Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

O aš nepatenkinta savaisiais LEMON DROP- sužydėjo geltonai, taip kaip ant sėklų pakelio parodyta, bet jau žiedų mažumas doh.gif Daugiau tokios veislės nepirksiu ir kitiems nepatarsiu.
Turguj pažiūriu, tai tokius žemučius pardavinėja, bet žiedai didžiuliai. Reiks turbūt nusipirkti porą turginių sėkloms.
Atsakyti
Maniskiai kazkokie apelsininiai vadinasi, zemi, spalva graziai lyg geltona, lyg oranzine, bet ziedeliai kad ir nedidukai, bet tokie sodrus, labai grazus.

O tie zemi didelem galvom man labai jau nenaturaliai atrodo schmoll.gif , kazkoks disbalansas doh.gif , nors patys ziedai tikrai grazus ax.gif
Atsakyti
maniskiai lemnai tikrai dideli, o oranziniai tai kokiu 13 cm. skersmens ziedeliai. jei nepamirsiu, nufotkinsiu ir idesiu
Atsakyti
Buvau šiandien sode, tai maniškių visa eilė tik pumpurėlius kol kas krauna, į ūgį gerokai paaugę jau bigsmile.gif

Dar žiūrėsiu, kaip sodyboj rolleyes.gif Ten dažniau apžiūriu, patręšiu smile.gif
Atsakyti
Mano sodo Serenčiai, ruošias tuoj tuoj sužydėt smile.gif

user posted image

Ką siūlytumėt iš trąšų greitesniam pražydinimui? Nuėjus į parduotuvę niekaip neišsirinkau doh.gif
Atsakyti
Ambro, ar man taip tik atrodo, ar pas jus serenčiai neišpikiuoti g.gif Mano galva, tai net labai per tankiai susodinti, siūlyčiau pirma juos išsodinti plačiau, o tada ir patręšti. Būna augalų stimuliatorių pirkti, bet nesu naudojusi, tai negaliu pasakyti ar jie pasiteisina, sakyčiau patręškite žydinčioms gelėms skirtomis trašomis ir tikrai tiks.
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 07 04, 10:24)
[color=darkviolet]Mano sodo Serenčiai, ruošias tuoj tuoj sužydėt smile.gif

gražūs, bet labai tankiai susodinti, aš du iš vidurio išimčiau, nes krūmeliai dar plėsis, busdžiunglės negražios.
O stimuliatorisu reikalingas šaknų sistemai susiformuoti, nebūtina pirkti- gluosnio ar karklo jaunas šakeles susismulkinkit žirklėm, užplikykit stiklainiukyje kad apsemtų gerai (geriau iškart daugiau pasidaryt- neprapuls) ir paraugingit pora dienų- puikus stimuliatorius tiek gėlėm, tiek daržovėm, visiems augalams.O kai jau prigis persodinti- truputį patręšt galima, bet jei žiedus krauna- ar verta g.gif pas mane patys pražydo puikiausiai, be nieko,vieni anksčiau, kiti vėliau, ir žydės iki rudens , juk čia tokia gėlė kur žiedais apsipila ,natūra jos tokia
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 07 04, 11:24)

Ką siūlytumėt iš trąšų greitesniam pražydinimui? Nuėjus į parduotuvę niekaip neišsirinkau  doh.gif [/color]

as pirkau parduotuveje tokias trasas. paprasiau , kad duotu augalu prazydinimui. po savaites serenciai jau ziedais apsipyle.
o tas variantas su gluosniais irgi vertas demesio. reiks isbandyti.
Atsakyti
as serenciu netresiu, man ji tokia gele nieko nereikalaujanti ir visalaik zydinti smile.gif tik siemet jie tikrai kitaip atrodo nei kitais metais budavo..
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2012 07 04, 11:51)
Ambro, ar man taip tik atrodo, ar pas jus serenčiai neišpikiuoti  g.gif Mano galva, tai net labai per tankiai susodinti, siūlyčiau pirma juos išsodinti plačiau, o tada ir patręšti. Būna augalų stimuliatorių pirkti, bet nesu naudojusi, tai negaliu pasakyti ar jie pasiteisina, sakyčiau patręškite žydinčioms gelėms skirtomis trašomis ir tikrai tiks.

Ačiū, reikės išretinti biggrin.gif Kaip pasėjau, taip ir palikau doh.gif
Atsakyti
Aš pernai pavasary tankiai susodinau, kad iškart gražiai atrodytų, bet kai sužėlė, tai turėjau raut iš tarpų po kelis net,nes krūmiukai jų gi ne miniatiūriniai, kupstus kaip reikiant paskui patvoriais kaišiojau- prigijo visi puikiai. Šiemet palikau tarp kupstukų tarpus po pusmetrį beveik, kolkas retokai atrodo, bet žinau kad kai pradės ugt smarkiai- greitai susilies. Sėklas jau keli metai nusirenku nuo savo žiedų, nebeperku, neverta. Susirašau kur kokia spalva žiedo, koks aukštis. Pas mane pats bujojimas prasideda liepos antroj pusėj, ne kaip visus žmones pavasarį ax.gif
Atsakyti
Pasinaudojau patarimu - išskaidžiau savo gėlytes, prisodinau pilną daržą, kur tik buvo vietos biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti