Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

Auginau baltus, bet po vienos audros labai išlūžo šakelės unsure.gif Mylimiausi - žemaūgiai thumbup.gif
Atsakyti
tikiu.. smile.gif užsisakiau trumpiausius rastus – 40 cm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wooden Vilnius @ 2013 01 31, 19:15)
Labas vakaras,
gal kas pasidalins patirtimi apie baltus serenčius?

jei nori ziedu tai jau reiketu butinai setis, nes jei veliau tai ziedu sulauksi tik pries pat salnas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wooden Vilnius @ 2013 01 31, 20:15)
Labas vakaras,
gal kas pasidalins patirtimi apie baltus serenčius? Pvz., http://www.e-seklos....limanjaro_white ?
Ar gerai dygo, ar po metų persėjant išliko spalva? Mėgstu šią gėlę, tad noriu turėti įvairesnių, o dalyje sklypo – ypač norisi ištvermingų, tačiau kiek... mažiau margų žiedų  ax.gif

sveiki,
auginau sita grazuole. ji ne visai balta, balzganoka ( lyg pasimurzinus lotuliukas.gif ) man spalva patiko, tik ziedu krume nedaug pas mane buvo ir seklu neprisirinkau, nes velokai sejau, tai ir nespejo seklu subrandinti - nusalo.
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2013 01 31, 20:31)
jei nori ziedu tai jau reiketu butinai setis, nes jei veliau tai ziedu sulauksi tik pries pat salnas  doh.gif

čia būtent balti taip?
Atsakyti
Hm... tiesa, baltieji, seti kova, kaip ir visi kiti, tikrai veliau uz visus zydejo g.gif Bet ne rudeni, gal rugpjuti g.gif Bet pas mane visi hibridai lyg buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 31 sausio 2013 - 21:33
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 31, 22:27)
čia būtent balti taip?

visi tie didziaziedziai , as vienais metais pasisejau ir nesulaukiau ziedu, tai turgui paklausiau prekybininku, kada jie seja kad birzeli jau su didziausiai ziedais buna wub.gif tai sake reikia seti apie sausio viduri ax.gif o smulkiaziedziai zemaugiai greit ziedais apsipila wub.gif tai as juos tik kovo gale pasiseju
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2013 01 31, 20:31)
jei nori ziedu tai jau reiketu butinai setis, nes jei veliau tai ziedu sulauksi tik pries pat salnas  doh.gif

O, labai dėkoju už šį įspėjimą! Einu ruoštis sėjai, vadinas 4u.gif
Atsakyti
Turiu tik paprastų morkvinių ir geltonų serenčių. Mąstau kitą mėn jau ir sėsiu, kad paaugusius galėčiau šalia lysvių susodint smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

šiais metais auginu šiuos:

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

visi jau paaugę smile.gif didieji tai jau gerokai.

dabar pagalvojau, kad noriu dar tokių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 24, 14:18)
Sveiki,

šiais metais auginu šiuos:

Baltieji patys gražiausi, dar nematyti smile.gif

Gerai, kad priminėt! biggrin.gif Reikės ir man šiandien pasisėt jų, nes kai tiesiai į žemę, reik laaaabai jau laukt ilgai,kol sužydės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 03 24, 16:02)
[color=darkviolet]
Baltieji patys gražiausi, dar nematyti smile.gif

man matyti, bet šiais metais pirmą kartą pati bandau juos augint (baltuosius) smile.gif
baltieji jau 10 cm pas mane, o didieji geltoni/oranžiniai - 20 cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 24 kovo 2013 - 15:37