Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

QUOTE(Marmaledas @ 2012 07 04, 15:02)
Aš pernai pavasary tankiai susodinau, kad iškart gražiai atrodytų, bet kai sužėlė, tai turėjau raut iš tarpų po kelis net,nes krūmiukai jų gi ne miniatiūriniai, kupstus kaip reikiant paskui patvoriais kaišiojau- prigijo visi puikiai. Šiemet palikau tarp kupstukų tarpus po pusmetrį beveik, kolkas retokai atrodo, bet žinau kad kai pradės ugt smarkiai- greitai susilies. Sėklas jau keli metai nusirenku nuo savo žiedų, nebeperku, neverta. Susirašau kur kokia spalva žiedo, koks aukštis. Pas mane pats bujojimas prasideda liepos antroj pusėj, ne kaip visus žmones pavasarį  ax.gif

O kada reiketu rinkti seklas? Siemet pirmi metai kaip auginu, tai nelabai zinau, bet noreciau pati pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2012 07 21, 14:51)
O kada reiketu rinkti seklas? Siemet pirmi metai kaip auginu, tai nelabai zinau, bet noreciau pati pabandyti  ax.gif

Pernai pati rinkaus nuo savo nemažų krūmiukų smile.gif Tiesiog rudenį tvarkiau jau visą daržą ir susirinkau nužydėjusius pumpuriukus nuo Serenčių, sėklos tokie juodi ale pagaliukai smile.gif Patį krūmą man patarė neišmest, o pakast lysvėje, mažiau parazitų bus kitais metais smile.gif

Maniškiai tokie smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aš pernai turguj buvau pirkus ir nuėmiau sėklų, tai užaugo ir morkavos, ir geltonos spalvos.Bet jau žiedai kokie dideli
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 07 22, 00:58)
Aš pernai turguj buvau pirkus ir nuėmiau sėklų, tai užaugo ir morkavos, ir geltonos spalvos.Bet jau žiedai kokie dideli

Labai gražūs jūsų geltoniukai. wub.gif Aš apie tokius svajojau, bet mano daiginti iš sėklų nedideliais geltonais žiedais pražydo.
Nusprendžiau paeksperimentuoti- prieš kelias dienas vėl pasisėjau serenčiukų. Gal spės sudygt, užaugt ir sužydėt smile.gif Sėjau ne todėl, kad gėlių trūksta, bet todėl, kad noriu dirvą sodyboj jais gerinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 22 liepos 2012 - 17:46
Aš sėjau dviejų rūšių sėklas, bet užaugo keturios rūšys biggrin.gif
Atsakyti
O maniskiai stai tokie. Pirkau vienam geliu prekybos centre. Nuotrauka daryta pries savaite, tai dabar dar daugiau ziedu.

user posted image
Atsakyti
Nebaigia žydėt ir mano aukštaūgiai serenčiai smile.gif Apsirūpinau jau ir kitomis rūšimis kitiems metams tongue.gif

user posted image

QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 07 23, 00:34)
Aš sėjau dviejų rūšių sėklas, bet užaugo keturios rūšys biggrin.gif

Matyt, jos ten tarpusavyje pasimaišo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liniuxxxxx @ 2012 07 22, 00:58)

http://s019.radikal....d338588305t.jpg

Kur gavau sėklyčių kitiems metams, tai panašiai kaip jūsų bus pilnaviduriai geltoni, žemaūgiai smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
gal kas pasidalins patirtimi apie baltus serenčius? Pvz., http://www.e-seklos....limanjaro_white ?
Ar gerai dygo, ar po metų persėjant išliko spalva? Mėgstu šią gėlę, tad noriu turėti įvairesnių, o dalyje sklypo – ypač norisi ištvermingų, tačiau kiek... mažiau margų žiedų ax.gif
Atsakyti
Tokiu baltu neauginau... kitokius dvejus-tai man baltieji ispudzio nepaliko ax.gif Vistik graziausi man ryskus smile.gif Balti jau labai blankus, net murzinoka spalva tokia..
Atsakyti
Tai žinoma, spalva – skonio riekalas... Didelė dalis serenčių grožio – margume, o praktiškumas – kero tvirtume, manau. Bet dalyje gėlyno man ne akcento, o tik iš toli šviečiančio apvado reikia, tai šie šviesūs – tiktų idealiai. Tik štai, kaip jie gyvuoja, nežinau smile.gif Man tikrai labai gražu ir įsigyčiau sėklų,
http://www.ebay.de/i...#ht_2122wt_1141
tik ar spalva antrais metais tebebus...?
Atsakyti
Jei nehibridines seklos-turetu islikti spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 31, 19:03)
Jei nehibridines seklos-turetu islikti spalva smile.gif

[CODE]

Ačiū! Tad saugosiu vienas nuo kitų (ateity), o kol kas ramiai sau svajosiu ax.gif
Atsakyti