejo, tamsiai zaliais lapais pasidare
QUOTE(Krirma @ 2012 06 24, 01:04)
jei glezni, tai reiketu, as saviskius kai patresiau tai auga kaip ant mieliu - sakeles i sonus su ziedeliais pasipyle ir patys sutvirtejo, tamsiai zaliais lapais pasidare
Tręšėt trąšomis žydinčioms gėlėms?
Darau bandymą - šiandien nulaužiau keletą nužydėjusių dėžučių ir jų sėklas pasėjau šiltnamyje, įdomu ar išdygs

Aš į mergaičių nuotraukas pernai prisižiūrėjau prisodinau palei šiltnamio pakraštį serenčių, nes pernai jie nedideli sode augo, o šiemetiniai tai tokie vešlūs auga, kad neįmanoma jau prie pomidiorų prieit.
Kelsiu juos lauk, paliksiu tik kelis, juk nieko jiems neatsitiks,jie nebijo persodinimo?
Kelsiu juos lauk, paliksiu tik kelis, juk nieko jiems neatsitiks,jie nebijo persodinimo?
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 24, 19:55)
Aš į mergaičių nuotraukas pernai prisižiūrėjau prisodinau palei šiltnamio pakraštį serenčių, nes pernai jie nedideli sode augo, o šiemetiniai tai tokie vešlūs auga, kad neįmanoma jau prie pomidiorų prieit.
Persodinimo jie nebijo, svarbiausia gerai palaisyti keletą dienų persodinus, kol prigis.
QUOTE(staselė @ 2012 06 24, 20:34)
Persodinimo jie nebijo, svarbiausia gerai palaisyti keletą dienų persodinus, kol prigis.
AČIŪ
QUOTE(jediara @ 2012 06 24, 19:30)
Darau bandymą - šiandien nulaužiau keletą nužydėjusių dėžučių ir jų sėklas pasėjau šiltnamyje, įdomu ar išdygs 

Manau dar galima

QUOTE(Ambro @ 2012 06 24, 22:56)
Aš tik galvoju, ar sėklos jau bus spėjusios subręsti