Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 16

QUOTE(kersiene @ 2012 03 02, 16:38)
aciu uz atsakyma,vadinasi buve seimininkai mums viska sugadino verysad.gif ,as tikrai nzn ar ju pajamos isnesa,ir kiek jie uzdirba,tai jei eiciau toliau tvarkytis,tai reiktu ir ju pazymu apie darbo uzmokesti,taip iseitu?tai tada abejoju ar verta dar karta eiti,nes nemana
u,kad del sveti,u zmoniu jie dar isiminetu pazymas ir pan...gaila,teks kazkaip patiems kapstytis.labai acu!!!

O kas dabar to buto savininkai jus rašote, kad buvę savininkai...? tai gal galima tą mergaitę išregistruoti?
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 03 02, 18:52)
O kas dabar to buto savininkai jus rašote, kad buvę savininkai...? tai gal galima tą mergaitę išregistruoti?

mes jau 4 metai cia gyvenam,deklaravom ir vaikus ir patys,niekas nepasake,kad dar liko senuju seimininku mergyte,tik sen paaiskejo,sake,reik ju paciu prasyti,gausiu kontaktus ir isdeklaruos,tikiuosi,bet uz praejusius menesius jau ji vistiek bus,dabar geriausiu atveju tik uz kova galesime prasyti kompensacijos.
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2012 03 02, 18:03)
mes jau 4 metai cia gyvenam,deklaravom ir vaikus ir patys,niekas nepasake,kad dar liko senuju seimininku mergyte,tik sen paaiskejo,sake,reik ju paciu prasyti,gausiu kontaktus ir isdeklaruos,tikiuosi,bet uz praejusius menesius jau ji vistiek bus,dabar geriausiu atveju tik uz kova galesime prasyti kompensacijos.

nu cia idomiai,4metus gyvenote ir nezinojote,kad pas jus kazkokia mergaite registruota,juk nusipirkus kai eini prisiregistruot nusinesi buto byla ir ten viska mato ar kas like ar ne,ir buto savininikas gali isregistruot betkada is savo buto svetimus zmones
Atsakyti
QUOTE(izabelec @ 2012 03 02, 19:57)
nu cia idomiai,4metus gyvenote ir nezinojote,kad pas jus kazkokia mergaite registruota,juk nusipirkus kai eini prisiregistruot nusinesi buto byla ir ten viska mato ar kas like ar ne,ir buto savininikas gali isregistruot betkada is savo buto svetimus zmones

tas ir keisciausia,kad niekas nieko mum nesake,juk deklaravomes patys ir paskui dar du vaikucius deklaravom,bet mum niekas nepasake,o kai sen nuejau,pasake,kad as negaliu isdeklaruoti,turi ateiti mergyutes tevai.cia viskas silainiu seniunijoje,buvau ten kur priima zmonu deklaracijos vieta.kai paklausiau ar galiu pati isdeklaruoti,sake nea.
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2012 03 02, 19:00)
tas ir keisciausia,kad niekas nieko mum nesake,juk deklaravomes patys ir paskui dar du vaikucius deklaravom,bet mum niekas nepasake,o kai sen nuejau,pasake,kad as negaliu isdeklaruoti,turi ateiti mergyutes tevai.cia viskas silainiu seniunijoje,buvau ten kur priima zmonu deklaracijos vieta.kai paklausiau ar galiu pati isdeklaruoti,sake nea.

