Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 16

QUOTE(uneja @ 2012 02 29, 14:15)
merginos juoksites is mano klausimo, bet einant pvz i zoologijos soda

[13. Bilietai į zoologijos zodą pigesni (suaugusiam tik 3 Lt) http://zoologijos-sodas.lt/]

reikia nestis is socialinio isduota pazyma kad esi soc remtinas, kad gauti bilietams nuolaida ar kaip  ax.gif

Turbut,nebent jie turi priejima prie duomenu bazes.
Atsakyti
as vel su klausimuku,padekite issiaiskinti. vaikinukas buvo kaip bedarbis susitvarkes socialine na ta po 350lt,viena jau gavo,dar turi dvi gauti,bet va jis ka tik susirado darba. dokumentai socialinei buvo jug pildomi is praejusiu menesiu. tad ar bepriklauso jam dar tuos du menesius gauti ta socialine? ar reikia pranesti kad ja nuimtu??
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 02 29, 14:41)
as vel su klausimuku,padekite issiaiskinti. vaikinukas buvo kaip bedarbis susitvarkes socialine na ta po 350lt,viena jau gavo,dar turi dvi gauti,bet va jis ka tik susirado darba. dokumentai socialinei buvo jug pildomi is praejusiu menesiu. tad ar bepriklauso jam dar tuos du menesius gauti ta socialine? ar reikia pranesti kad ja nuimtu??

Reikia pranesti,sustabdys mokejima.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 29, 14:36)
galima,bet kovo menesi ka dalins negausit.

Man sake del maisto dalijimo dometis ne anksciau kaip balandzio menesi, net i pabaiga. As buvau pildyti prasymo vasario 21 diena.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 02 29, 15:00)
Man sake del maisto dalijimo dometis ne anksciau kaip balandzio menesi, net i pabaiga. As buvau pildyti prasymo vasario 21 diena.

Mums sake kovo menesi bus pirmas dalinimas,mes sausi tvarkemes.
Atsakyti
labai issami vikosiuk'o zinute. smile.gif šaunuolė! tik daugiau tokių zinučių ir viskas bus o.k, tik aš dar esu girdėjusi kad soc. remtinoms šeimoms bus kompensuojami TV priedėliai pusę metų prieš išjungimą ir pusę po isjungimo. (išjungs 10.30)

Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 29, 13:48)
Reikia pranesti,sustabdys mokejima.

butinai pranesti nes jei bandysit ka nors nuslepti issireiklaus grazinimo nes kai pildet prasyma juk parasa dejo . butinai praneskit
Atsakyti
labas vakaras,

ar sildymo kompensacijos turi kreiptis tik asmuo stovintis birzoj,ar gali ir zmona?as auginu suneli,ir gaunu is sodros,o vyras darbo birzoj,tai ara s galiu eiti megint prasyt kompensacijos ar vis tik tik vyras?
Silrdingai dekoju !!!!
Atsakyti
Jokio skirtumo kurio vardu prasysit.Vistiek ziuri seimos pajamas. Svarbu atitiktu visas salygas
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2012 02 29, 19:56)
labas vakaras,

ar sildymo kompensacijos turi kreiptis tik asmuo stovintis birzoj,ar gali ir zmona?as auginu suneli,ir gaunu is sodros,o vyras darbo birzoj,tai ara s galiu eiti megint prasyt kompensacijos ar vis tik tik vyras?
Silrdingai dekoju !!!!

QUOTE(kacumota @ 2012 02 29, 19:58)
Jokio skirtumo kurio vardu prasysit.Vistiek ziuri seimos pajamas. Svarbu atitiktu visas salygas

Tikrai taip, gali kreiptis tiek vyras, tiek jus.
Mano situacija kai kazkada kreipiausi del kompensaciju ir socialines buvo kaip jusu, as gaudavau dekretines, o vyras stovejo darbo birzoj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 02 29, 14:00)

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 02 29, 14:06)
Mums sake kovo menesi bus pirmas dalinimas,mes sausi tvarkemes.

jau yra grafikas, kada pirmas šių metų davinys pasieks sandėlius kruopų/miltų nebus, šių metų daviniai labiau smaližiams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2012 03 01, 18:17)
jau yra grafikas, kada pirmas šių metų davinys pasieks sandėlius kruopų/miltų nebus, šių metų daviniai labiau smaližiams  unsure.gif

Aciu. kaip supratau tai kovo 12 diena dalins? O ten kur vienam zmogui parasyta, tai tai ir bus tik (turiu omenyje, jokiu ryziu, miltu nebus).
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 03 01, 18:38)
Aciu. kaip supratau  tai kovo 12 diena dalins? O ten kur vienam zmogui parasyta, tai tai ir bus tik (turiu omenyje, jokiu ryziu, miltu nebus).

galit temoj apie maisto davini ideti,kas ieis i paketa.
Atsakyti