Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

jau kaip laukiu rytdienos, kad jau papuošit tėmelę gražiais žiedais wub.gif , bus kur akis pablizgint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 03 06, 22:45)
Galima kirpti, galima nekirpti. Kiek esu girdejus, tai visi profesionalus augintojai liepia kirpt, nes nauji stiebai buna grazesni ir parodiniai, o va isauge is seno, tai jau buna prarade prekine isvaizda smile.gif Bet mes ne profesionalai, kaip kas nori, taip augina  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif skonio reikalas. Man dar kai išleidžia iš akies šaką naują, dar nieko, bet kai vis ilgėja tas žiedstiebio galas su vis keliais žiedais tai jau wiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 03 07, 11:26)
jau kaip laukiu rytdienos, kad jau papuošit tėmelę gražiais žiedais  wub.gif , bus kur akis pablizgint  bigsmile.gif

o kas čia rytoj nusimato - kokia proga žiedų daug bus parodyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 07, 13:45)
o kas čia rytoj nusimato - kokia proga žiedų daug bus parodyta  bigsmile.gif

tai gal kovo 8 - oji, nesusipratusioji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodau savo naminius žiedukus:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 03 07, 13:52)
tai gal kovo 8 - oji, nesusipratusioji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

doh.gif blush2.gif biggrin.gif kadangi iš anksto ta proga jau gėlioką ir ne vieną gavau, tai didžių stebuklų nesitikiu (vyras žino, kad jei jau skintos gėlės, tai tik iš pievų man tinka, o kadangi pievose dabar ne gėlės, o sniegas, tai gal kokią orchytė netyčia ir parkeliaus į namus ax.gif )

tada visoms linkiu rytoj temą tiesiog "užverst" pasakiško grožio žiedais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2012 03 07, 13:12)
Pasirodau savo naminius žiedukus:

nuostabios, ypac paskutinioji wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 07, 14:19)
tada visoms linkiu rytoj temą tiesiog "užverst" pasakiško grožio žiedais  thumbup.gif

Pirma parduotuves turetu uzsiversti pasakisko grozio ziedais 4u.gif Vakar ermitaze buvau, nieko labai ypatingo nera, gal Vilniaus ermitaze kitaip g.gif , bet nusipirkau du daigelius svyranciu pelargoniju biggrin.gif Vyras kazkada sake, jei jau pradesi pelargonijas auginti, tai zinosiu, jog senatve tau lotuliukas.gif O man kas, nusipirkau ir auginsiu, vasara i kiema nesiu thumbup.gif
Atsakyti
Tai, kad rytoj tulpiu daug uzsives biggrin.gif nuo kada orchidejas kovo 8 proga pardavineja, noretumet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 03 07, 01:26)
jau kaip laukiu rytdienos, kad jau papuošit tėmelę gražiais žiedais  wub.gif , bus kur akis pablizgint  bigsmile.gif

As irgi, nors pati tikrai nieko neparodysiu, nesvenciam mes tos denos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 03 07, 17:33)
As irgi, nors pati tikrai nieko neparodysiu, nesvenciam mes tos denos  tongue.gif

švęst ir aš nešvenčiu, bet gi tiesiog gera proga orchidėjų "ūkį" papildyt be jokio sąžinės graužimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 07, 07:42)
švęst ir aš nešvenčiu, bet gi tiesiog gera proga orchidėjų "ūkį" papildyt be jokio sąžinės graužimo  lotuliukas.gif

Aha bigsmile.gif Bet as JAV, sios dienos jis niekad neatsimena, cia ji neegzistuoja. O kad ir nera ko pirkt, parduotuvese tik standartines doh.gif As tik internetu perku ar parodose smile.gif
Atsakyti