kazkas ten netaip,as pati kai pirkau buta,buvo like ankstesnieji seimininkai,sako as jiems paskambinsiu(kadangi ta moteriske kur dirbo ten juos pazinojo) ir pasakysiu,kad issiregistruotu,sako jei neissiregistruos ateik su dokumentais,kad esi savininke ir isregistruosim.Beje o kiek tai mergytei metu?Kodel ji liko viena neisregistruota?
Atsakyti
jei neklystu 2001m gimimo,skambinau savininkei,sako as nepamenu,bet kaip taip gali buti,kad kas metus deklaruojam gyvenama vieta,kaip ji likusi.bet mum juk ir lapa deklaracijos spausdino,kodel jame tada jos nera?as jau nebezinau ne ka galvoti.nebuciau pati ejusi,nepatikeciau,kad neleidzia,o gal tik taip sake,nes iki darbo pabaigos buvo like 20min?nzn ka galvot.gal pirmadieni kai nuleks buve savininkai kas paaiskes.
ai,va sakau,kaip galejo mergyute likti,nes jie ir sunu turi,tai sako,gal gimimo liudijimo neturejo,ir liko taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kersiene: 02 kovo 2012 - 18:33
QUOTE(kersiene @ 2012 03 02, 20:26)
jei neklystu 2001m gimimo,skambinau savininkei,sako as nepamenu,bet kaip taip gali buti,kad kas metus deklaruojam gyvenama vieta,kaip ji likusi.bet mum juk ir lapa deklaracijos spausdino,kodel jame tada jos nera?as jau nebezinau ne ka galvoti.nebuciau pati ejusi,nepatikeciau,kad neleidzia,o gal tik taip sake,nes iki darbo pabaigos buvo like 20min?nzn ka galvot.gal pirmadieni kai nuleks buve savininkai kas paaiskes

Gal kokia klaida ivyko, nes kazkaip nemanau, kad jei tevai yra perregistruojami i kita buta, jeigu pvz jie savo buta jum pardave, tai visu pirma atsizvelgiama i tai, kad vaikas turi buti kazkur priregistruotas, arba kartu su tevais perigistruojamas i nauja busta, juk vaikas dar nepilnamtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2012 03 02, 19:26)
jei neklystu 2001m gimimo,skambinau savininkei,sako as nepamenu,bet kaip taip gali buti,kad kas metus deklaruojam gyvenama vieta,kaip ji likusi.bet mum juk ir lapa deklaracijos spausdino,kodel jame tada jos nera?as jau nebezinau ne ka galvoti.nebuciau pati ejusi,nepatikeciau,kad neleidzia,o gal tik taip sake,nes iki darbo pabaigos buvo like 20min?nzn ka galvot.gal pirmadieni kai nuleks buve savininkai kas paaiskes.
ai,va sakau,kaip galejo mergyute likti,nes jie ir sunu turi,tai sako,gal gimimo liudijimo neturejo,ir liko taip.

Tikrai kazkas keisto,netgi mistisko :-) na reik manyt,kad tikrai kazkokia klaida isivelusi cia 4u.gif
Atsakyti
25. atleidimas nuo paveldėto turto mokescio (jei paveldima ne is istatiminio giminaicio) http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=197557 7str. 3d.

O gal iš įstatyminio, pasimečiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(19gelyte @ 2012 03 02, 16:32)
jejgu as gaunu socialine pasalpa i kortele ir man reikia deklaruoti pajamas kaip yra ten nurodyta, tai jejgu pas mane kortelej pvz 3tukstanciai litu kuriuos as tusriu bet jie pervesti man i saskaita ne is darbo o tiesiog man pvz tevai pervede arba as pati juos idejau sau i saskaita tai jie matysisis deklaruojant? arba matys mano pajamas ar tai visiskai nesiskaito?

Man irgi sis klausimas labai akualus, jei ka nors zinote prasom pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 03 04, 11:16)
Man irgi sis klausimas labai akualus, jei ka nors zinote prasom pasidalinkit  4u.gif

Tiksliai nepasakysiu, bet lygtais savo vardu saskaitoj gali tureti iki 2000 Lt, patikslins gal mane kas, bet kazkur sioj temoj buvo kalbeta apie tai.
Atsakyti
2000 asmeniui lyg ir, o kaip juos jie ten skaičiuoja, niekiam neaišku.
Atsakyti